Να την κάνω ή όχι.....

aristidis

Established Member
10 November 2007
178
Γλυφάδα
Εδώ και αρκετό καιρό σκέφτoμαι να αλλάξω τα περισσότερα μέρη του Home cinema αλλά το σκέφτομαι .... :confused:
Δηλαδή:
Από την Pionner 435PE σε Pionner 428XD ή τις νέες Panasonic ή την Sony 46X3500.
Από τον AV Pionner VSX AX5i σε Pionner LX70 ή LX90.
To LG RH-7800H και το Panasonic NV SV120 τα κρατάω μόνο για recording.
Τα Bose Accoustimas 15 τα κρατάω και βάζω 2 κεντρικα και ένα center B&W
Αγοράζω και ένα BlueRay(PS3) ή το Samsung P1400 για HD viewing μόνο.

Χρήση:
Η απόσταση απο την Plasma είναι περίπου 4 μέτρα.
Βλέπω πολύ DviX ταινίες απο PC/MacBook.
Παίζω αρκετά ΧΒΟΧ360.
Βλέπω Nova(αγώνες) και κανένα κανάλι από Astra.

Γνώμες παρακαλώ.
Άρης.

Κρίμα που δεν εχω παρει ακομα απαντησεις....διότι από ορισμένους που είναι πολύ καταρτησμένοι 8α ήταν πραγματική βοηθεία.

παντως για lcd 46x3500 παιζει τελεια και εχει την καλυτερη κινηση ,με κλειστα τα ματια.και lx 90 pionner. στο λεω σιγουρα γιατι εχω και τα δυο.

Εχω ξαναπεί εκατοντάδες φορές, πως είναι καλύτερο να καθυστερήσουν λίγο οι όποιες απαντήσεις, προκειμένου να βοηθηθούν τα μέλη πραγματικά, παρά να υπάρξουν βεβιασμένες απαντήσεις απλά και μόνο ως συμμετοχή απάντησης στις ερωτήσεις.
Φίλε μου, σε σχέση με αυτά που ρωτάς και επειδή αγγίζουν αρκετούς και διαφορετικούς χώρους ,ιδιαίτερα γιά την tv δεν μπορώ τουλάχιστον εγω να σου δώσω εκ´πείρας απάντηση, αφού στον συγκεκριμένο χώρο τελευταία αποφάσησα να βουτήξω!!!Ισως θα έπρεπε να ανοίξεις ειδικό θέμα στην κατηγορία τηλεοράσεων, αφού προηγουμένως κάνεις ένα ψάξιμο εκεί, γιατί πιστεύω ότι όλο και κάτι θα έχει συζητηθεί γιά τα μοντέλα που λές.
Στα υπόλοιπα τώρα....
Σκέφτεσαι το επόμενο άλμα γιά ποιους λόγους;οικονομικούς;εαν θα δείς διαφορές στα μεταξύ τους προτεινόμενα μοντέλα;...τέλως πάντων...
Μέ βάση αυτά που μας λές ότι ζητάς, αρχικά θα σου πω ότι καλά κάνεις και κρατάς τα LG RH-7800H και Panasonic NV SV120 για recording.
Πάμε τώρα παρακάτω....
Λές...<Τα Bose Accoustimas 15 τα κρατάω και βάζω 2 κεντρικα και ένα center B&W>...δηλαδή;μάλλον θέλεις να πείς ότι βάζεις δύο κυρίως ηχεία (ποιά;) και ένα κεντρικό B&W.....όμως.....γιατί κεντρικό B&W;...έχεις κάποιο στο μυαλό σου;θα είναι τα κυρίως ηχεία B&W;...λίγο μπερδεμένα τα διαβάζω τα πράγματα...
Οσο για το PS3 η το Samsung P1400 για HD viewing μόνο,ίσως είναι μιά καλή λύση να περιμένεις λίγο ,γιατί έρχονται νέα μοντελάκια blue ray μηχανές, με όλα τα τελευταία καλούδια.Οχι βεβαίως ότι το PS3 δεν κάνει, αλά είναι κρίμα να το χρησιμοποιήσεις μόνο γιά ταινίες....
Απο ότι βλέπεις λοιπόν, μας τα έχεις πεί κάπως μπερδεμένα τα πράγματα, και ίσως αυτός να είναι ο λόγος, που ακόμη δεν έχεις πάρει τις ζητούμενες απο εσένα απαντήσεις.
Είμαστε στην διάθεσή σου, μετά απο κάποιες απαραίτητες διευκρινήσεις....

Κρατάς τα ηχεία και τον ενισχυτή σου-μια χαρά είναι και τα δύο- και αγοράζεις PS3 και μεγαλύτερη σε ίντσες τηλεόραση.

Re: Απάντηση: Να την κάνω ή όχι.....

