ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Re: Απάντηση: ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Νανόπουλος Γιάννης said:
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΤΑΡΗ:ΕΙΣΤΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ
Υποπερίπτωση των υποπτεροπτώσεων:
Μαθένετε γιά το σκήσιμο του νυφικού 10 λεπτά πριν την κανονική έναρξη του μυστηρίου. και πρέπει να ειδοποιήσετε τον γαμπρό γιά το γεγονός...ότι δηλαδή θα πρέπει να περιμένει σε εκείνο το ρομαντικό εκκλησάκι που λέγαμε κάτω απο καταιγίδα την νύφη καμιά ωρίτσα ακόμη!!!!:twoguns: :violent-smiley-030: :slapface: :damnyou:

ΠEPIΠTΩΣH TETAPTH: EIΣTE H KOYMΠAPA (EXTRA SPECIAL)
Tηλεφωνείτε στον γαμπρό αλλά δεν σηκώνει το τηλ του αφού δεν το ακούει καθόλου αλλά ευτυχώς είναι εκεί δίπλα ο MHTΣ που ακούει το δικό του και σας τον δίνει μέσω αυτού...:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

MHTΣ said:
ΠEPIΠTΩΣH TETAPTH: EIΣTE H KOYMΠAPA (EXTRA SPECIAL)
Tηλεφωνείτε στον γαμπρό αλλά δεν σηκώνει το τηλ του αφού δεν το ακούει καθόλου αλλά ευτυχώς είναι εκεί δίπλα ο MHTΣ που ακούει το δικό του και σας τον δίνει μέσω αυτού...:ernaehrung004:
Τυχερός είσαι που δεν ξέσπασα επάνω σου εκείνη την ώρα!!!-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Νανόπουλος Γιάννης said:
Τυχερός είσαι που δεν ξέσπασα επάνω σου εκείνη την ώρα!!!-bye-

Φίου...! (ξεφύσιμα)

Εγώ αργοπορημένος -όπως πάντα-λόγω διακοπών,τώρα πήρα χαμπάρι ΤΙ ΕΧΑΣΑ !!!:flipout:

Αντε βρε σκατούλια,να ζήσετε μαζί πάντα ευτυχισμένοι και με πολλάαα παιδάκια (που εύχομαι να μοιάζουν της Αννούλας και μόνο!!!)

Συγχαρητήρια και πάλι..

Δημήτρης Ιωάννου said:
Εγώ αργοπορημένος -όπως πάντα-λόγω διακοπών,τώρα πήρα χαμπάρι ΤΙ ΕΧΑΣΑ !!!:flipout:

Αντε βρε σκατούλια,να ζήσετε μαζί πάντα ευτυχισμένοι και με πολλάαα παιδάκια (που εύχομαι να μοιάζουν της Αννούλας και μόνο!!!)

Συγχαρητήρια και πάλι..
Περιμένεις τώρα εσυ να σου πω ευχαριστώ;:grinning-smiley-043

__Τώρα μπήκα (και το είδα) και εγώ μετά απο πολύ καιρό!!

__Μ' αρέσει που σε πείσμα όλων αυτών εσείς στο τέλος το διασκεδάσατε κιόλας! Βίον ανθόσπαρτο!! Πάντα με υγεία και αγάπη! :smile:

__Και να πω και κάτι ακόμα... Αννα, επέτρεψέ μου να σου πω ότι (απο τις εδώ φωτό μόνο που σας έχω δει εσένα και τον Γιάννη), ότι ήσουν πιο όμορφη απο ποτέ! Και αυτό δεν είναι απλά ένα σχόλιο, το λέω γιατί και ο Γιάννης και εσύ -φαίνεται στις foto- είχατε μια γαλήνη, η αγάπη ήταν διάχυτη. Ο Γιάννης κομψος, σίγουρος, γεμάτος και η Αννα έλαμπε, φαινόταν ότι παντρεύεται τον άντρα που αγαπάει, η ομορφιά πήγαζε όχι μόνο απ' έξω αλλά και απο μέσα.

__Καιρό είχα να δω τέτοιο ζευγάρι... Οκ το ξέραμε ότι ταιριάζατε καιρό τώρα απο το forum, αλλά με όλη αυτή την τρελή ιστορία και την αγάπη /ευτυχία που ξεχειλίζει στις φωτογραφίες ("η Μνήμη" νομίζω πως συμφωνεί απόλυτα), φάνηκε ακόμα πιο πολύ και σας χαρήκαμε όλοι πιστεύω. :smile:

__Αντε και στους υπόλοιπους ελεύθερους του forum τώρα! χιχι εγώ εξαιρούμαι λόγο ηλικίας όμως, οκ; :p

Απάντηση: Re: ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Βασίλης Παπαδημητρίου said:
__Τώρα μπήκα (και το είδα) και εγώ μετά απο πολύ καιρό!!

__Μ' αρέσει που σε πείσμα όλων αυτών εσείς στο τέλος το διασκεδάσατε κιόλας! Βίον ανθόσπαρτο!! Πάντα με υγεία και αγάπη! :smile:

__Και να πω και κάτι ακόμα... Αννα, επέτρεψέ μου να σου πω ότι (απο τις εδώ φωτό μόνο που σας έχω δει εσένα και τον Γιάννη), ότι ήσουν πιο όμορφη απο ποτέ! Και αυτό δεν είναι απλά ένα σχόλιο, το λέω γιατί και ο Γιάννης και εσύ -φαίνεται στις foto- είχατε μια γαλήνη, η αγάπη ήταν διάχυτη. Ο Γιάννης κομψος, σίγουρος, γεμάτος και η Αννα έλαμπε, φαινόταν ότι παντρεύεται τον άντρα που αγαπάει, η ομορφιά πήγαζε όχι μόνο απ' έξω αλλά και απο μέσα.

__Καιρό είχα να δω τέτοιο ζευγάρι... Οκ το ξέραμε ότι ταιριάζατε καιρό τώρα απο το forum, αλλά με όλη αυτή την τρελή ιστορία και την αγάπη /ευτυχία που ξεχειλίζει στις φωτογραφίες ("η Μνήμη" νομίζω πως συμφωνεί απόλυτα), φάνηκε ακόμα πιο πολύ και σας χαρήκαμε όλοι πιστεύω. :smile:

__Αντε και στους υπόλοιπους ελεύθερους του forum τώρα! χιχι εγώ εξαιρούμαι λόγο ηλικίας όμως, οκ; :p
Βασίλη, είναι αλήθεια ότι πήγαμε κόντρα στις αναποδιές, που πίστεψέμε ήταν πολύ μεγάλες και απρόοπτες.Δεν μπορώ εγω να καταλάβω τι βγάζουν οι foto , αυτο όμως που ξέρω είναι ότι και οι δυό μας ήμασταν πολύ καλά.Το όλο σκηνικό στήθηκε πρώτα απο όλα, απο εμάς γιά εμάς και ύστερα γιά τους υπόλοιπους.Αν ο καιρός ήταν φίλος μας εκείνη την ημέρα θα είχαμε πολλές πολλές εκπλήξεις για εμάς και για τους καλεσμένους μας......
Τελικά δεν συμβηβαστήκαμε σε κάποια πράγματα και αυτο τελικά μας έκανε καλό.
Στις επόμενες ημέρες θα έχουμε και τις επίσημες foto απο τον φωτογράφο, και να δούμε εκεί τι θα βγεί!!!
Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για τα τόσο εγκάρδια λόγια που έγραψες....να'σαι καλά φίλε.

Last edited:
Απάντηση: Re: ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Νανόπουλος Γιάννης said:
B]Δεν μπορώ εγω να καταλάβω τι βγάζουν οι foto , αυτο όμως που ξέρω είναι ότι και οι δυό μας ήμασταν πολύ καλά.Το όλο σκηνικό στήθηκε πρώτα απο όλα, απο εμάς γιά [/B]εμάς .

Αυτό ακριβώς είναι που βγάζουν οι foto.....και φυσικά συμφωνώ απόλυτα με τον Βασίλη.

Last edited: