Να την αλλαξει?

petros_m

Supreme Member
18 June 2006
8,207
Αλιμος
Εκαναν δωρο στην αδελφη μου την SONY DSC-W290. Ειναι καλη για την κατηγορια τιμης της (230 )? Να την αλλαξει με καποια αλλη? Πριν απο κανα χρονο με ειχατε συμβουλεψει να παρω Canon, απο την οποια ειμαι απολυτως ευχαριστημενος. Ισχυει το ιδιο και τωρα?

Η χρηση θα ειναι σε καμια εκδρομη, κανα παρτυ κτλ. Οχι τιποτα ιδιαιτερο δηλαδη.

E, πειτε κατι ντε! Η αδελφη μου εχει ηδη αρχισει τη γκρινια που δεν της εχω απαντησει ακομα!:slapface:

Εάν μιλάμε για αρχάριο χρήστη και για καμια εκδρομη, κανα παρτυ κτλ. Οχι τιποτα ιδιαιτερο δηλαδη δεν νομίζω ότι χρειάζεται να χολοσκά γιατί πιθανότατα να μην αντιληφθεί τη διαφορά με κάποια "καλύτερη" μηχανή.

Δεν αξίζει νομίζω τον κόπο για να βρεις την "καλύτερη μηχανή" στα 230 ευρώ γιατί...όλες καλές είναι.

Εάν με ρωτούσες εμένα, με τα χρήματα αυτά θα έψαχνα κάτι ανάμεσα στα παρακάτω:

Canon Powershot SX110IS

Canon Powershot SX120IS

Canon Powershot A2100IS

Nikon Coolpix L100

ή κάτι ανάλογο.

Όχι επειδή το έχω ψάξει πολύ αλλά έχω εμπιστοσύνη στις παραπάνω εταιρίες και όπως θα είδες όλες οι μηχανές έχουν το παραπάνω ζουμάκι τους (ντάξει...κόλλημα είναι αυτό).

Φιλικά

Μπα μωρε,οι γυναικες πιο πολυ νοιαζονται για την εμφανιση της μηχανης παρα για την ποιοτητα εικονας και αλλα χαρακτηριστικα,οποτε ας την κρατησει κατ'εμε.

Εκτος και αν τη δοκιμασεις και δεις οτι ειναι πολυ μετρια ξερω γω...αλλα και παλι εγω λεω αστην.

Αρχάριος χρήστης, και δη γυναίκα, socializing, εκδρομούλες...

Την ixus870is θα κοιτούσα. Με τίποτα τις σουπερζουμ που προτάθηκαν παραπάνω για γυναίκα.

Re: Απάντηση: Να την αλλαξει?

OK send, καταλαβα. Αν της δωσω τη δικια μου την Canon 860, ποια Canon να παρω με superzoom?

Ααααα τωρα προδοθηκες,εσυ θες να αλλαξεις μηχανουλα...:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Να την αλλαξει?

Ααααα τωρα προδοθηκες,εσυ θες να αλλαξεις μηχανουλα...:grandpa:

Οχι, αλλα τωρα μπηκα σε πειρασμο να παρω εγω την καινουρια και να της πασαρω την παλιοτερη!:blush:

Δεν διαφέρουν και πολύ οι δύο, το μοντέλο πήγε από τα 8 στα 10mp και το εύρος του φακού αυξήθηκε οριακά, από 28-105 σε 28-112mm. Και οι δύο πολύ καλές μηχανούλες, και σοβαρές για άντρα αλλά και όμορφες για να τις πιάσει γυναίκα. Αυτό που μου αρέσει σε αυτές τις Canon είναι το πώς πιάνουν σωστά την έκθεση και το χρώμα, κατευθείαν. Αλλά για σουπερζουμ κάνον, δεν ξέρω... Σε τέτοια μεγέθη η τάση λέει για Panasonic TZ6. Η αντίστοιχη Canon θα ήταν η SX200, αλλά δεν νομίζω να λέει...

Απάντηση: Re: Να την αλλαξει?

Διότι σε κόντρα φως όλα τα θέματα έχουν μωβ φωτοστέφανα.

Ευχαριστω! Ποια να παρω τοτε? Καλυτερα Canon ομως, μιας και μολις και μετα βιας ψιλοεμαθα το μενου της. Ας εχω ιδια μαρκα με την αδελφη μου λοιπον, γιατι θα με ζαλισει στις ερωτησεις ετσι κι ελλιως!:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Να την αλλαξει?

Ευχαριστω! Ποια να παρω τοτε? Καλυτερα Canon ομως, μιας και μολις και μετα βιας ψιλοεμαθα το μενου της. Ας εχω ιδια μαρκα με την αδελφη μου λοιπον, γιατι θα με ζαλισει στις ερωτησεις ετσι κι ελλιως!:flipout:

O Tάσος απάντησε...

Ασχετο αλλα βρηκα ξανα τη χαμενη μου IXUS70, που αγνοουταν εδω και κανα χρονο.

Την ειχα πληρωσει τρελα λεφτα οταν ειχε βγει, καπου 300 ευρω.

Ειναι ομως ενα μικρο αστερι και πολυ ομορφη στο ματι. Αν εχει αρκετο φως, εχει σωστα χρωματα και εκθεση. Αν δεν εχει φως ομως...αλλα γι αυτο πηραμε την SLR.

Με αυτο το δειγμα, θα κοιταζα τις καινουριες IXUS πολυ καλα.

ΥΓ. Της εβαλα και το CHDK και παιζω.