sakis.kom
Supreme Member
SSD έχω βάλει στο μάτι και εγώ από πέρυσι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρω κάποια στιγμή! Δεν κοιτάω καν το θέμα του θορύβου ή της κατανάλωσης. Η διαφορά ταχύτητας των SSD φαίνεται πάρα πολύ σε πολυφορτωμένα συστήματα. Το να ανοίγει κάποιος κανένα έγγραφο, να μπαίνει στο ίντερνετ και να βλέπει καμιά ταινία, οκ, μια χαρά μπορεί να του είναι και οι κανονικοί δίσκοι. Βάλτε τώρα δίπλα ένα PC που είναι συνδεδεμένο μέσω δικτύου με άλλα PC, υπάρχει ανεξάρτητος file server, μεγάλα προγράμματα ανοιγοκλείνουν συνεχώς και σε παράλληλη λειτουργία. Βάλτε μαζί και προγράμματα επεξεργασίας εικόνας/βίντεο, συν κάρτα μοντάζ.
Η διαφορά ταχύτητας είναι τεράστια!
Εγώ προτείνω από 60GB και πάνω. Από μάρκες σαν πρώτη την OCZ με Vertex2 και σαν δεύτερη την Intel.
Επίσης καλύτερα είναι δύο "μικροί" πχ 60ρηδες παρά ένας 120ρης, σε συστήματα που γίνονται πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα.
Η διαφορά ταχύτητας είναι τεράστια!
Εγώ προτείνω από 60GB και πάνω. Από μάρκες σαν πρώτη την OCZ με Vertex2 και σαν δεύτερη την Intel.
Επίσης καλύτερα είναι δύο "μικροί" πχ 60ρηδες παρά ένας 120ρης, σε συστήματα που γίνονται πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα.