Να μεταβώ απο Panasonic 50ST30 σε LG 60PB5600 ;;

apom

Established Member
Γεια χαρά... Να ρωτήσω την γνώμη ειδικών και μη ειδικών... με ενδιαφέρει ή άποψη όλων. Εχω εδώ και 2 χρόνια μία πλάσμα Πάννυ ST30 50 ιντσών ( απόλυτα ευχαριστημένος σρα δικά μου μάτια...) . Σκέφτομαι αναβάθμιση σε 60'' ( αυτή ... http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/50-intses/LG-TV-60-60PB5600.htm ) τι λέτε αξίζει; περισσότερα χρήματα δεν μπορώ να διαθέσω... Την θέλω μόνο για κανένα ποδόσφαιρο... σε hd... Ταινίες και σειρές βλέπω σε προτζέκτορα ( w1070 - 120'' οθόνη από τον Αγγλο... ) ... με αποτέλεσμα οποιαδήποτε τηλεόραση να μου φαίνεται πολύ μικρή. Απόσταση θέασης 4 μέτρα. Να την κάνω την κίνηση ή να μείνω με την 50'' ;;;

Εγώ στη θέση σου θα έμενα με αυτή πού έχεις τώρα, πέρα από τις ίντσες, δε θα έλεγα αναβάθμιση όλα τα υπόλοιπα.
Αφού έχεις και το προβόλι είσαι μια χαρά, τζάμπα λεφτά, ακόμη και για άλλη πολύ καλύτερη από αυτή που είδες.
Φιλικά πάντα.

Φίλε μου ακριβώς αυτό σκέφτομαι κι εγώ... χρειάζομαι 2-3 ακόμη με την δική σου γνώμη... μην ξοδέψω άσκοπα χρήματα... είναι το 60'' που μου χτυπάει στο μάτι βλέπεις...

Έχεις τον projector για χρήση νύχτα , αν είναι να πάρεις τηλεόραση πάρε LED LCD για να μπορείς να δεις άνετα και την ημέρα που η ST30 υστερεί. Βέβαια πρέπει να περιμένεις κάποια καλή προσφορά για 55" κάτω το χιλιάρικο.

Ουτε που θα το σκεφτομουνα να το κανω αυτο .
Εχω μια 50GT30 και πηρα μια 55F6500 samsung υποτιθεται για αναβαθμιση και
σε 20 μερες την εδωσα και κρατησα την Panasonic .Ποσο μαλλον εσυ που εχεις και προβολεα .
Μετα τις Panasonic δυστυχως το χαος κατα την γνωμη μου .

Κανε κατι αλλο τα λεφτα σου .

Ετσι Πετρο ανεβασε με :D

Εννοειται εχουμε την ιδια
:flipout:

Σοβαρα τωρα αν σκεφτομουν αναβαθμιση της 50αρας μου gt30 θαταν μονο για εναν λογο : μεγεθος.

60 ιντσες η μικροτερη που θα ανεχομουν πια....και αν μπορουσα σιγουρα μεγαλυτερη.

Και απο τεχνολογια.........πλασμα.

Ετσι Πετρο ανεβασε με :D

Εννοειται εχουμε την ιδια
:flipout:

Σοβαρα τωρα αν σκεφτομουν αναβαθμιση της 50αρας μου gt30 θαταν μονο για εναν λογο : μεγεθος.

60 ιντσες η μικροτερη που θα ανεχομουν πια....και αν μπορουσα σιγουρα μεγαλυτερη.

Και απο τεχνολογια.........πλασμα.
Και άμα σου κάτσει η στραβή σε κανά εξάμηνο από τώρα ( φτου κακά στο στόμα μου και απροβλημάτιστη να σου είναι για πολλά χρόνια ) αλλά λέμε τώρα, τότε τι θα έκανες - έπαιρνες, έτσι από περιέργια;

Αν χαλασει σε μενα και παλι Panasonic πλασμα θα παρω οσο και να κανει
Θα μου κακοφανει οταν θα την αγορασω λογω τιμης αλλα θα χαιρομαι την εικονα .
Θα μου αρεσει η φθηνη τιμη της LED αλλα οταν θα βλεπω την εικονα μετα την Panasonic θα μου γυρναει το μυαλο αναποδα .

Αν χαλασει σε μενα και παλι Panasonic πλασμα θα παρω οσο και να κανει
Θα μου κακοφανει οταν θα την αγορασω λογω τιμης αλλα θα χαιρομαι την εικονα .
Θα μου αρεσει η φθηνη τιμη της LED αλλα οταν θα βλεπω την εικονα μετα την Panasonic θα μου γυρναει το μυαλο αναποδα .
Αρχικά κατά κανόνα οι καλές Led είναι πιο ακριβές από τις αντίστοιχες καλές πλάσμα.
Συμφωνώ μαζί σου να ξαναπάρεις πλάσμα και μάλιστα πανασονικ, το θέμα είναι ειδικά μετά από κανά 6μηνο που θα ξεστοκάρει γενικώς η αγορά, που θα τις βρεις, θα κάνουν παραγωγή ειδικά για σένα; χα!χα!χα!

Αρχικά κατά κανόνα οι καλές Led είναι πιο ακριβές από τις αντίστοιχες καλές πλάσμα.
Συμφωνώ μαζί σου να ξαναπάρεις πλάσμα και μάλιστα πανασονικ, το θέμα είναι ειδικά μετά από κανά 6μηνο που θα ξεστοκάρει γενικώς η αγορά, που θα τις βρεις, θα κάνουν παραγωγή ειδικά για σένα; χα!χα!χα!

