Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.10

Οπως ειχε πει και ο Dim σε παλιοτερο post βαζεις στο /etc/hosts αρχείο του dreambox την γραμμή
66.96.243.6 www.nabilosat.info

Αντίστοιχα σε pc με windows (για να μπορέσετε να συνδεθείτε στο forum κτλ), την βάζετε στο C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS|ETC\hosts

Παντως εγω με Hol απο το PC δεν καταφερα ποτε να μπω στο φορουμ, ενω ο dream μπαινει κανονικα

Α ρε leo, εισαι ποιο γρηγορος!!!!!

Last edited:
Re: Απάντηση: Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.10

και απο αυτην εχω και οτενετ εχω,αλλα εσυ τωρα που το πας θες να κατεβασω καμια λεξη,μην ασχωλεισε μαζι μου τελευτεα φορα στο λεω

Ερωτηση ηταν.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.10

εχουν στον server τους πρασινο-κιτρινο κουμπι

Το έχω ήδη δει. Δεν είναι όμως πλήρη...
Λείπουν πολλά από τα free to air. Επικεντρώνονται κυρίως σε συγκεκριμένους providers...

dns της χολ τα κανουν ολα...

Και όχι μόνο...
Μια ματιά στο φόρουμ της nabilosat team θα σε πείσει ότι πάαααααρααααα πολλοί ISPs ανά τον κόσμο έχουν πρόβλημα να "λύσουν" διευθύνσεις με τετραψήφια κατάληξη, όπως είναι το .info του nabilosat

Πάντως γενικώς, ομολογώ ότι είναι πολύ καλό. Επιτέλους, παλιές καλές εποχές της Nabilo!
Είναι πλήρες, εξαιρετικά παραμετροποιήσιμο, με πολλά "καλούδια" και δείχνει πολύ σταθερό. Τα "πειράγματα" στα APIs δείχνουν πολύ σοβαρή δουλειά από πλευρά της ομάδας. Ευτυχώς, γιατι είχε κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου στην ομάδα αφού τα 0.8 και 0.9 ήταν αρκετά προβληματικά.

Δείχνει να αγγίζει την κορυφή αυτή τη στιγμή. Πραγματικά χαίρομαι, είναι ένα image όπως θα ήθελα για τον 800άρη μου εδώ και τόσο καιρό!
Μένει να δούμε την απάντηση της Newnigma. Το Gemini ας κάτσει εκεί που κάθεται... Δεν φαίνεται να είναι και πολλοί αυτοί που του έχουν εμπιστοσύνη πια...

έχουν προσθέσει πολλά μεγάλα πακέτα στο epg refresh τους (κορυφαίο για μένα)
sky it
sky uk
digital+
cyfra
canal digital

αλλα βγάλανε την netmed
για sky uk και it που δοκίμασα έχω το πρόγραμμα για 4 μέρες σε όλα τα κανάλια (μερικά HD του sky δεν τα κατεβάζει δεν ξέρω γιατί αλλα θα δούμε )
ειναι αρκετα καλο παντος και αν μπορει καποιος καλος να δοκιμασει αν καταφερει streaming με HD ( κατι παει να γινει αλλα δεν τα καταφερνω καλα )

Απάντηση: Re: Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.10

Οπως ειχε πει και ο Dim σε παλιοτερο post βαζεις στο /etc/hosts αρχείο του dreambox την γραμμή
66.96.243.6 www.nabilosat.info...

Η "original" σημείωση ανήκει στον malakudi, όχι σε μένα, και την είχε κάνει στο post #27 εδώ.
Επίσης στο ίδιο thread, στο post #32 έχει κάνει πολύ ενδιαφέρουσα σημείωση ο giannis1010 που αφορά ένα free DNS server με την οποία επίσης λύνεται το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Από τις δύο λύσεις πάντως θεωρώ καλύτερη την προσθήκη στο /etc/hosts

Κανένα καλό σετάκι από picons για Nabilo έχουμε;
Τα δικά μου δεν κάνουν γιατί είναι By Name ενώ απ'ότι βλέπω το Nabilo χρησιμοποιεί sets By Reference...
Με ενδιαφέρουν κυρίως κανάλια Hotbird (και της nova) και Astra.

