Ναι είναι γυναίκες....

Tα έχουμε ξαναπεί τόσες φορές για την οδήγηση. Eίπαμε ότι πολλές γυναίκες είναι εκτός (όχι όλες βέβαια γιατί έχω δεί και γυναίκες κλάσεις ανώτερες από άντρες) αλλά ακόμη χειρότεροι είναι οι γέροι που δεν ξέρουν τί τους γίνεται γύρω τους...

Πες τα Μιχάλη!!!!!!!!!!!!:aktion033: :aktion033: :aktion033: :aktion033:
Προσωπικά όσα τρακαρίσματα έχω δει μέχρι τώρα στην ζωή μου, οι οδηγοί ήταν άντρες....

................ενώ εσείς είστε αστέρια:aktion033:

Είναι απλό. Οι γυναίκες απο τα 18 τους έως να παντρευτούν έχουν την οικονομική επιβάρυνση του αυτοκινήτου στην πλάτη του μπαμπάκα. Μετά τον γάμο ρίχνουν την μισή ή και ολόκληρη στον άτυχο γαμπρούλη. ΠΟΤΕ στην ζωή τους δεν έχουν το άγχος της ζημιάς στο αυτοκίνητο όπως την έχουμε εμείς τα αγοράκια. Αυτό βέβαια έχει και εξαιρέσεις. 0,5-1%.:flipout:

Έτσι, με αυτά και αυτά, έχουμε την εικόνα που έχουμε για τις γυναίκες οδηγούς.....

Υγ: Η Νικόλ βέβαια είναι στο 1%, εννοείται....... :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Ναι είναι γυναίκες....

Είναι απλό. Οι γυναίκες απο τα 18 τους έως να παντρευτούν έχουν την οικονομική επιβάρυνση του αυτοκινήτου στην πλάτη του μπαμπάκα. Μετά τον γάμο ρίχνουν την μισή ή και ολόκληρη στον άτυχο γαμπρούλη. ΠΟΤΕ στην ζωή τους δεν έχουν το άγχος της ζημιάς στο αυτοκίνητο όπως την έχουμε εμείς τα αγοράκια. Αυτό βέβαια έχει και εξαιρέσεις. 0,5-1%.:flipout:

Έτσι, με αυτά και αυτά, έχουμε την εικόνα που έχουμε για τις γυναίκες οδηγούς.....

Υγ: Η Νικόλ βέβαια είναι στο 1%, εννοείται....... :ernaehrung004:

Δεν έχεις κι άδικο σε αυτό... αν και δεν πιστεύω πως έχει να κάνει με το φύλο αυτό αλλά καθαρά με τον χαρακτήρα του καθενός. Πίστεψε με ξέρω πολλούς άντρες κοντά στην ηλικία μου που το αμάξι τους το έχει αγοράσει και το συντηρεί ο μπαμπάκας τους!!!!!! Έχει να κάνει με το πως έχει μεγαλώσει ο καθένας κι όχι αν είναι άντρας ή γυναίκα.
Ναι, ανήκω σε αυτήν την εξαίρεση του 1% και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό!

Γυναίκα στο τιμόνι, ο χάρος σε ζυγώνει!!!:devil-smiley-029: :devil-smiley-029: :devil-smiley-029:

Re: Απάντηση: Re: Ναι είναι γυναίκες....

Δεν έχεις κι άδικο σε αυτό... αν και δεν πιστεύω πως έχει να κάνει με το φύλο αυτό αλλά καθαρά με τον χαρακτήρα του καθενός. Πίστεψε με ξέρω πολλούς άντρες κοντά στην ηλικία μου που το αμάξι τους το έχει αγοράσει και το συντηρεί ο μπαμπάκας τους!!!!!! Έχει να κάνει με το πως έχει μεγαλώσει ο καθένας κι όχι αν είναι άντρας ή γυναίκα.
Ναι, ανήκω σε αυτήν την εξαίρεση του 1% και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό!

Οχι Νικολ μου δεν ειναι ετσι.

Εχει να κανει με το φυλο. Το κεντρο εκεινο του εγκεφαλου που ειναι "υπευθυνο"- μεταξυ αλλων, μην ρωτας για τα "αλλα" - για την αντιληψη σχετιζομενη με την οδηγηση, ειναι ποιο ανεπτυγμενο στους ανδρες απο οτι στις γυναικες.

Για να μιλαμε και επιτημονικα δλδ....

Ενταξει βρε παιδια μην τις βαρατε. Η αληθεια ειναι οτι ψαρωνουν πολυ πιο ευκολα σε μια δυσκολια στο δρομο. Και επισης αγχωνονται με το παραμικρο. Παντως, οι νεες κοπελες βλεπω οτι ειναι πολυ πιο ανετες και χαλαρες αλλα επισης και πιο "φορτηγατζουδες"... κακο αυτο. Αλλα απο οδηγηση γενικα δεν ετυχε να πεσω σε γυναικα που να πω "δε ξεναμπαινω, που να με παρακαλας γονατιστη". Εκτος κι αν...

Να σε ρωτήσω ρε Μαρία πάει καλά το καινούριο σου αμάξι ?
Τι να σου πω Σούλα μου ….τραίνο το εργαλείο….!!!!!!! :flipout: :flipout: :flipout:

Attachments

• 02.jpg
    02.jpg
    83.6 KB · Views: 2
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!
Αμάν με τα μισογυνικά σας σχόλια! Θα με κάνετε να αλλάξω φύλο! Mercy!!

σωωωωωωωωωωωωωπαααααα ...... σωωωωωωωπααααααα....

μη κλαις !!!!!

αμα εισαι καλο κοριτσι θα παρουμε και ποπ κορν μια Μπαρμπι και ενα Τουτου !!!! :flipout: :flipout:

...... το Τουτου θα το οδηγει ο φιλος της Μπαρμπι ..... χεχεχεχε

Όργανο του νόμου γένους θηλυκού….με ότι αυτό συνεπάγεται.:flipout: :flipout:

Attachments

• gynaikaodigos.jpg
    gynaikaodigos.jpg
    39.7 KB · Views: 31
Πρόσφατα, Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η μπύρα περιέχει ποσότητες θηλυκών ορμονών στην σύνθεσή της. Για να το αποδείξουν αυτό, έδωσαν σε 100 άνδρες να πιουν από 12 μεγάλα ποτήρια μπύρας. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, το 100% αυτών άρχισαν να μην μπορούν να οδηγήσουν!