Ούτε θέλετε να ξέρετε τι έχει μαζέψει πάνω του ο χρωματικός τροχός, τα κάτοπτρα ανάκλασης του φωτός, κλπ.....
Τάκη μου το ξερω αλλα ο Μάνος ειναι καμια 500+ χιλιόμετρα μακριά μου . Αν είναι να τον πάρω και να κατέβω Αθηνα πάω γι άλλον . Άλλωστε τον εχω λύσει άλλες 2 φορές και δεν είχα πρόβλημαΧμμ... παιδες, το λυσιμο προβολεα θελει πολυ μεγαλη προσοχη, γιατι ειναι πανευκολο να γινει ζημια!
Γιαυτο ειπα για Καστρουνη...
Σ αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο . Ναι εδω ειμαιΠροσωπικά, αν και εκτιμώ ιδιαίτερα την εικόνα του 8720 δεν θα του αγόραζα καινούρια λάμπα γιατί είναι πολύ πιθανό να εμφανίσει κάτι άλλο στο προσεχές μέλλον. (άσε που τώρα μάλλον τον τακτοποίησες..)
.
Απ ότι μου είπε ο Μανωλης έχει ίχνη πάνω στο πανελ και θέλει σχολαστικό καθορισμό . Οπότε με την πρώτη ευκαιρία που θα έχω χρόνω και ηρεμία θα τον ξανανοίξω γα μια δεύτερη χειρουργική επέμβαση Ίσως να χρειαστώ και ιατρικό τιμ οπότε να είσαι σ ετοιμότηταΚώστα τι έγινε με τις γραμμές??
Ευχαριστώ για την υπομονή σας και την ανοχή σας στο ¨ θράσος ¨μου να κάνω κουβέντα για ένα παλιό ταπεινό μηχάνημα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.