NAD 355BEE+KEF IQ3

Λοιπον,εγω εριξα αρκετο ψαξιμο και αφου περασα απο 40 κυματα πηρα τελικα τα dali ikon 6 (δαπεδου),επειδη μου αρεσε ο γεματος ηχος τους,ενω ειχα διαβασει και πολυ καλες κριτικες.Τελικα αποδειχθηκε σοφη κινηση,μιας κι ο χωρος μου ειναι αρκετα μεγαλος(60τ.μ. ενιαια σαλονοκουζινα),οποτε το wide dispersion που ειναι απο τα κυρια στοιχεια των ηχειων αυτων ηρθε κι εδεσε.Ειναι μαλλον πιο "κινηματογραφικα" σε σχεση με epos,kef,proac αλλα επειδη τα θελω και για ταινιες ειναι ιδανικα.Τελος εχουν υψηλη ευαισθησια,ενω ενα μικρο μειονεκτημα ειναι τα καπως "ασθενη" χαμηλα.(νομιζω οτι ενα sub καποια στιγμη θα το προσθεσω)
Τωρα,τον denon τον σκεφτηκα απο δω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=34104,
κιενω εψαχνα για πολυκαναλο.Ομως η συγκριση για μουσικη ηταν καθαρα υπερ των δικαναλων,κι ο 1500 στα λεφτα αυτα ειναι απο τις πρωτες επιλογες.Επειδη ακομα ειναι φρεσκα και τα ηχεια και ο ενισχυτης,δεν εχω την πληρη εικονα,ωστοσο γενικα "εδεσαν" πολυ καλα.Ζεστος,καθαρος,δυναμικος ηχος που δε χαλαει ακομα κιαν ανεβαζω το vol αρκετα ψηλα.Εννοειται τα trebble,bass τα εχω στο 0.Γενικα,η ολη εικονα του ενισχυτη(βαρους 14,7 κιλων παρακαλω) μοιαζει υψηλης ποιοτητας.
Για cd player σκεφτομαι το dcd-700,αλλα ειναι λιγο ακριβο.

Αφού ευχαριστήσω την παρέα για τισ απόψεις και την πολύτιμη βοήθεια να σας πω ότι επισκέφτηκα την εταιρία που εισάγει τα castle και όντως τώρα πια είναι china. Ο ίδιος εξαιρετικά καταρτισμένος άνθρωπος εισάγει τα εγγλέζικα ProAc αλλά και κάτι γαλλικά τα οποία δεν θυμάμαι. Εξαιρετικός επαγγελματίας!