Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.9

Re: Απάντηση: Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.9

Ψιλο-"μάπα το καρπούζι" πάντως...
Το skin αρχίζει να γίνεται "μάτσο" μόλις εγκατασταθούν μερικά plugins (πχ dvd player)

κατεβασες το dvd player?καταφερες να παιξει με εξωτερικο usb dvd?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.9

κατεβασες το dvd player?καταφερες να παιξει με εξωτερικο usb dvd?

Το κατέβασα από τον σέρβερ τους. Υπάρχει πρόσφατη έκδοση "ανεβασμένη" εκεί.
Όμως όχι, δεν το δοκίμασα καν. Ούτε και στο παρελθόν το έχω δοκιμάσει με nabilo.
Αλλά, νομίζω δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αφού το έχουν, θα παίζει... φαντάζομαι...!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.9

Το κατέβασα από τον σέρβερ τους. Υπάρχει πρόσφατη έκδοση "ανεβασμένη" εκεί.
Όμως όχι, δεν το δοκίμασα καν. Ούτε και στο παρελθόν το έχω δοκιμάσει με nabilo.
Αλλά, νομίζω δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αφού το έχουν, θα παίζει... φαντάζομαι...!!!

αμ δεν παιζει προσπαθω απο το 0.8 να το κανω να παιξει αλλα μονο με gemini παιζει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.9

αμ δεν παιζει προσπαθω απο το 0.8 να το κανω να παιξει αλλα μονο με gemini παιζει

Καλά που δεν το δοκίμασα λοιπόν...
Τα'χω που τα'χω "μαζεμένα" για το nabilo... Άσε να μη ρίξω "μαύρη πέτρα" κιόλας...

Αυτοί στο nabilo κοιτάνε μονο τα efe εδω και 2-3 εκδόσεις....αντι να κα´νουν κανένα plugin να παίζει κοιτανε λ@λ@κιες....δεν φτάνει να υπάρχουν όλα τα Plugin στον σερβερ τους πρεπει να παίζουν κιολας....

φιλε LEO6 εαν 8ες να βοη8ησεις κανε ενα copy-paste να δουμε τι γραφει για το web interface γιατι αλλιως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα εμεις που δεν εχουμε κανει register στο site.. ευχαριστω!

φιλε LEO6 εαν 8ες να βοη8ησεις κανε ενα copy-paste να δουμε τι γραφει για το web interface γιατι αλλιως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα εμεις που δεν εχουμε κανει register στο site.. ευχαριστω!

Εν ολίγοις λέει να εγκαταστήσεις ένα πρόσφατο web interface plugin από εδώ.
Κατέβασέ το, βάλτο στο /tmp και εγκατέστησέ το από το πράσινο --> κίτρινο --> manual install ipk
Μετά, θέλει και το restart του...

Εν ολίγοις λέει να εγκαταστήσεις ένα πρόσφατο web interface plugin από εδώ.
Κατέβασέ το, βάλτο στο /tmp και εγκατέστησέ το από το πράσινο --> κίτρινο --> manual install ipk
Μετά, θέλει και το restart του...

Οk το εφτιαξα. Δεν βρησκω λογια να σε ευχαριστισω.. να εισαι καλα φιλε μου!!

Η επομενη εκδοση η 1.0 θα ειναι καλυτερη παντος πιστευω ακομα οτι ειναι ποιο βαρυ απο το newnigma!

Καλησπέρα.
Έχω ένα dm800 με nabilosat 0.9 και προσπαθώ να κάνω format το σκληρό αλλά δεν έχω βρει ακόμα τον τρόπο.
Έχω δει σε κάποιο site αυτό: Blue Panel/Setting/Divice Manager
αλλά στον δικό μου dreambox δεν βρίσκω το Divice Manager.
Η εικόνα που μου βγάζει όταν πάω στα settings είναι παρόμοια με την πρώτη εικόνα σε αυτό το site http://www.receptiasatelit.biz/forum/showthread.php?t=1146 με την διαφορά ότι δεν υπάρχει η επιλογή Divice Manager όπως και μια-δυο άλλες επιλογές.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω format το δίσκο?

Last edited:

Καλησπέρα.
Έχω ένα dm800 με nabilosat 0.9 και προσπαθώ να κάνω format το σκληρό αλλά δεν έχω βρει ακόμα τον τρόπο.
Έχω δει σε κάποιο site αυτό: Blue Panel/Setting/Divice Manager
αλλά στον δικό μου dreambox δεν βρίσκω το Divice Manager.
Η εικόνα που μου βγάζει όταν πάω στα settings είναι παρόμοια με την πρώτη εικόνα σε αυτό το site http://www.receptiasatelit.biz/forum/showthread.php?t=1146 με την διαφορά ότι δεν υπάρχει η επιλογή Divice Manager όπως και μια-δυο άλλες επιλογές.
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω format το δίσκο?

από το μενού-εγκατάσταση-σύστημα-σκληρός δίσκος δεν μπορείς να τον κανείς format

από το μενού-εγκατάσταση-σύστημα-σκληρός δίσκος δεν μπορείς να τον κανείς format
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Στο μενού μου δεν υπάρχει η επιλογή εγκατάσταση υπάρχει όμως η παραμετροποίηση που εκεί δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Στο μενού μου δεν υπάρχει η επιλογή εγκατάσταση υπάρχει όμως η παραμετροποίηση που εκεί δεν βρήκα κάτι σχετικό.

είσαι σίγουρος ότι ο δέκτης βλέπει τον δίσκο? γιατί δεν βάζεις κάποιο νεώτερο image?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.9

είσαι σίγουρος ότι ο δέκτης βλέπει τον δίσκο? γιατί δεν βάζεις κάποιο νεώτερο image?

Δεν βάζω καινούργιο image γιατί δεν ξέρω και δεν θέλω τώρα να μπω σε φασαρίες. Το image, μου το έβαλε ένας γνωστός μου, πριν καιρό. Λογικά τον δίσκο τον αναγνωρίζει. Το θέμα είναι ότι δεν βρίσκω καν το Divaces Manager.

Εκτός του ότι θα δυσκολευτώ να αλλάξω το image, αν το αλλάξω θα χαθούν και κάποιες σημαντικές ρυθμίσεις που υπάρχουν πάνω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω format το δίσκο με την κατάσταση ως έχει?