Να ζητήσω και γω μια συμβουλή;

pafrag

Established Member
2 January 2008
234
Aθήνα
Αγαπητοί φίλοι, μήπως έχετε να προτείνετε μερικά μοντέλα PiP, γιατί δε το κατέχω αυτό το θέμα.
Και είναι λίγα τα λεφτά... Προτιμούμε να περιμένουμε κανά τρίμηνο αν ακούσατε ότι πέφτουν οι τιμές...
Τώρα τι ψάχνουμε: Εξαρτάται από την τιμή. Το διαθέσιμο ποσό είναι 1000, άντε+300.
Επειδή έχω την αίσθηση ότι είναι λίγα τα λεφτά, τι να κάνουμε;Μήπως να περιμένουμε λίγο μπας και υπάρξουν περισσότερα μοντέλα; Μήπως καμιά οικονομία, γιατί ψυλλιάζομαι ότι μόνο τα full μοντέλα εχουν τέτοιες δυνατότητες;

οι SONY δεν εχουν PiP οποτε πρεπει να κοιταξεις αλλου(το ξερω γιατι εχω το κορυφαιο μοντελο της γκαμας και δεν εχει παρα μονο αναμεσα σε διαφορετικες πηγες πχ pc και σταθμοι)

Δυο ερωτησεις:

1- Τι το χρειαζεσαι το PIP?
2- Μεταξυ μιας τηλεορασης καλυτερης που δεν εχει PIP και μιας χειροτερης που εχει ποια θα προτιμουσες?

Δυο ερωτησεις:

2- Μεταξυ μιας τηλεορασης καλυτερης που δεν εχει PIP και μιας χειροτερης που εχει ποια θα προτιμουσες?

Αφου ειναι σκοπος απο τραγουδι ρε Γιαννη ........pip pap ,pip pap , pararap ,pip pap pip pap ,parararap.

οι SONY δεν εχουν PiP οποτε πρεπει να κοιταξεις αλλου(το ξερω γιατι εχω το κορυφαιο μοντελο της γκαμας και δεν εχει παρα μονο αναμεσα σε διαφορετικες πηγες πχ pc και σταθμοι)

Mα αυτο ειναι το ριρ και ειναι απολυτα λογικο να μη δειχνει 2 σταθμους μαζι, δεν εχει 2 τιουνερς.

Δυο ερωτησεις:

1. Να γλιτώσω το ζάπινγκ ανάμεσα σε αγώνες και πχ το Λαζόπουλο
2.Μία καλύτερη σίγουρα

Λες να βάλω δύο δίπλα δίπλα; Ίδιες ή διαφορετικές;

Ο μόνος τρόπος για να εκπληρώσεις τα όνειρά σου είναι να .......... κανεις τα χατηρια της γυναικας σου :flipout::flipout: