Να μπω στον κοσμο των δορυφορων?

Tzimakos

AVClub Enthusiast
13 November 2007
733
Καλησπερα σε ολους..

Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι την πιθανοτητα να μπω και γω στον χορο τον δορυφορων..Μου αρεσει πολυ η ιδεα του να βλεπω τηλεοραση απο ολο τον κοσμο και κυριως αμερικανικες σειρες αλλα και να χαζευω τα ντοκυμαντερ σε hd μεσω του sky...

Προσφατα διαβασα και το θεμα για τον dreambox 800 και εγειρα προς την αποκτηση του..

Σκεφτομαι λοιπον να αρχισω με αυτο και ενα κατοπτρο 1.80 που θα ειναι κινητο και να μπω σιγα σιγα στον ομορφο αυτο χομπι..

Τι λετε να το κανω?

Last edited:
Απάντηση: Να μπω στον κοσμο τον δορυφορων?

Που μενεις???

{Για το πιατο ρωταω}!!!!

ΕΕΕΕ!!!
Τοτε 1.20 φτανει και περισευη και με ενα diseqc moter θα εισαι μια χαρα

GOOOOOD LUUUUCK

-bye--bye--bye--bye-

Το 1.80 να το πάρεις και μάλιστα να είναι κινητό.
Για τον δέκτη διάλεξε τι σου ταιριάζει. Άλλωστε ο δέκτης αλλάζει σχετικά εύκολα.
Το πιάτο σου μένει και σε αυτή την περίπτωση το μέγεθος μετράει!

Για τον δέκτη διάλεξε τι σου ταιριάζει. Άλλωστε ο δέκτης αλλάζει σχετικά εύκολα.

"I KNOW THAT"

Αλλα επειδη ειναι και καινουργειος εε

ας μην μπει σε τετοιο εξωδο γι' αυτο πρωτεινα 1.20 για αρχη και μετα αμα του αρεσει ο κοσμος μας ας παρει κατι καλυτερο!!!!!!

Re: Απάντηση: Να μπω στον κοσμο τον δορυφορων?

Συμφωνώ απόλυτα με τον Αλέξη. Και εγώ κινητό έχω.

Απ'την άλλη σκέψου ΚΑΙ το σενάριο του torroidal πιάτου με (πολλά) lnb. Έχει το πλεονέκτημα ότι δεν περιμένεις καθόλου στις εναλαγές καναλιών. Εάν είναι να μήν πας πέρα από 5-6 δορυφόρους, ΕΧΕΙ νόημα...

Σίμος

ας μην μπει σε τετοιο εξωδο γι' αυτο πρωτεινα 1.20 για αρχη και μετα αμα του αρεσει ο κοσμος μας ας παρει κατι καλυτερο!!!!!!
Το κάτοπτρο είναι αυτό που αλλάζει δυσκολότερα. Συμφωνώ με τον Αλέξη.:a0210:

Re: Απάντηση: Να μπω στον κοσμο τον δορυφορων?

ΕΕΕΕ!!!
Τοτε 1.20 φτανει και περισευη και με ενα diseqc moter θα εισαι μια χαρα

GOOOOOD LUUUUCK

-bye--bye--bye--bye-

Απ οτι μου ειπαν 1.80 το χρειαζομαι γιατι μπορει να αρχιζω τωρα αλλα ελα που θελει και sky ο κ*λος μου..

Επισης το κινητο πιστευω πως ειναι το καλυτερο (οπως το βλεπω εγω παντα)
γιατι εχεις πληρη φασμα και προσωπικα δεν με πειραζει καθολου να περιμενω λιγα δευτερολεπτα οταν αλλαζω δορυφορο.. Αλλωστε κολλημενος στο sky θα ειμαι θα χαζευω ντοκυμαντερ hd, δε θα αλλαζω δορυφορους και πολυ συχνα..

Ανοιγουν διαπλατα οι "ουρανοι" με τον dreambox 800 εχω ακουσει, αληθευει?