Nα το τολμησω ?

Εγώ θα το άφηνα αλλά θα το άκουγα και χωρίς πισσόφυλλο (Δεν θα βοηθήσει πλέον στην προοδευτική αύξηση της πυκνότητας). Μπορεί όμως να κελαηδάει - το κάθετο κόλλημα έχει βελτιώσει πολύ και την καμπίνα από συντονισμούς. Αν δεν ενθουσιαστείς φτιάχνεις άλλο ένα χωρίς μαόνι, συγκρίνεις και διαλέγεις.

To θεμα ειναι οτι τι μαονι κοστιζει κανα 50αρι ευρω μαζι με τις κολλες, + τον χρονο εφαρμογης του. Και αν ειναι πατατα ??

(Πισσοφυλλο, θα βαλω σε καθε περιπτωση, μιας και ακολουθω - οσο μπορω - τις οδηγιες του Μανωλη)

Και άμα βγάλεις το μαόνι θα πάρεις πίσω τα 50? Εννοώ άκουσέ το στο 1 ηχείο και το βγάζεις μετά. Αν ακολουθείς μια "καλή συνταγή" και την αλλάξεις στη μέση τόσο ριζικά μάλλον δεν έχει νόημα να ακολουθήσεις πιστά την άλλη μισή. Έχει αλλάξει η σκληρότητα, η διαδοχή των υλικών, οι ανακλάσεις, ο εσωτερικός όγκος. Αν δε θες να πειραματιστείς στα "τυφλά" ρώτα το Μανώλη μήπως σου φτιάξει άλλη...

Για να το ακουσω πρωτα θα σημαινει οτι η μπαφλα θα ειναι κολλημενη, αρα μετα θα ειναι αδυνατον να το βγαλω.

50 ευρω κοστιζει, αλλα δεν το εχω βαλει σε ολο, μονο στο κομματι που φαινεται στις φωτος.

Οποιος τα καταφέρει κερδίζει συμβολαιο με την ATC σαν σύμβουλος και βραβείο χρυσό αυτί από την διεθνή ομοσπονδία

Έχω συνηθίσει να ακούω με 1 ηχείο (όταν κάνω δοκιμές - δηλαδή συνήθως) αλλά απ' το ίδιο σύστημα, στον ίδιο χώρο, καθισμένος στην ίδια θέση, στο ίδιο επίπεδο αυτοσυγκέντρωσης και τα ίδια κομμάτια. Ε οι "πατάτες" ακούγονται. Γι' αυτό το πα, μη βαράτε...

Αμφισβητώ το ιδιο επίπεδο αυτοσυγκέντρωσης....:flipout:
πλακα κάνω

απλά η περίπτωση μας ειναι λίγο διαφορετική
δεν πας για σχεδιαστικές πατάτες αλλά για κατασκευαστικές ατέλειες σε ενα ή δύο παρόμοια κουτιά

Σύμφωνοι, απλά δεν μπορώ να αποκλείσω να του αρέσει περισσότερο με το μαόνι...

η εξάσκηση μετά διαλογισμού πριν από ακρόαση είναι απαραίτητη, μην πω ότι επηρεάζει και τους συνακροατές...
Μην το παρακάνεις όμως γιατί αρχίζεις ν' ακούς και χωρίς να παίζει :flipout:

Last edited:
Piades min sfazeste ;-)

Dystixos exoume postponement mexti neoteras (lack of free time)

Pros to paron eimai apokleismenos stin Istanbul.... (& sorry gia ta greeklish...)

Ποιος υπεροχος ανθρωπος και εξαιρετικος χαρακτηρας, θα μου ανοιξει τις τρυπες στις μπαφλες ? :o

σε πορώδη επιφάνεια δεν θα πιάσει καλύτερα η κόλλα? πού ειναι ο Σίφης