Nα το τολμησω ?

Τη μπάφλα θα την παραγγείλεις ξεχωριστά, ή θα την φτιάξεις από τα περισσεύματα ξύλου που θα έχεις;

Υ.Γ. όλοι το ίδιο Σ/Κ μάλλον θα περάσουμε.. αν και εγώ δεν θα φτιάχνω ηχεία, αλλά επιπλάκι.. :D

Αν καταλαβα σωστα το ερωτημα, δεν θα περισσευει απο τα ξυλα που θα παρω για την λοιπη καμπινα.
Θα παρω 2 αλλα για την μπαφλα. Που θα ανοιξω τις τρυπες για τα μεγαφωνα ειναι ενα θεμα...

αν δε γεμίσουν ροκανίδια οι τσέπες σου ...δεν ακούς μουσική...

πάρε μιά σέγα

Σεγα εχω, αλλα ο Μανωλης μου υπογραμμισε οτι ειναι πολυ σημαντικτικο το θεμα της τρυπας στην μπαφλα.
Χωρια που η σεγα δεν κανει πατουρα. Ρουτερ χρειαζεται εδω (νομιζω)... η ξυλουργο...

Last edited:
Τη στιγμή που θα φτιάξεις σχέδιο του Μανώλη, θα σου πει αυτός όλες τις "λεπτομέρειες".. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη. Μα τίποτα.

Το σχεδιο δεν ειναι του Μανωλη.
Ο Μανωλης μου ειπε μονο τις διασταζεις που πρεπει να εχει προκειμενου να βαλω τα συγκεκριμενα μεγαφωνα.
(θα "τσακωθουμε" με το cross βεβαια...)

Σεγα εχω, αλλα ο Μανωλης μου υπογραμμισε οτι ειναι πολυ σημαντικτικο το θεμα της τρυπας στην μπαφλα.
Χωρια που η σεγα δεν κανει πατουρα. Ρουτερ χρειαζεται εδω (νομιζω)... η ξυλουργος...

Ρούτερ, ρούτερ.. Πάρε ένα από το Praktiker με καμιά 50αριά , ή αν είσαι μερακλής κανένα επώνυμο με 100+.

Το σχεδιο δεν ειναι του Μανωλη.
Ο Μανωλης μου ειπε μονο τις διασταζεις που πρεπει να εχει προκειμενου να βαλω τα συγκεκριμενα μεγαφωνα.
(θα "τσακωθουμε" με το cross βεβαια...)

Παρόλα αυτά, ρώτα τον.. Μπορεί να μην σου πει ακριβώς που θα βάλεις τι, αλλά θα σου πει μερικά πολύ χρήσιμα πράγματα.

Όσο για το cross.. περί ορέξεως.. :p

Και ο ρουτερ έχει τη δυσκολία του ειδικά όταν πρόκειται για μικρής διάστασης τρύπες με πατούρα. Εφόσον θα δώσεις τα παραπάνω σε CNC καλύτερα δώσε και τις μπάφλες.

Για το cross, ο ... καυγας θα γινει αν ειναι εξωτερικο ή εσωτερικο.
Μολις φτασω στην μπαφλα, θα δω τι θα κανω.... (σιγουρα και δικιμες)

Και ο ρουτερ έχει τη δυσκολία του ειδικά όταν πρόκειται για μικρής διάστασης τρύπες με πατούρα. Εφόσον θα δώσεις τα παραπάνω σε CNC καλύτερα δώσε και τις μπάφλες.

define CNC please.

Ακυρο. Βρηκα τι ειναι, αλλα δεν θα δωσω τιποτε εξω. Με σεγα θα βασανιστω

Χωρια που η σεγα δεν κανει πατουρα. Ρουτερ χρειαζεται εδω (νομιζω)... η ξυλουργο...

ααα
νόμιζα ότι είχες ρούτερ...:grinning-smiley-043

εγώ τρύπησα με σέγα και μετά ρούτερ γιά πατούρα...
σένιο...

λετε να κανω λουφα, και να ξηγηθω αυτο το cnc ???
Eιναι ολιγον... ζαβολια.
Απο κοστος ξερει κανεις τιποτε ?? (οχι για αγορα :flipout: )

Για το cross, ο ... καυγας θα γινει αν ειναι εξωτερικο ή εσωτερικο.
Μολις φτασω στην μπαφλα, θα δω τι θα κανω.... (σιγουρα και δικιμες)

Αν είναι να το κάνεις εσωτερικό, θα πρέπει να συνυπολογίσεις τον όγκο του crossover στις διαστάσεις της καμπίνας. Οπότε, ο "τσακωμός" θα πρέπει να γίνει πριν παραγγείλεις τα ξύλα.

ααα
νόμιζα ότι είχες ρούτερ...:grinning-smiley-043

εγώ τρύπησα με σέγα και μετά ρούτερ γιά πατούρα...
σένιο...

Εγώ το ανάποδο.. Πρώτα η πατούρα με το router, και μετά η τρύπα με την σέγα..

Έτσι έχεις σημείο να "πιάσει" το ρούτερ (στο κέντρο της τρύπας) ώστε να κάνεις γρήγορα και με ακρίβεια την πατούρα.