Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.5

λοιπον.τους ενσωματωσα.εμφανιζονται.αλλα στο τελος καθε προτασεις βγαζει συμβολα.πχ $#@@!$%
σε ολες τις προτασεις συμβαινει αυτο!

Βρε παιδιά ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ενσωμάτωση στην ταινία...αν κάνετε ότι λεώ στο αλλο post
Code:
Μετετρεψε τους srt me to notepad++  se UTF-8 without BOM και θα τους δει κανονικα
μια χαρά θα τους δείτε....

Το ΒΟΜ δεν ξέρω τι είναι αλλα είναι επιλογή του notepad++ sto convert format

τελικα γιαννη ειχες δικιο.με εσωσες.απο την τεταρτη το παλευω.ενσωματομενοι δεν τρεχουν.ετσι οπως μου ειπες τρεχουν μια χαρα.

επισης.οσοι εχουν ταινειες σε DTS και θελουν να τις δουν στονdm800 αρκει να τις μετατρέψουν σε AC3 με αυτο
http://audioconverter.heartware.dk

Γιατι καποια καναλια της Νοβα συγκεκριμενα δεν μου παιζουνε και καποια παιζουνε?Με gemini ανοιγουνε κανονικα.Ολλα αυτα με cccam 2.10

περασε παλι settings.εμενα μου ειχε κανει το ιδιο σε ολη την συχνοτητα που ειναι novacinema1

Γιατι καποια καναλια της Νοβα συγκεκριμενα δεν μου παιζουνε και καποια παιζουνε?Με gemini ανοιγουνε κανονικα.Ολλα αυτα με cccam 2.10

οταν λες δεν παιζουνε?

κατέβασες κλαδιά απο τον σερβερ τους???EEE Κάποια κλαδ´κια δεν λειτουργούν και δι´βάζει αύτα τα κλαδάκια.

Παλια ειμουν FUN του nabilo αλλα ειδα σωτηρια με το newnigma και ετσι εχω απομακρυνθη λιγο λετε να να ξαναπαω καμια βολτα??

Θα δω και θα σας πω!!!!

περασε παλι settings.εμενα μου ειχε κανει το ιδιο σε ολη την συχνοτητα που ειναι novacinema1

Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με την έκδοση 0.6. Ότι ήταν στη συχνότητα του novacinema1 δεν έπαιζε. Ακόμα και με νέα settings, αλλά και με scan του δορυφόρου από την αρχή.
Τελικά έγινε εγκατάσταση ξανά του image στην flash και άνοιξαν όλα κανονικά (με settings από τον 7020 τροποποιημένα με το opendbedit για enigma2).