Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.10

Η επόμενη κίνηση είναι να φέρω... και το ψυγείο κοντά.:flipout:

μην το κανεις βγάζει αρκετή ζεστη :flipout:

2)ωραία τα λες αλλα αφού βλέπω τον έχεις διπλα στο τζάκι η θα μας πεις ότι δεν τον ανάβεις :flipout:

πέρα από την πλακα τα 21db δεν σε ενοχλούνε ?
ρωτάω γιατί με τον θόρυβο έχω ένα θέμα και είναι ο λόγος που δεν του βάζο
αλλα όχι ότι έχει θέμα πάντως γιατί το ps3 τώρα πιο πολύ βράζει και κάνει και θόρυβο λες και είναι boing

μην το κανεις βγάζει αρκετή ζεστη :flipout:

2)ωραία τα λες αλλα αφού βλέπω τον έχεις διπλα στο τζάκι η θα μας πεις ότι δεν τον ανάβεις :flipout:

πέρα από την πλακα τα 21db δεν σε ενοχλούνε ?
ρωτάω γιατί με τον θόρυβο έχω ένα θέμα και είναι ο λόγος που δεν του βάζο
αλλα όχι ότι έχει θέμα πάντως γιατί το ps3 τώρα πιο πολύ βράζει και κάνει και θόρυβο λες και είναι boing
Βρε θα το φέρω σου λέω και θα το βάλω μέσα,μισή ώρα είναι που τον άναψα και ξέχασα να πατήσω το διακοπτάκι του ανεμιστηριού κι έφαγα πόρτα πάλι.:flipout:
Το χειμώνα με το τζάκι δεν είχα πρόβλημα γιατί είχα άλλο έπιπλο μακρόστενο και τον είχα από την αριστερή μεριά,έβγαινε σχεδόν στη μέση της μπαλκονόπορτας.
Τώρα για το θόρυβο που λες κι εγώ είχα τους ενδοιασμούς μου πριν το βάλω,αλλά ευτυχώς ούτε που ακούγετε!Μόνο άμα θες να δεις τιβι χωρίς ήχο θα τον ακούσεις,μην σε ανησυχεί αυτό αν θες να τον βάλεις.:a0210:

Τι να σου πω τώρα,ντεσιμπελόμετρο δεν έχω να στο μετρήσω,όπως σου περιέγραψα πριν έχουν τα πράγματα.:operator:

προς θεού δεν σε αμφισβήτησα μην με παρεξηγήσεις και ολας απλά ξέρεις αν μπορούσε με κάποιο τρόπο να το ελέγξεις το fan .....
κάπου νομίζω εχω δει η εχω διαβάσει οτι υπάρχει ενα plug in "fan control"

προς θεού δεν σε αμφισβήτησα μην με παρεξηγήσεις και ολας απλά ξέρεις αν μπορούσε με κάποιο τρόπο να το ελέγξεις το fan .....
κάπου νομίζω εχω δει η εχω διαβάσει οτι υπάρχει ενα plug in "fan control"
What did you say right now to me?:violent-smiley-030:
Εγώ δεν σε βρίζω!:slapface:
Πλάκα κάνουμε έτσι και βέβαια δεν παρεξηγούμαστε!:a0210:
Αλλά για κάνε μου ποιο λιανά αυτό με το fun control και το plug in.:stupido3:

Re: Απάντηση: Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.10

Τι να σου πω τώρα,ντεσιμπελόμετρο δεν έχω να στο μετρήσω,όπως σου περιέγραψα πριν έχουν τα πράγματα.:operator:
αν εχεις τροφοδοτικο με επιλογεα μπορεις να κατεβασεις τα βολτ για να μην κανει θοριβο,εγω το εχω στα 5 βολτ το εχω βαλει και σε χρονοδιακοπτη ετσι κληνει μετα της 12 το βραδι και ανοιγει παλη το πρωι

καλησπερα
σαν νεος σ'αυτο το image θα μπορουσε καποιος να μου προτεινει καποιο skin που να μοιαζει στο kerni hd του newnigma(το default ειναι πολυ dark) και τον τροπο εγκαταστασης του καθως οταν παω στο menu->skin δεν μπορω να επιλεξω αυτο που εχω κανει download απο τη λιστα.
ευχαριστω

Παιδιά καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα
Έχω προσπαθήσει να με διαφορετικούς ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ δίσκους μάρκας και χωρητικότητας σε USB ΚΑΙ Ο 800 ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??

Re: Απάντηση: Re: Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.10

Ναι... Βάλε νεώτερο image...

Πολλά έχουν αλλάξει (προς το καλύτερο) από την εποχή του 0.10.
Προτίμησε το Nabilosat 0.12...

0.12 εχω:antlers: