Εχω μια LG 42" 3D LED, την αγορασα πριν 5 χρονια αν δεν κανω λαθος, ουτε ενα προβλημα, κανει ακομα την δουλεια της αλλα ΔΕΝ προκειτε να ξανα αγοραζω LG με τιποτα! Ο λογος ειναι ενας, για καποιους ασημαντος για εμενα σημαντικος. Δεν αναγνωριζει το DTS ηχο και εχω κουραστει στο να μετατρεπω με "popcorn mkv audioconverter" τον ηχο απο 1080p ταινιες. Μεχρι 720p καλα τα παμε και οχι παντα εξαρταται. Αρα μαυρο δαγκωτο απο εμενα η Life-Good.
Τωρα ζω Αγγλια και ειναι καιρος για αλλαγη. Εχω ψαξει λιγο το θεμα αλλα οχι πολυ βαθια οποτε εχω καποιες αποριες.
1) Εχει κι αλλες μαρκες που εχουν το ιδιο προβλημα με το DTS και αν ναι ποιες;
2) Διαθετω απο 800 εως πολυ μαξ 1000 αγγλικες λιρες για αγορα νεας, καπου στις 55-65 ιντσες και να ειναι 4Κ Ultra.
3) Αξιζει να πας σε OLED παρα σε LED (αν και το θεωρω λιγο αδυνατο να βρω με τα λεφτα και αυτα που ζηταω).
Αυτα , ευχαριστω και απολογουμαι αν σας κουρασα.
Τωρα ζω Αγγλια και ειναι καιρος για αλλαγη. Εχω ψαξει λιγο το θεμα αλλα οχι πολυ βαθια οποτε εχω καποιες αποριες.
1) Εχει κι αλλες μαρκες που εχουν το ιδιο προβλημα με το DTS και αν ναι ποιες;
2) Διαθετω απο 800 εως πολυ μαξ 1000 αγγλικες λιρες για αγορα νεας, καπου στις 55-65 ιντσες και να ειναι 4Κ Ultra.
3) Αξιζει να πας σε OLED παρα σε LED (αν και το θεωρω λιγο αδυνατο να βρω με τα λεφτα και αυτα που ζηταω).
Αυτα , ευχαριστω και απολογουμαι αν σας κουρασα.