να παρω ενα ps3 akoma ?

Αν και τα παιδια με YDL γνωριζουν καλυτερα,νομιζω πως δεν υπαρχει περιπτωση να δεις Hidef σε PS3 Linux οπως εχει τωρα η κατασταση μιας και βλεπει λιγοτερη απο τη μιση μνημη του συστηματος και δεν εχει access στην GPU για video compensation.

aka "ο.ε.δ." (όπερ έδη δείξαι - το οποίο έπρεπε να αποδείξουμε), που μας μάθαιναν κάποτε.
Για τους νεώτερους: Συμφωνούμε απόλυτα!

Last edited:
αυτά τα σενάρια ps3/linux/HD έχουν αποτύχει παταγωδός.

Παίρνεις ενα popcorn, dvico, egreat κτλ και ξεμπερδεύεις.

Το PS3 μένει για BD και games.

αυτά τα σενάρια ps3/linux/HD έχουν αποτύχει παταγωδός.

Παίρνεις ενα popcorn, dvico, egreat κτλ και ξεμπερδεύεις.

Το PS3 μένει για BD και games.

ωραια, εχω καταληξει τελικα και θα παρω ενα απο αυτα που λες ! αλλα δεν υπαρχουνε τωρα ,οπου και αν περνω τηλ θα φερουνε ,δεν το εχουμε τωρα ,αλλαζει μοντελο κ.α. τετοια μου λενε ,το dvico εχει αντιπροσωπεια εδω ?

και ποιο πιστευεις ειναι το καλυτερο ανεξαρτητα απο την τιμη που εχουνε ?
ευχαριστω

ωραια, εχω καταληξει τελικα και θα παρω ενα απο αυτα που λες ! αλλα δεν υπαρχουνε τωρα ,οπου και αν περνω τηλ θα φερουνε ,δεν το εχουμε τωρα ,αλλαζει μοντελο κ.α. τετοια μου λενε ,το dvico εχει αντιπροσωπεια εδω ?

και ποιο πιστευεις ειναι το καλυτερο ανεξαρτητα απο την τιμη που εχουνε ?
ευχαριστω

ανεξαρτήτως τιμής πάρε το dvico. Ειναι πιο σταθερο στα 1080p,καλύτερη κατασκευή δεν δείχνει ελληνικούς υπότιτλους όμως και χρειάζονται conversion οπότε εάν αυτό σου δημιουργεί πρόβλημα,

popcorn hour λόγω του μεγάλου community και πολλών firmware updates, με το τελευταίο firmware του Αυγούστου έχουν λυθει πολλά προβλήματα σε 1080p/mkv οπότε θεωρητικά πάιζει τα 1080p σαν το dvico. Υποστηρίζει ελληνικά native. Προσωπικά 20 ταινίες που έχω δεί τελευταια ,mkv 720p και 1080p έπαιξαν άψογα. Το μόνο που έκανα ήταν copy το ελληνικό .srt στο folder της ταινίας.

( http://www.networkedmediatank.com/index.php )

απο που να το παρω για να μου ερθει ποιο γρηγορα ? το βρηκα απο το hardshop http://www.hardshop.gr αλλα μου λενε 3-5 ημερες υπαρχει καπου αλλου ?
το 7000 ειναι καλυτερο απο το 6500 , ποιο να παρω ?

Last edited:
καλα ρε sforti εχεις και pocorn hour?
σκεφτομαι να παρω 2 a110
για πες περι ποιοτητας εικονας σε σχεση με τα mkv2vob στο ps3...

Re: Απάντηση: να παρω ενα ps3 akoma ?

καλα ρε sforti εχεις και pocorn hour?
σκεφτομαι να παρω 2 a110
για πες περι ποιοτητας εικονας σε σχεση με τα mkv2vob στο ps3...

ε ναι ρε johny, φυσικά και popcorn hour...τίποτα προϊστορικοί είμαστε? :laugh:

...για mkv ,ps3 και vob δεν θέλω ούτε να τα ακούω!

με το Α100 είναι απλά τα πράγματα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το play :)

η ποιότητα είναι εφάμιλλη του PS3.

ότι καλύτερο έχω αγοράσει τελευταία!

ευχαριστω και απο μενα sforti με επεισες να αλλαξω γνωμη και νομιζω οτι καλα εκανα ,δεν πηγαινε αλλο αυτο με της μετατροπες ...

@b_bil2: και πολύ καλά έκανες!

@silent: σαφώς... και το dvico και το popcorn μέσο 100mbit lan παιζεις σχεδον τα πάντα (εκτός από βαρια βαρια high bitrate BD rips)

οποτε απο την στιγμη που το εχω στα χερια μου και τοιχον αποριες και αλλα ,φανταζομαι οτι πρεπει να παω στο αναλογο thread ε? το οποιο ποιο ειναι ? καποιο link ...