Nα το τολμησω ?

εγω το φινιρισμα θελω να δω....μουρθε χθες καταλογος των 3M DI-NOC...ΠΩ πω καταπληκτικα πραγματα..

τσαμπα. εγω για mdf με δρυ καπλαμά ειχα δωσει 160 ευρω. Μαλλον με σκισανε.

72 ευρω για 41 κομματια (πολλα δλδ) 22αρι mdf 28Χ36
Ναι, σε σκισανε....
Τα υλικα για το φινιρισμα θα πανε καπως ακριβα, υπολογιζω κοντα στα 150 ευρω

τσαμπα. εγω για mdf με δρυ καπλαμά ειχα δωσει 160 ευρω. Μαλλον με σκισανε.

Δεν σε σκίσανε καθόλου
MDF με επένδυση καπλαμά πάει επί ~2,5 της αξία χωρίς επένδυση

Μελαμίνη ειναι πιο φθηνή αλλά τη βάζουνε σε νοβοπαν
και πάλι ακριβά βγαινει και αυτη αλλά δεν θέλει βάψιμο

Ο καπλαμάς θέλει πρέσα και βάψιμο γιατί ειναι φυσικό ξύλο οπως το τελευταίο που βλέπετε με τις κάθετες ριγες στις κατασκευές μελών

Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα υλικά πλέον από ρητινη, λάκα κτλ
Θα τα βρειτε σε επιχειρησεις που φτιάχνουν και πουλάνε ντουλάπια κουζίνας diy

Το γελιο ειναι οτι αυτοί λόγο παραγωγής εχουν και καλύτερες τιμές και καλύτερη ποιοτητα από μαραγκούς

Μην τους πειτε μόνο οτι τα θελετε για ηχεία πριν σαν πούν τιμη
-bye-

....να τριζει η καμπινα.

Αν τρίζει πέρνα να το ''λαδώσουμε''

Παρακαλώ τους συντονιστες να μη σβήσουν το πόστ
Υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες που κρύβονται πίσω από το ''λάδωμα''.

Υ.Γ. Συγχωρεστε με για τη τακτική του ''ολα τα σφάζω ολα τα μαχαιρώνω'' στα γραφόμενα μου
προκύπτει από το οτι εχω φτιάξει 4 παρόμοιας τεχνικής ηχεία και εχω αντιμετωπίσει διαφορες δυσκολίες
Ενα που εχει και 104 υψος με 52 τεμάχια δεν το εχω κολλησει καν

Σημερα απο το πρωι ειχα την επιθυμια να ... μυρισω λιγο ξυλο...

Το προγραμμα ηταν η λυση των προβληματων (μη απολυτα λεια καμπινα εσωτερικα, μισο ποντο πιο πλατια απο τις απαιτουμενες διαστασεις, και τριτον και σπουδαιοτερο, μη σωστη "πατουρα" οπου θα κολλησει η μπαφλα).

Εφυγα κατα τις 6μιση απο την δουλεια, και με το που μπηκα σπιτι μια ωρα αργοτερα, ειπα να ξεκινησω....

Πολυ συντομα καταλαβα οτι δεν ειχα τοση ορεξη για δουλεια, οσο περισσοτερο μια ταση .... αυνανισμου :slapface:

Τελικα, δεν ξερω τι κανω με αυτα τα ηχεια....

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Καλα με ταινειολειαντηρα θελει τοση πολυ δουλεια?..απο οτι φαινεται εχεις φαει τον γαιδαρο!!!στην ουρα θα κολησεις?...γνωμη μου ριξε το ολο βαρος στη απολυτη εφαρμογη της μπαφλας και το εσωτερικο απο οτι φαινεται ειναι σχεδον τελειο...το πισοχαρτο θα κολησει αερα πατερα με καλη βενζινοκολα..Σου συστηνω την Super Tiga, ελληνικη δερματοκολλα,την βρισκεις πανευκολα στο μοναστηρακι, και κατα την ταπεινη μου γνωμη, ως τσαγκαρης, ειναι η απολυτως καλυτερη δερματο-βενζινοκολα! :Banane0::fahne90:

Να μην κανω υπερβολες δλδ με το μαονι που στρωνω απο μεσα λες ε?
Ναι, περιττο ειναι, ουτε θα φενεται ουτε τιποτε...

εμ ξεεερω γω...μαονι κιολας..!!...ριξτου κει χαμω ενα δυνατο τριψιμο, φερτο στο 90-95% του λειου και νομιζω οτι εισαι κομπλε...Δεν ειμαι ειδικος βεβαια αλλα απο οτι βλεπω-διαβαζω-ακουω ε δε νομιζω να χαλασει η μανεστρα για μια τετοια λεπτομερεια..:ernaehrung004:

αα πληροφοριακα αμα χρειαστειτε οτιδηποτε κυανοακρυλικη κολλα, στιγμης η οχι, πειτε μου,εχω ακρη καλη με τις κολες της Permabond!

εμ ξεεερω γω...μαονι κιολας..!!...ριξτου κει χαμω ενα δυνατο τριψιμο, φερτο στο 90-95% του λειου και νομιζω οτι εισαι κομπλε...Δεν ειμαι ειδικος βεβαια αλλα απο οτι βλεπω-διαβαζω-ακουω ε δε νομιζω να χαλασει η μανεστρα για μια τετοια λεπτομερεια..:ernaehrung004:

Μωρε ειναι κατα πολυ λειο, αλλα ειπαμε, με επιασε η ...

εχω κανει κ γω ...τι να λεμε...να δεις να παλευουμε με πολυεστερα υαλοβαμβακα και gelcode, να πασαλειβομαστε, μεχρι τις 3 το πρωι...!!!ανθρακονηματα με αντλεια κενου ..να κολαει το συμπαν...χα χα..τι θυμηθηκα τωρα,,φιλε αμα θες σε βοηθαω να το ντυσουμε γνησιο ανθρακονημα ε!!! εχω και αντλια κενου και υλικα!!!μονο που πρεπει να ρθεις Σαμο!...-bye-:grinning-smiley-043

Να το ξηλωσω αυτο που εβαλα απο μεσα ή να το αφησω ??
(στην περιπτωση που δεν θα επηρεαζει τιποτα δεδομενου της επενδυσης πισοφυλλο & μαλλιου)