Nad C 315 BEE με ATC SCM7 ;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nad C 315 BEE με ATC SCM7 ;;;

Ναι, τα ειδα κι εγω...Ειναι γυρω στο διχίλιαρο τα response 2...Μια και είχες Audio Physic στο παρελθόν, πώς ηταν σε σχεση με τα Proac; Ρωτω γιατι τα Physic(Step) ειναι μαλλον στην κορυφή των προτιμήσεών μου με βάση ότι εχω ακούσει ως τώρα.

Εδώ και 2 χρόνια,ο ιδιοκτήτης-σχεδιαστής της audio physic,πούλησε την εταιρεία κι άνοιξε άλλη νέα.Ετσι ακούγοντας τις νέες σειρές,δεν έχουν και πολύ σχέση με τον προηγούμενο ήχο της εταιρείας.

Πρίν ήταν πιό διάφανα,αέρινα,ουδέτερα,φυσικά.Τώρα ακούγονται πάλι καλά,αλλά διαφορετικά.Είναι πιό κοντά στα ...σύγχρονα ρεύματα.Ροκάρουν κι είναι πιό τσαμπουκαλίδικα.Αλλαξαν μεγάφωνα,κροσσόβερ,voicing...

To μικρό το είχα ακούσει,πρίν πολλά χρόνια κι ήταν πολύ καλό.Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.

Last edited:
Τελικά η λύση ήταν μέσα στο σπίτι μου. Άκουσα τον 315 με κάποια Wharfedale monitor που είχα και, θέλετε ότι τα ηχεία είχαν γνώριμο στο αυτί μου ήχο, θέλετε ότι ταίριαξαν με τον 315, τελικά τον αγόρασα.

Ευχαριστώ και πάλι όλους για τις (χωρίς κόμπλεξ και ύφος "ανωτέρου", και έχει μεγάλη σημασία αυτό) απαντήσεις σας, κι ελπίζω να μη σας ζάλισα. -bye-