Ετσι οπως σας διαβαζω , μου ερχεται να παρω και εγω 2 βελονες και ας μην εχω πικαπ....
Δηλαδη το ΤΗΟRENS 350/SME 309/BENZ LP-S ,Linn LP12/Alphason HR-100/Benz REF3,Garrard 401/SME series2/SHURE V15 III SAS,Leben RS28CX,Leben CS-660(x2),Acoustic Preference Gracioso 2.0,Acrolink+Acoustic Revive cables & accessories,Lukaschek PP1/T9
δεν μου διδουν το δικαιωμα να εχω αποψη?
Ποιος ειπε οτι η Nagaoka ειναι η καλυτερη?Απλα ειπα οτι την θεωρω killer.Αλλα για να εχεις αποψη για κατι πρεπει νομιζω να το ακουσεις.Την ακουσες η μηπως δεν την βρισκεις αρκετα large?Θα εκπλαγεις ακομη και εσυ.
Πληροφοριακα το 1980 αντιπροσωπευα την Nagaoka,audiocraft,osawa etc.....Τις θυμασαι τις υπολοιπες;Εξαγοντο ολες απο την OSAWA.
Για τις ιδιοκατασκευες μου πικ απ,tube MC/MM phono stage & tube amplifier να τα πουμε σε αλλη ευκαιρια.
Ειχα μεχρι πριν δυο χρονια μια Koetsu Onyx και την πουλησα.Πολυ καλη.Κατι κολλησε αυτα τα 30 χρονια.
Ξεχασα την Nagaoka.Αυτη ειναι σε ενα Thorens TD160 με Linn Basik Plus.Αλλες 5-6 κεφαλες αλλα ασ το τωρα.Ενας JELCO 750D περιμενει πικ απ.
Πολλά λόγια γιά το τίποτα!!!!!
Η koetsu παραμένει koetsu
Αλλά αν σε ξαναπιάνουν κοροϊδο και έχεις καμμία koetsu γιά πούλημα
εδώ είμαι......να σε βοηθήσω να την ξεφορτωθείς.....
σιγά την βελόνα.........
Οι αποψεις ολων ειναι σεβαστες.Θα σε εχω υπ'οψιν στο μελλον
Ευχαριστω
Και εγώ!!!
ευπρόσδεκτος να μου αποδείξεις οτι η οποιαδήποτε κεφαλή θες στα 500 ευρά είναι καλυτερη απο αυτή των 1000
ΥΓ Δεν είμαι Large που γραφεις....
Πολλά λόγια γιά το τίποτα!!!!!
Η koetsu παραμένει koetsu
Αλλά αν σε ξαναπιάνουν κοροϊδο και έχεις καμμία koetsu γιά πούλημα
εδώ είμαι......να σε βοηθήσω να την ξεφορτωθείς.....
σιγά την βελόνα.........
Και εγώ!!!
ευπρόσδεκτος να μου αποδείξεις οτι η οποιαδήποτε κεφαλή θες στα 500 ευρά είναι καλυτερη απο αυτή των 1000
ΥΓ Δεν είμαι Large που γραφεις....
Κουλ, Σταύρε!..Μην αρπάζεσαι βρε, κουβέντα
μεταξύ ομοιοπαθών γίνεται!
Ακριβως ετσι οπως τα λες ειναι Γιαννη.Και δεν χρειαζεται να συγκριθει κατ αναγκη με μια πολυ ακριβοτερη κεφαλη,αν π.χ παιζει καλλιτερα απο την 304 ,γιατι να μην προτιμηθει?
Στο κατω -κατω μπορει να δημιουργηθει μια αναλογη σχολη ,οπως εκεινη των φανατικων της 103,δεν ειναι κακο
Η εταιρεία Nagaoka που ο φίλος αναφέρει σαν giant killer
πραγματικά είναι μία εταιρεία που εχει καταφέρει τόσα χρόνια να επιζήσει στην Ιαπωνία και παγκόσμια -ασχετα αν είναι θαμένη και αγνωστη στην Ελλάδα.
Η Nagaoka βγάζει καλές κεφαλές στην χαμηλή κατηγορία και θα την προτιμούσα σε σχέση με μία άλλη ....ιδιας τιμής και πιό γνωστής ....στην Ελλάδα
αλλά μέχρι εκεί....
http://www.joynetmall.com/shop/index.php?cPath=60_64_379
Αγαπητε Πετρο,σκεψου τι εχω να ακουσω αν δεν αρεσει στους φιλους εδω που την παρηγγειλαν........ :violent-smiley-030:..... τοτε θα μιλαμε πραγματι για μια νεα σχολη..... αυτη των ελευθερων σκοπευτων χαχαχα
μόλις την αγόρασα για να αντικαταστήσω μια Goldring G1012 σε ένα MKII δύστυχος χωρίς την έκπτωση από τον ιταλό.
Για να δούμε τι θα ακούσουμε....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.