Δε θα κοίταξες καλά, γιατί το ξαναείδα γμτ!!!!!!Αγγελος said:Δεν τον βρισκω αυτον τον χαρακτηρισμο...![]()
Νικόλ said:Δε θα κοίταξες καλά, γιατί το ξαναείδα γμτ!!!!!!![]()
Γιατί ποιός άλλος είναι Σκορπιός; Έχω γνωρίσει Αιγόκερω, αλλά δε μου έκανε κλικ.... όλο στους "απαγορευμένους" άντρες πάω και πέφτω!!!!!Αγγελος said:Σκορπίνα, σκορπίνα (και συ)???? Ψαξε για Αιγόκερω!!! Παει καλα...![]()
Τι λες τώρα!!!!! Εγώ (σκορπίνα) με 2 σκορπιούς έχω "μπλέξει" στη ζωή μου και δεν πιστεύω πως υπάρχει πιο εκρηκτικός συνδιασμός....Κακαλιός Στέργιος said:Εγώ σκορπιός, η κυρά σκορπίνα.
Εκρηκτική λέει η σχέση!
Εγώ πάντως κάποια έκρηξη δεν είδα ακόμα!
Βρε λες?
Νικόλ said:Τι λες τώρα!!!!! Εγώ (σκορπίνα) με 2 σκορπιούς έχω "μπλέξει" στη ζωή μου και δεν πιστεύω πως υπάρχει πιο εκρηκτικός συνδιασμός....
Αδυνατώ να πιστέψω πως ανάμεσα σε 2 σκορπιούς τα πράγματα σταματούν ποτέ να είναι εκρηκτικά. Εγώ τι να πω, που μετά τον πρώτο που ήταν σκορπιός κι ο δεύτερος ήταν σκορπιός. Εδώ και 5 χρόνια σε σκορπιούς πέφτω!!!! Κάποιος με έχει μουτζώσει δεν εξηγείται αλλιώς.....Κακαλιός Στέργιος said:χεχε.
Έπρεπε να υπάρχει και κάποιο χρονοδιάγραμμα.
Πριν από 11 χρόνια που συνάντησα το μωρό μου ήταν όλα "εκρηκτικά".
Ήμουν και 20 χρονών τότε, ούτως ή άλλως όλα εκρηκτικά ήταν πάνω μου και γύρω μου...
Τώρα θα έλεγα ότι τα πράγματα είναι στην πιο τρυφερή εκδοχή της εκρηκτικότητας...![]()
Μου έδωσε ελπίδες αυτό που είπες... κι εγώ με τοξότη την έχω πατήσει!ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:"Η μέρα με τη νύχτα"
Μέσα 100%!!!
Εγώ Σκορπιός,η σύζυγος Τοξότης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.