Να τι αντίκρυσε η Μνήμη...

Τι τα'θελε και αυτη τα Παρίσια;
Σου είπε ότι αρχίζει μαθήματα σε Αγγλικά και Γαλλικά;
......φαντάζεσαι με πιά δασκάλα ε;:slapface:

Τα έμαθα για τη Μνήμη, τα έμαθα και για τη δική σου χάρη. Εσύ δηλαδή δικαιούσαι τσάμπα για να καταλάβω;

Ναι, γαλλικά για να έρθουν μετά εδώ να κάνουν πρακτική.

Πάντως, έχω να πω ότι η Μνήμη ήταν πολύ δημοφιλής στους σταθμούς του μετρό με την βαλίτσα της!!! Όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν κάποιος προθυμοποιούνταν να της την κουβαλήσει.

Με τέτοιο λαχείο, ποιός χρειάζεται τα μπράτσα;;;:grinning-smiley-043

Πολύ σπαστικό αυτό το γαλλικό πληκτρολόγιο ρε παιδάκι μου!
Έχω πετύχει τέτοιο κανα 2 φορές σε ταξίδια στο εξωτερικό και δεν μπορούσα να γράψω ούτε λέξη.
Αυτοί οι ξένοι είναι πολύ ούφο. Μια οι βρεττανοί με τα δεξιοτίμονά τους, μια οι γάλλοι με τα πληκτρολόγιά τους...λάθος τρόπους βρίσκουν για να ξεχωρίσουν!

Τί να πω και γι αυτούς τους Έλληνες, βρε παιδάκι μου!
Όλοι το γυρίσανε στο λατινικό αλφάβητο, αυτοί εκεί! με το φοινικικό, το χαβά τους!!! και έτσι αναγκαζόμαστε να γράφουμε δύο λέξεις στο Euro/Ευρώ ..

Τα έμαθα για τη Μνήμη, τα έμαθα και για τη δική σου χάρη. Εσύ δηλαδή δικαιούσαι τσάμπα για να καταλάβω;

Ναι, γαλλικά για να έρθουν μετά εδώ να κάνουν πρακτική.

Πάντως, έχω να πω ότι η Μνήμη ήταν πολύ δημοφιλής στους σταθμούς του μετρό με την βαλίτσα της!!! Όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν κάποιος προθυμοποιούνταν να της την κουβαλήσει.

Με τέτοιο λαχείο, ποιός χρειάζεται τα μπράτσα;;;:grinning-smiley-043

Και τι να έκαναν οι άνθρωποι;;; Ένα πλάσμα να βασανίζεται έβλεπαν!!!

Ξεχνάς τα πέρα-δώθε με τη βαλίτσα ώσπου να βρούμε την είσοδο του μετρό;;; Ή που σε πήγαινα σε ένα σταθμό και τελικά σε ξαναέβγαζα να παμε αλλού;; :SFGSFGSF: Εγώ ντρεπόμουν εκείνην την ώρα που υποτίθεται ήμουν Παριζιάνα και δεν ήξερα την τύφλα μου!:blink:

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ;;; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ!!:devil-smiley-029:

Πάντως από τις δικές σου πληροφορίες..χάρτες και αναλήσεις έχω μάθει τους μισούς δρόμους του Παρισιού απ' έξω. Την επομένη θα σε οδηγήσω εγώ:BDGBGDB55: