nad vs yamaha vs pioneer

nickvas19

AVClub Addicted Member
11 August 2011
2,008
τα ηχεια οπως ξερουν καποιοι ειναι τα ΗΡΜ 60 max 120w rated 60w 8Ω.να ακουσω καποιους ενισχυτες δυσκολα γιατι ειμαι απο επαρχια.

για nad τελικα λεω τον Nad c316bee απλα τον μονο που μου την σπαει ειναι το design.

απο και κει σαν εμφανιση μου αρεσουν παρα πολυ τα yamaha για τους οποιους ακουσα οτι ειναι κουραστικοι κτλ και οτι παιζουν πριμα...πραγμα που καποιοι μου ειπαν οτι δεν ισχυει

και τελος μου ειπαν και για τον pioneer a-30 ο οποιος δεν μου γεμισε το ματι απο watt...εαν και καποιοι μου παν οτι τα σηκωνει πολυ ανετα.

θελω γνωμες για να αποριπτω σιγα σιγα και να διαλεξω επιτελους εναν.ανυπομονω :D οτιδιποτε αλλο σχολιο ειναι δεχτο.

η σειρα της yamaha as(300-500-700) ειναι λιγο εως πολυ(αναλογα και με το ηχειο) τσιμπημενοι στα πριμα.
τους pioneer δεν τους εχω ακουσει.
o nad c316 ειναι καλος ενισχυτης και πιστευω ανωτερος ηχιτικα απο τους υπολοιπους, αλλα δεν εχει αν σε ενδιαφερει, εισοδο phono για πικαπ, και preout για μελλοντικη συνδεση με τελικο αν σε ενδιαφερει παλι.
μετα υπαρχει και ο denon pma 720ae στα 320 με preout και phono, τον οποιο εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

με τα ηχεια σου δεν θα τολμουσα yamaha λογο του souper tweeter (αν το αναφερω σωστα)

strato σε ευχαριστω για αλλη μια φορα...να σαι καλα...θα ηθελα και αλλες γνωμες κυριως για τον pioneer.
αλλα απο οτι φαινεται για nad πηγαινουμε :D

Πιστευω η καλυτερη επιλογη,αυτη που θα επελεγα για μενα δλδ,ειναι απο πλευρας nad
και πιο συγκεκριμενα τον 326bee.
Σε βλεπω ομως να δινεις σημασια στο οπτικο του ζητηματος,κατι που τον nad τον ριχνει πολυ
μιας και ειναι τελειος κλασσικη η γραμμη του,πραμα οχι κακο βεβαια

Απάντηση: Re: nad vs yamaha vs pioneer

Πιστευω η καλυτερη επιλογη,αυτη που θα επελεγα για μενα δλδ,ειναι απο πλευρας nad
και πιο συγκεκριμενα τον 326bee.
Σε βλεπω ομως να δινεις σημασια στο οπτικο του ζητηματος,κατι που τον nad τον ριχνει πολυ
μιας και ειναι τελειος κλασσικη η γραμμη του,πραμα οχι κακο βεβαια
:a0210:
Να κοιτάμε την πρακτική πλευρά και όχι την αισθητική.

Ακριβως leo ευτυχώς δεν ακούω με τα ματια
Βέβαια για να μην τον αδικουμε τα σώθηκαν του είναι μουρλια γ αυτά που ζητάει..

Ακριβως leo ευτυχώς δεν ακούω με τα ματια
Βέβαια για να μην τον αδικουμε τα σώθηκαν του είναι μουρλια γ αυτά που ζητάει..

Έτσι μπράβο,εμπιστοσύνη στ'αυτιά μας.είναι ο μόνος κριτής!!

Εγω παλι τους nad τους θεωρω αρκετα ομορφους ενισχυτες.
Απλα πιστευω οτι ειναι κριμα να μην παρεις τον 326.

εγω λεω να παρω αφου ειναι ετσι το θεμα τον 316...λες να κανω κινηση για τον 326?
βασικα και οι δυο μου σηκωνουν τα ηχεια μου ετσι?! μην καψω τπτ κτλ.

Δεν νομίζω στα χρήματα που ζητούν οι nad,να υπάρχει κάτι καλύτερο!!!
Ας μη μιλήσουμε για τις βελτιώσεις που σηκώνει και μεταμορφώνεται από νύχτα σε μέρα.

βελτιωσεις?! δλδ??

για πες :D

:flipout:
Ακόμα δεν το έχεις πάρει και σκέφτεσαι το χέριασμα;;;
Πάρτον με το καλό,ευχαριστήσουν τον όπως είναι και με τον καιρό θα δεις αν θέλει και το κάτι παραπάνω.
Τα ηχεία σου θα τα πάει μια χαρά,οι επεμβάσεις είναι κεφάλαιο που έρχεται πολύυυυ μετά...

ελεγα να μαθαινα...οχι απαραιτητα να το εκανα...για να δω σε τι ακριβως αναφερεσε :D

ελεγα να μαθαινα...οχι απαραιτητα να το εκανα...για να δω σε τι ακριβως αναφερεσε :D

Θα μάθεις με τον καιρό,μην ανησυχείς.
Προς το παρόν,κοίτα για καλώδια της προκοπής.

Ίσα μήκη, και όσο μικρότερα μπορείς (με κάποια άνεση βέβαια,δεν θα απλώσουμε μπουγάδα,αλλά μην κάνουν και κουλούρες στο πάτωμα...).
Μην ξεχάσεις να υπολογίσεις και το ύψος των βάσεων στον υπολογισμό του μήκους.
Κι αφού θέλεις να τονίσεις το μπάσο,βρες χάλκινο OFC από 4mm διατομή κι επάνω.

τελεια...ισα μικη ελεγα να παρω 2μετρα για να εχω και λιγο παραπανω...αλλα εαν περισευει πως θα το τυλιξω?!οχι με κουλουρες που λες?!

τωρα στα καλλωδια κολλαω...δεν βρισκω ποιοτητες για καλωδια ηχου χωρις βυσμα! που να ψαξω!αυτα που βρισκω εχουν απο 0.40 μεχρι 2.50 διατομη...

τελεια...ισα μικη ελεγα να παρω 2μετρα για να εχω και λιγο παραπανω...αλλα εαν περισευει πως θα το τυλιξω?!οχι με κουλουρες που λες?!

τωρα στα καλλωδια κολλαω...δεν βρισκω ποιοτητες για καλωδια ηχου χωρις βυσμα! που να ψαξω!αυτα που βρισκω εχουν απο 0.40 μεχρι 2.50 διατομη...

Να ένα για παράδειγμα.
http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17447&cat=503&page=1

Μια χαρά θα είσαι.
Ξεκίνα με αυτά,στήστα όλα όμορφα στις βάσεις τους όσο πιο συμμετρικά μπορείς,με κάποιες αποστάσεις από τους πίσω και πλαϊνούς τοίχους και απόλαυσε την μουσική σου.
Καλώδιο δεν χρειάζεται να πάρεις πιο μακρύ εκτός και σκοπεύεις να αλλάζεις θέσεις στα ηχεία συνεχώς.

Κι όταν με το καλό τα στήσεις όλα,περιμένουμε και παρουσίαση!

δλδ πρεπει να καθαρισω και το σπιτι....ρε παιδια μην με ταλαιπωρειται ετσι χαχα :D

θα ηταν χαρα μου να σας το δειξω και θα το κανω.ευχαριστω ολους το ιδιο.