Nabilosat Enigma2 Black Hole DM800PVR v0.2b

Πριν από λίγο κατάφερα και φόρτωσα το image. Τελικά ήταν αυτό που λέγατε, ότι δηλαδή ο σερβερ ήταν υπερφορτωμένος.

Το νέο Nabilo φαίνεται να είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Διαφορά στην εικόνα δεν είδα να πω την αλήθεια, όσον αφορά το θέμα των νέων drivers που έχει. Ομως φαίνεται με μια πρώτη ματιά να είναι κι αυτό σταθερό σαν και την προηγούμενη version. :a0210:

Aλεξη εχεις απολυτο δικαιο ηταν ατυχες το σχολιο και ζητω συγνωμη απο τα παιδια του forum, απλα ημουν εκνευρισμενος γιατι μετα απο το φλασαρισμα ο δεκτης δεν μπουταρε για 10 λεπτα και οταν πηρε μπρος εχασα τον μπουσουλα με
το διαφορετικο interface - τωρα που το ψαχνω ειναι πραγματι πολυ καλο.

Aλεξη εχεις απολυτο δικαιο ηταν ατυχες το σχολιο και ζητω συγνωμη απο τα παιδια του forum, απλα ημουν εκνευρισμενος γιατι μετα απο το φλασαρισμα ο δεκτης δεν μπουταρε για 10 λεπτα και οταν πηρε μπρος εχασα τον μπουσουλα με
το διαφορετικο interface - τωρα που το ψαχνω ειναι πραγματι πολυ καλο.

Εγω τα εχω τα ιματζ μονο στο στικ. Στην φλας παντα μονο μαμα, απλα πρεπει να κανεις αναβαθμιση στο ιματζ το μαμισιο στην φλας ωστε να ειναι πιο προσφατη εκδοση του bootloader αλλιως ψοφaει ο δεκτης στα reboot. Εγω οταν το πηρα ειχα την #58 και τωρα που εχω την #60 ολα καλα...:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Nabilosat Enigma2 Black Hole DM800PVR v0.2b

Εγω τα εχω τα ιματζ μονο στο στικ.
Οσοι χρησιμοποιείτε Barry Allen μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο και απο το web interface.
Απλά δίνετε στον browser: ip-toy-dream/barryallen

Re: Απάντηση: Re: Nabilosat Enigma2 Black Hole DM800PVR v0.2b

thanx for the tip :grinning-smiley-043

souper douper image !! πως βλεπουμε orf hd και ακουμε συχρονισμενα ηχο ΝΕΤ ? δεν παει πανω απο 160 msec ο YAMAHA μου και εχω 1 sec καθυστερηση εικόνας

danos

Re: Απάντηση: Re: Nabilosat Enigma2 Black Hole DM800PVR v0.2b

souper douper image !! πως βλεπουμε orf hd και ακουμε συχρονισμενα ηχο ΝΕΤ ? δεν παει πανω απο 160 msec ο YAMAHA μου και εχω 1 sec καθυστερηση εικόνας

danos

εχω κανει ενα thread..5.1 και ελληνικη περιγραφη..ριξε μια ματια..

Παιδιά εγώ έχω Gemini αλλά είμαι στον πειρασμό να δοκιμάσω κι εγώ το Nabilo μιας και φαίνεται πολύ καλό. Έχω ένα στικακι 4 GB αλλά είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετος απο Barry Allen. Υπάρχει κάποιος οδηγός βήμα-βήμα για ανθρώπους αδαείς με το θέμα? Ευχαριστώ πολύ και sorry αν είμαι λίγο off topic...

Παιδιά εγώ έχω Gemini αλλά είμαι στον πειρασμό να δοκιμάσω κι εγώ το Nabilo μιας και φαίνεται πολύ καλό. Έχω ένα στικακι 4 GB αλλά είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετος απο Barry Allen. Υπάρχει κάποιος οδηγός βήμα-βήμα για ανθρώπους αδαείς με το θέμα? Ευχαριστώ πολύ και sorry αν είμαι λίγο off topic...
Δες την απάντηση που έδωσαν τα παιδία σ´εμένα εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=28816