Εχω ξαναπεί εκατοντάδες φορές, πως είναι καλύτερο να καθυστερήσουν λίγο οι όποιες απαντήσεις, προκειμένου να βοηθηθούν τα μέλη πραγματικά, παρά να υπάρξουν βεβιασμένες απαντήσεις απλά και μόνο ως συμμετοχή απάντησης στις ερωτήσεις.
Και εγώ δεν θελω να εχω ενα 'πατ-κιουτ-τελειωσατε'

Φίλε μου, σε σχέση με αυτά που ρωτάς και επειδή αγγίζουν αρκετούς και διαφορετικούς χώρους ,ιδιαίτερα γιά την tv δεν μπορώ τουλάχιστον εγω να σου δώσω εκ´πείρας απάντηση, αφού στον συγκεκριμένο χώρο τελευταία αποφάσησα να βουτήξω!!!Ισως θα έπρεπε να ανοίξεις ειδικό θέμα στην κατηγορία τηλεοράσεων, αφού προηγουμένως κάνεις ένα ψάξιμο εκεί, γιατί πιστεύω ότι όλο και κάτι θα έχει συζητηθεί γιά τα μοντέλα που λές.
Δεν ηθελα να ανοιξω νεο τοπικ αφου νομοιζω οτι ειναι γενικες ερωτησεις για home cinema. Βεβαια ολο και καποιο τοπικ εχει σχεση με τις ερωτησεις μου.

Στα υπόλοιπα τώρα....
Σκέφτεσαι το επόμενο άλμα γιά ποιους λόγους;οικονομικούς;εαν θα δείς διαφορές στα μεταξύ τους προτεινόμενα μοντέλα;...τέλως πάντων...
Μέ βάση αυτά που μας λές ότι ζητάς, αρχικά θα σου πω ότι καλά κάνεις και κρατάς τα LG RH-7800H και Panasonic NV SV120 για recording.
:2thumb22sup:

Πάμε τώρα παρακάτω....
Λές...<Τα Bose Accoustimas 15 τα κρατάω και βάζω 2 κεντρικα και ένα center B&W>...δηλαδή;μάλλον θέλεις να πείς ότι βάζεις δύο κυρίως ηχεία (ποιά;) και ένα κεντρικό B&W.....όμως.....γιατί κεντρικό B&W;...έχεις κάποιο στο μυαλό σου;θα είναι τα κυρίως ηχεία B&W;...λίγο μπερδεμένα τα διαβάζω τα πράγματα...
Ελεγα να βαλω τα Bose μονο για surround και τα 2 κυρια και κεντρικο να βαλω B&W μονο και μονο επειδη εχω διαβασει οτι ειναι καλα (600 σειρα).

Οσο για το PS3 η το Samsung P1400 για HD viewing μόνο,ίσως είναι μιά καλή λύση να περιμένεις λίγο ,γιατί έρχονται νέα μοντελάκια blue ray μηχανές, με όλα τα τελευταία καλούδια.Οχι βεβαίως ότι το PS3 δεν κάνει, αλά είναι κρίμα να το χρησιμοποιήσεις μόνο γιά ταινίες....
Απο ότι βλέπεις λοιπόν, μας τα έχεις πεί κάπως μπερδεμένα τα πράγματα, και ίσως αυτός να είναι ο λόγος, που ακόμη δεν έχεις πάρει τις ζητούμενες απο εσένα απαντήσεις.
Είμαστε στην διάθεσή σου, μετά απο κάποιες απαραίτητες διευκρινήσεις....
Παντα λεω να περιμνενω γιατι ολο νεα πραγματα βγαινουν αλλα δεν εχει τελειωμο το περιμενε....

Last edited:
Απο τους AV που αναφερεις ο LX-70 εχει 1500 Ευρω και ο LX-90 δεν εχει ακομα κυκλοφορησει και θα στοιχιζει κοντα στα 5000 ευρω. Μηπως εννοεις τον LX-60 ??

Απο τους AV που αναφερεις ο LX-70 εχει 1500 Ευρω και ο LX-90 δεν εχει ακομα κυκλοφορησει και θα στοιχιζει κοντα στα 5000 ευρω. Μηπως εννοεις τον LX-60 ??

Την τιμη του 90 δεν την ηξερα :bigcry:...αρα μου μένει μονο ο 70.

LX-90 δεν εχει ακομα κυκλοφορησει και θα στοιχιζει κοντα στα 5000 ευρω.

Mαλλον αισιοδοξη προβλεψη, Μακαρι

Για τον φιλο που ρωταει μαλλον ο συντονιστης εχει δικιο και εγω ηθελα να απαντησω, αλλα πολλα ανακατωμενα πραγματα εικονα-ηχος και για ηχο ακομα πιο μπερδεμενα.