Nabilo Blackhole; Ή μήπως Dream Elite Blackhole;

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927
Απ' ότι φαίνεται οι core developers του Nabilo enigma2 image (black hole) τα βρόντηξαν και έφτιαξαν δική τους ομάδα.

Το πρώτο τους image λέγεται Dream Elite Blackhole 1.0 και μπορείτε να το βρείτε σε πολλά σημεία, για DM800 και 8000.

Το επίσημο φόρουμ της νέας ομάδας είναι το:

www.dream-elite.net

Το δοκίμασα χθες.
Αν και μου άφησε καλές εντυπώσεις αρχικά, δε μπορώ να πω ότι θα αντικαθιστούσε αυτή τη στιγμή το Nabilo 0.12 που χρησιμοποιώ για καθημερινή χρήση. Πέρα από αυτό βασικά, το γεγονός ότι "κλάταρε" μόλις πήγα να εγκαταστήσω το autoresolution plugin με αποθάρρυνε από το να αφιερώσω περισότερο από δύο ώρες από τον Κυριακάτικο χρόνο μου για να το κρίνω...

Επίσης, ούτε για τη flash θα το ήθελα καθώς εκεί προτιμώ κάποιο "καθαρόαιμο" cvs, συχνά αναβαθμιζόμενο.

Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι οι επόμενες εκδόσεις του θα αποτελούν σοβαρότατες εναλλακτικές λύσεις. Τα nicknames που έκαναν την εμφάνισή τους στο φόρουμ τους, αφήνουν υποσχέσεις...
Προς το παρόν, προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν γκρεμίζει από τη θέση του το Nabilo 0.12...

Ακριβώς την ίδια άποψη με τον dimfil έχω κι εγώ!
Το elite όμως βασίζεται σε διαφορετικό tree του cvs από το nabilo και πολλά systemplugins θέλουν να κατεβούν από το extensions manager!
Προς το παρόν είναι και άλλα τα προβλήματα, όπως η μη καλή του συνεργασία με το meoboot ως το ίδιο image στο στικάκι αντί στη flash!
Αναβάθμιση παίρνει για το cvs αλλά εξαφανίζει τελείως το κομμάτι του delite!
Έχουν δρόμο ακόμα μπροστά του!
Θετικό το ότι άφησαν ανοικτό τον κώδικα των skins (που δεν χρειαζόμουν βέβαια πλέον προσωπικά) αλλά δεν ξέρω αν αυτό αλλάξει (το κλειδάκι υπάρχει στο image ακόμα)!