Το δικιο ειναι μαζι σου αλλα θελω να πιστευω οτι θα κρατησει για χρονια η Panasonic που εχω .
Τωρα για Led ακομα και τη sony 905 που ειδα δεν με συγκινησε οσο η Panasonic .
Μπορει να ειμαι κολλημενος αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου .

Όπως συνηθίσει ο καθένας είναι , τώρα που πάω καμία φορά στον αδερφό μου που του έδωσα την πλάσμα Samsung που είχα η εικόνα την μου φαίνεται περίεργη. Dithering , contouring κτλ. που τα είχα συνηθίσει και δεν τα έβλεπα σχεδόν καθόλου πλέον με ξενίζουν αρκετά. Αν και για θέαση σε σκοτάδι οι πλάσμα θεωρώ ότι εξακολουθούν να έχουν το προβάδισμα , αρκεί κάποιος να μην ενοχλείται από τα κουσούρια τους.

Το δικιο ειναι μαζι σου αλλα θελω να πιστευω οτι θα κρατησει για χρονια η Panasonic που εχω .
Τωρα για Led ακομα και τη sony 905 που ειδα δεν με συγκινησε οσο η Panasonic .
Μπορει να ειμαι κολλημενος αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου .
Και σου το εύχομαι και γω να σου κρατήσει χρόνια η panasonic σου, και σαφώς είναι απόλυτα σεβαστή η γνώμη σου και το << κόλημά σου >>, όλοι μας κάποιο έχουμε.
Τώρα για την 905, άμα την είχες δει σωστά ρυθμισμένη θα άλλαζες άποψη, αρκεί βέβαια να μην ήσουν απόλυτος στο κόλημά σου.....χα!χα!χα!

Φiλε μου ακριβos αυτo σκeφτομαι κι εγo... χρειaζομαι 2-3 ακoμη με την δικu σου γνoμη... μην ξοδeψω aσκοπα χρiματα... ενiαι το 60'' που μου χτυπaει στο μaτι βλeπειs...
Kαντεs 1-2 εκτοs αν eχειs εiδει μετρiσει και τιs υπoλοιπεs που ακολοuθησαν το post σου οποτε πρeπει να εiσαι σiγουροs πια....

Αν και.....

Θα μποροuσεs να πaρειs κανα δανειακi , η να ποuλησηs κανα νεφρo και να τολμiσειs να πaρειs:

http://www.skroutz.gr/s/3180082/Panasonic-TX-P60ZT60.html

( υπaρχει eνα ακoμα απoθεμα στα 4.5k ).

Θα ταν μια πραγματικi , ουσιαστικi αναβaθμιση τιs τωρινis σου τηλεoρασηs και αξια ζiλου φυσικa , and then you could feel pity for the ST and *Gouh* GT * Gouh * owners.... >.>

Last edited:
Και εγω φιλε apom δεν θα την εκανα την κινηση για την 60αρα που σκεφτεσαι.Δεν νομιζω οτι η tv που κοιτας ειναι καλυτερη σε εικονα απο την panasonic σου.Τωρα το οτι σε συγκινουν οι 60 ιντσες της,αφου εχεις προβολι,το θεωρω ανουσιο.Οτι μεγεθος τηλεοραση και να παρεις θα σου φαινεται μια σταλια.Και εγω που αναβαθμιστηκα απο 40 σε 55 ιντσες πλεον πια μου φαινεται μικρη.Και 60 να ειχα παρει παλι το ιδιο πιστευω θα ειχα παθει,η μονη λυση θα ητανε το προβολι,αλλα λογω χωρου και πλεον πια,μετα την αγορα της καινουργιας tv και οικονομικου,θα παραμεινει ονειρο...

Και άμα σου κάτσει η στραβή σε κανά εξάμηνο από τώρα ( φτου κακά στο στόμα μου και απροβλημάτιστη να σου είναι για πολλά χρόνια ) αλλά λέμε τώρα, τότε τι θα έκανες - έπαιρνες, έτσι από περιέργια;

Panasonic με κλειστα ματια ξανα. Αν μπορω να παρω τις 60 ακομα καλυτερα.

Νομίζω ότι οι ένορκοι αποφάσισαν ομοφώνος και πανυγηρικά... να κάτσω στα αυγά μου... είναι και οι καιροί δύσκολοι για ''επενδύσεις''. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Μένω με παννυ και απολαμβάνω το προβόλι... έρχεται και μουντιάλ!!

Panasonic με κλειστα ματια ξανα. Αν μπορω να παρω τις 60 ακομα καλυτερα.
Βρε μαζί σου, αλλά που θα τις βρεις; Πλάσμα πάπαλα......

Amazon , Ebay ?
Αισιόδοξο σε βρίσκω, αφού σου λέω τέλος η παραγωγή πλάσμα από Panasonic. Πόσο καιρό να υπάρχουν κομμάτια στην αγορά 6 μήνες άντε 1 χρόνο και πολύ λέω.
Εύχομαι όμως όσοι έχουν τώρα panasonic να τους κρατήσει τουλάχιστον 3 με 4 χρονάκια απροβλημάτιστα, έτσι ώστε όταν χρειαστεί αντικατάσταση να πάνε κατευθείαν σε Oled που τότε ευελπιστώ να έχουν λύσει τα προβλήματα που έχουν τώρα, και να είναι σε λογικές τιμές.
Εκτός και αν οι << κολλημένοι >> με την panasonic όπως είπε ο φίλος, δεν τους κάνει και είναι πάλι << λίγες >>οι Oled σε σύγκριση με τις πλάσμα της panasonic, τι να πω; χα!χα!χα!