Να παρω 3850?

Tzimakos

AVClub Enthusiast
13 November 2007
733
Γεια χαρα παιδια ηθελα να σας πω την εμπειρια μου και να μου δωσετε τα φωτα σας αν μπορειτε..

Πριν εναμιση μηνα πηρα μια μητρικη με το τσιπσετ 780g και δεν εχω βαλει ξεχωριστη καρτα γραφικων..

Στην τηλεοραση που εχω (samsung LE32R86B) το desktop φαινεται θολο σε σχεση με το οπως φαινεται σε ενα φυσιολογικο υπολογιστη.. Επισης η αναλυση της τηλεορασης μου 1366χ768 η οποια πιστευω ειναι και η πιο συνηθης σε hd ready τηλεορασεις δεν υπαρχει στη λιστα με τις αναλυσεις που μπορω να βαλω.. Συν οτι οταν παταω να παει απο ενα καναλι στο hdmi δηλαδη στον υπολογιστη εχω 50% πιθανοτητα να μου δειξει μαυρη οθονη και ενδειξη NO SIGNAL και να μην δειχνει με τιποτα οποτε αναγκαζομαι να κανω τον υπολογιστη reset απ το κουμπι..(Πρεπει να χει φαει και 60 reset)

Σκεφτομαι λοιπον σοβαρα να παρω μια ξεχωριστη καρτα γραφικων και σκεφτομαι την 3850.. Πιστευετε πως θα λυθουν αυτα τα προβληματα η θα εχει και αυτη τα ιδια?

Εκτος απ αυτο θα εχω καλυτερη εικονα στα mkv με αυτην και γενικα ειναι πολλα τα πλεονεκτηματα απο μια τετοια αγορα?

το βασικό πλεονέκτημα είναι τα παιχνίδια... Ούτε τα mkv, ούτε ο θόρυβος που θα αυξηθεί, ούτε στις αναλύσεις που θα πάρεις στην τιβί...

Πριν πληρώνεις τσάμπα, σαν επίσης κάτοχος samsung (παλιότερο μοντέλο, LE32S71), σε συμβουλεύω να διαβάσεις το μάνουαλ... Σε εμένα το λέει ξεκάθαρα, το hdmi της ΤιΒί ΔΕΝ είναι για σύνδεση με υπολογιστή, και πράγματι οι υπολογιστές μου ΔΕΝ μπορούσαν να δουν την πραγματική της ανάλυση (επαναλαμβάνω, μέσω hdmi). Ετσι λοιπόν και εμένα έδειχνε θολά, αφού δεν έκανε 1:1, αλλά επέμβενε ο scaler της. Αντιθέτως, με σύνδεση VGA (dsub) παίζει μια χαρά, πολύ καλά θα έλεγα. Αυτά... τσεκαρε την, και τα ξαναλέμε... -bye-

Λυκε μολις εβαλα τον υπολογιστη του δωματιου στον οποιο εχω μια 3650 και εβαλα την αναλυση κανονικα στα 1360χ768 που ειναι η native της τηλεορασης με συνδεση dvi to hdmi..

Τα αλλα προβληματα που ειπα πιο πναω λες να διορθωθουν με αυτην?

Λογικά ναι, αν στα νεότερα μοντέλα της δικιάς μου μπορεί να συνδεθεί πισί στην hdmi τους, και έτσι πάρεις 1:1, τότε δεν θα είναι πια θολή η απεικόνιση...

Για να δούμε τι θα σου πούνε και οι υπόλοιποι... -bye-

Παιδες εχει κανεις καποιον που δουλευει στο πλαισιο η που πηρε απο τα κομματια του ξεστοκαρισματος?

Αν ναι ας μου πει γιατι θελουμε να παρουμε κανα δυο καρτες γιατι τις εχουμε αναγκη ( εγω και ενας φιλος μου)...

Thanks guys....

Υπαρχει φιλος που δουλευει σε αποθηκη χοντρικης.
3850 256mb=55 ευρω
3850 512mb και ζαλμαν ανεμιστηρα =65 ευρω
Γιωργος