Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.10

Όλα καλά παιδιά αυτό ήταν,τους έβαλα ανάποδα και δούλεψε.:a0210:
Να πω την αλήθεια ο λόγος που προχώρησα σε αλλαγή image ήταν επειδή τώρα τελευταία με το gemini σε άσχετες στιγμές κρασάριζε και έβγαζε πράσινη οθόνη.
Ίσως όμως κάτι άλλο να φταίει γιατί από το μεσημέρι που έβαλα το nabilo, είχα πάλι για μία φορά μέχρι στιγμής πράσινη οθόνη.:slapface:

Η επιλογή swap είναι επέκταση μνήμης σε αποθηκευτικό μέσο. Η μνήμη του δέκτη πολλές φορές φτάνει στα όρια της με συνέπεια τα κρασαρίσματα.
Ακόμα και αν έχεις το image στην flash μπορείς να τοποθετήσεις ένα στικάκι και από την επιλογή swap file να δημιουργήσεις ένα αρχείο μνήμης. Συνήθως 32mb αρκούν, αλλά μπορείς να δηλώσεις ότι μέγεθος θέλεις.

Re: Απάντηση: Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.10

Οκ σπεύδω αμέσως, γιατί μόλις πριν από λίγο ξανά κράσαρε.

την ωρα που κρασαρει κανεις κατι,πχ καποιο plugin πας σε καποιο συγκεκριμενο μενου?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.10

την ωρα που κρασαρει κανεις κατι,πχ καποιο plugin πας σε καποιο συγκεκριμενο μενου?
Όχι κάθε άλλο,απλά παρακολουθώ κάποιο κανάλι όχι κάποιο συγκεκριμένο.
Και επειδή δεν το πολύ κατέχω το άθλημα ούτε πολλά plugins έχω βάλει ούτε και τον πολύ πειράζω.
Τώρα έβαλα το stick να βρω και στο menu την επιλογή του swap και βλέπουμε.

Λοιπόν σας έχω ζαλίσει λίγο αλλά...
Έβαλα το στικάκι και μου εμφανίζει αυτό

και όταν πάω να ενεργοποιήσω το swap μου βλέπει μόνο τον σκληρό

Μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο πριν στο στικάκι;

Βγάλε το δίσκο, κάνε επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε.
Το stick είναι καινούριο;Πρέπει να φορμαριστεί σε ext3 αν είναι.

Re: Απάντηση: Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.10

Λοιπόν σας έχω ζαλίσει λίγο αλλά...
Έβαλα το στικάκι και μου εμφανίζει αυτό

και όταν πάω να ενεργοποιήσω το swap μου βλέπει μόνο τον σκληρό

Μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο πριν στο στικάκι;

reboot εκανες αφου ειχες βαλει το στικακι?

Ο δίσκος είναι εσωτερικός,αλλά πριν φορμάρω το στικ,του έκανα πάλι μια επανεκκίνηση και :grinning-smiley-043 ευχαριστώ παιδιά,εύχομαι να μην ξανά δω πράσινη οθόνη.:guitarist:

Α,πάτησα και το κίτρινο κουμπί για Autostart έτσι;

Ο δίσκος είναι εσωτερικός,αλλά πριν φορμάρω το στικ,του έκανα πάλι μια επανεκκίνηση και :grinning-smiley-043 ευχαριστώ παιδιά,εύχομαι να μην ξανά δω πράσινη οθόνη.:guitarist:
Α,πάτησα και το κίτρινο κουμπί για Autostart έτσι;
..και πες μας αν λύθηκε το πρόβλημα με τις έγχρωμες οθόνες.
Στο μεταξύ μπορείς να ελέγξεις τη μνήμη του δέκτη πατώντας μπλε/κίτρινο/κόκκινο κουμπάκι.

Αλεξ,μετά από το βγάλε βάλε το καλώδιο του ρεύματος έχουμε αυτές τις ενδείξεις

Οι ενδείξεις δείχνουν ότι δεν είναι θέμα μνήμης, οπότε δεν χρειάζεσαι το swap. Κάτι άλλο φταίει.
Τις λίστες καναλιών με ποιον τρόπο τις πέρασες? Είναι νέα settings ή παλαιότερο backup?

Δεν κάνω τίποτα,εκεί που βλέπω μου βγάζει αρχικά μαύρη οθόνη και γράφει η τιβι "χωρίς σήμα ελέγξτε το καλώδιο και μετά πράσινη οθόνη και κολλάει.:AFADF0: