NAD M51

Ακριβώς,είναι μεγάλη κουβέντα.και εξαρτάται τι εννοείς φτηνό.γιατι μέχρι το 2χιλιαρο οι διαφορες είναι μικρές.και όπως είδες δεν γενικεύω,εξεφερα προσωπική άποψη βάση των αναγκών μου.βάση των δικών σου πορεύεσαι διαφορετικά και καλά κάνεις.
Τώρα για τον κόσμο που μας διαβάζει αδιαφορώ.ειναι ειδικό φόρουμ και ελπίζω ότι απευθυνόμαστε σε παιδιά με γνώσεις.

Δεν νομίζω να είναι τόσο μικρές οι διαφορές στα προϊόντα κάτω από 2000 ευρώ μεταξύ τους.

Αλλά τώρα μιλάμε για πολλά προϊόντα.

Το φτηνό που λέω, το καθορίζει ο καθένας βάσει του προυπολογισμού του που θα αφιερώσει στο χόμπι.

Όταν κάποιος έχει ακούσει διάφορα μηχανήματα σε διάφορες τιμές πχ στα 1000 στα 2000 και στα 5000 και αποφασίσει να πάρει του χιλιάρικου αυτό είναι γιαυτόν η φτηνή επιλογή.

Το ίδιο για κάποιον άλλον που κοιτάει στα 300 500 και 1000 κοκ...

Το επιχείρημα μου είναι ότι μάλλον το καλύτερο προϊόν (και μάλλον το ακριβότερο) θα του κρατήσει περισσότερα χρόνια χωρίς αναβάθμιση αν ο ήχος τον ικανοποιούσε σε μεγαλύτερο βαθμό εκ των προτέρων.

Και πόσο μάλλον αν το προϊόν αυτό έχει εκτός από ηχητικές αρετές και πολύ θετικό λόγο απόδοσης προς τιμή.

Δυστυχώς στα χρόνια που είμαι εδώ διαπιστώνω ότι όλα τα παιδιά δεν έχουν τον ίδιο βαθμό γνώσεων (για να το πω απλά), και τουλάχιστον εγώ προσπαθώ να ακριβολογώ όσο μπορώ και μου επιτρέπει ο χρόνος που αφιερώνω στα ποστ μου.

Χρηστο καταλαβαινω την λογικη σου. Πιστευω ομως οτι το ντακ δεν εχει "ζωη" περαν της 5ετιας αυτην την εποχη, γιατι ειναι ενα σπορ που καλως η κακως εξελίσσεται τάχιστα. Δες ποσα ντακ του 2χιλιαρου (benchmark) βγηκαν στις αγγελιες τα τελευταια χρονια. Ή απλα συγκρινε το παλιο benchmark με το καινουργιο. ειναι αλλος πλανητης
ειμαστε οφ τοπικ ομως...

Δηλαδή αν "μπορώ να πάρω" σήμερα ένα μεγάλο dac της Orpheus ή της Trinity στα 50k+ π.χ. επειδή παίζουν εξωγήινα να μην προχωρήσω δηλαδή?
:)

Αμα είναι να ακούς απο τον f1 και τα hifiman...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλυτερα να το δεις συνολικά χεχε

δεν με εμπνέει καθόλου.
(και αν βγαίνει από το 12 τώρα το βλέπω).

Όταν βλέπω αυτό το εσωτερικό....
Ιδίως (μόνο εγώ το νομίζω ή είναι σύμπτωση) όταν βλέπω μπλε πλακέτες....σχεδόν πάντα δεν είναι κάτι καλό.

(αυτό το τελευταίο με επιφύλαξη, γιατί πρόσφατα είμαι πολύ φορτωμένος για να θυμάμαι σωστά)

αυτο το ντακ τοχα παρει χαμπαρι πριν κανα 2χρονο,
δεν τοχω ακουσει,αυτο ομως που με ειχε χαλασει ηταν οτι ειχα διαβασει οτι κανει upsample στα 884 σε dsd με ενα οκτακαναλο zetex ολα τα pcm, αρα πολυ επεξεργασια και περιπτωση για native pcm γιοκ,
επισης η τιμη του ηταν αλλο σημειο που με στραβωσε,συνηθως περιμενεις απο nad να ειναι οικονομικο,δυο πλακετες ειναι,
βεβαια για να μην ειμαι ιεροσυλος εχει πεσει brainstorming πανω στην συσκευη,
διαβαστε λιγο τι κανει,εχει αρκετα καινοτομα πραματα.