Lepton Supreme Member 19 June 2006 5,346 Γλυφάδα 21 June 2006 #21 Ψάχνω το συνδυασμό Αιγόκερως-Τοξότης-Αιγόκερως και δεν τον βρίσκω. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει;
ΜΗΤΣ Supreme Member 19 June 2006 3,417 Athens, Greece 21 June 2006 #22 Tα αποτελέσματα τα πήρα κατευθείαν από τους παρατηρητές της NASA που ξέρουν να διαβάζουν τα άστρα. Oπότε μάλλον κάτι θα ξέρουν.
Tα αποτελέσματα τα πήρα κατευθείαν από τους παρατηρητές της NASA που ξέρουν να διαβάζουν τα άστρα. Oπότε μάλλον κάτι θα ξέρουν.
ΜΗΤΣ Supreme Member 19 June 2006 3,417 Athens, Greece 21 June 2006 #23 Lepton said: Ψάχνω το συνδυασμό Αιγόκερως-Τοξότης-Αιγόκερως και δεν τον βρίσκω. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Click to expand... Tριπλέτα ε? Kαι αυτό γίνεται...
Lepton said: Ψάχνω το συνδυασμό Αιγόκερως-Τοξότης-Αιγόκερως και δεν τον βρίσκω. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει; Click to expand... Tριπλέτα ε? Kαι αυτό γίνεται...
Νικόλ AVClub Addicted Member 19 June 2006 2,237 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 21 June 2006 #24 MHTΣ said: Tα αποτελέσματα τα πήρα κατευθείαν από τους παρατηρητές της NASA που ξέρουν να διαβάζουν τα άστρα. Oπότε μάλλον κάτι θα ξέρουν. Click to expand... Ναι κι εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω πως στον δικό μου συνδυασμό έχει απόλυτο δίκιο...
MHTΣ said: Tα αποτελέσματα τα πήρα κατευθείαν από τους παρατηρητές της NASA που ξέρουν να διαβάζουν τα άστρα. Oπότε μάλλον κάτι θα ξέρουν. Click to expand... Ναι κι εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω πως στον δικό μου συνδυασμό έχει απόλυτο δίκιο...
ΜΗΤΣ Supreme Member 19 June 2006 3,417 Athens, Greece 21 June 2006 #25 Δεν ξέρω ποιός είναι ο δικός σου αλλά είδες είχαν δίκιο ε?
Νικόλ AVClub Addicted Member 19 June 2006 2,237 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 21 June 2006 #26 MHTΣ said: Δεν ξέρω ποιός είναι ο δικός σου αλλά είδες είχαν δίκιο ε? Click to expand... Εγώ Σκορπιός, αυτός Τοξότης... ναι από ότι φαίνεται έχουν δίκιο
MHTΣ said: Δεν ξέρω ποιός είναι ο δικός σου αλλά είδες είχαν δίκιο ε? Click to expand... Εγώ Σκορπιός, αυτός Τοξότης... ναι από ότι φαίνεται έχουν δίκιο
ΜΗΤΣ Supreme Member 19 June 2006 3,417 Athens, Greece 21 June 2006 #27 Νικόλ said: Εγώ Σκορπιός, αυτός Τοξότης... ναι από ότι φαίνεται έχουν δίκιο Click to expand... Άλλαξε ζώδιο!
Νικόλ said: Εγώ Σκορπιός, αυτός Τοξότης... ναι από ότι φαίνεται έχουν δίκιο Click to expand... Άλλαξε ζώδιο!