για κοιτα αυτα http://rapidshare.com/files/228676758/picon.tar.gz.html

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.10

όταν τα κάνουμε εγκατάσταση που θα αποθηκευτούν ?

τα βλέπω tar.gz και υποθέτω ότι τα βάζουμε στο tmp και διαλέγουν μονα τους προορισμό Σωστά?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.10

όταν τα κάνουμε εγκατάσταση που θα αποθηκευτούν ?

τα βλέπω tar.gz και υποθέτω ότι τα βάζουμε στο tmp και διαλέγουν μονα τους προορισμό Σωστά?

οχι εγω τα συμπιεσα ετσι τα κανεις αποσυμπιεση και τα βαζεις στο media/usb

Leo, κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τα αρχεία που ανέβασες.
Κατεβαίνουν μόνο κάποια αρχειάκια των 3.5kb τα οποία παρουσιάζουν σφάλμα κατά την αποσυμπίεση.
Μπορείς να τα ξανανεβάσεις; Αν είναι εύκολο, άλλαξε συμπίεση, το zip αρκεί...

Leo, κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τα αρχεία που ανέβασες.
Κατεβαίνουν μόνο κάποια αρχειάκια των 3.5kb τα οποία παρουσιάζουν σφάλμα κατά την αποσυμπίεση.
Μπορείς να τα ξανανεβάσεις; Αν είναι εύκολο, άλλαξε συμπίεση, το zip αρκεί...

τωρα τα κατεβασα και ειναι οκ δοκιμασε ξανα,οσο για το zip εχω kubuntu και δεν μπορω να τα συμπιεσω σε zip,rar μου βγαζει σφαλμα

Απάντηση: Re: Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.10

OK αυτό, ευχαριστώ...
Όσο για τα άλλα δύο, δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά δεν "κατεβαίνουν" σωστά ούτε στη δουλειά (Red Hat) ούτε και στο σπίτι (MacOSX).

Περίεργο πάντως αυτό με το kubuntu.
Τι σόι σφάλμα σου βγάζει δηλαδή;

Edit: Sorry, είναι Off-topic η ερώτησή μου αλλά ίσως ενδιαφέρει και άλλους...

Re: Απάντηση: Re: Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.10

OK αυτό, ευχαριστώ...
Όσο για τα άλλα δύο, δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά δεν "κατεβαίνουν" σωστά ούτε στη δουλειά (Red Hat) ούτε και στο σπίτι (MacOSX).

Περίεργο πάντως αυτό με το kubuntu.
Τι σόι σφάλμα σου βγάζει δηλαδή;

Edit: Sorry, είναι Off-topic η ερώτησή μου αλλά ίσως ενδιαφέρει και άλλους...

μαλλον καποια πακετα πρεπει να λειπουν γιατι ειναι φρεσκια εγκατασταση και δεν εχω ασχωληθει,και με το amsn εχω προβλημα που θα παει ομως θα το μαθω.

ενα X μεσα σε κοκκινο πλαισιο απο πανω λεει σφαλμα και απο κατω εχει επιλογη "ενταξει"

Last edited:
Subtitles Upgrade - DM800 Black Hole v0.10 only
This package will upgrade your Nabilosat Enigma2 Black Hole image v0.10 with patch to change colours to the subtitles. The attached file is only for DM800
Enigma2 will automatically restart to complete the upgrade.
Quote:
* White teletext subtitles
* Proper linebreaks (before, both subtitle lines were concatenated together, making them very hard to read)
* Normal looking font size (28%, down from 36%)
* Automatic font scaling, font will be the same height regardless of skin resolution.
Many thanks to gusax for creating and providing the patch. Well done
Enjoy Nabilosat Images

attachment.php