NAI!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NAI!

Δημητρη γι´αυτο μιλαω. Ενω συγχρονιζω την πρωτη και τελευταια ατακα και αλλαζω το ρεϊτ οπου χρειαζεται, καπου στη μεση του εργου χανεται ο συγχρονισμος των υποτιτλων.

Έχω την εντύπωση οτι στα HDDVDs επειδή υπάρχει πρόβλεψη για αυτή την διαδικασία έχει ειδικό σύστημα συγχρονισμού καθόλη την διάρκεια της ταινίας. Όποιος ξέρει κάτι περισσότερο απο subs ας εμπλουτίσει τον οδηγό γιατί δεν το "κατέχω" το θέμα.
Ο οδηγός είναι έτοιμος και άρχισε η αποστολή.......

Να πώ κάτι που ίσως έχει την σημασία του. Οι εξωτερικοί υπότιτλοι με την μέθοδο που περιγράφω στον οδηγό, συμπεριλαμβάνονται στο standard του HDDVD και με software players και με standalone. Ολες οι συσκευές standalone HDDVD πρέπει βάσει του κανονισμού των whitepapers να έχουν έξτρα σύστημα πρόσβασης σε εξωτερικά δεδομένα (USB, MemoryCard Reader, etc) ωστε να μπορούν να λάβουν εξωτερικά δεδομένα όπως οι υπότιτλοι. Σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει φυσικά ενημέρωση απο το DVDforum που είναι υπευθυνο για την εφαρογή των standards.
Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι κάποια στιγμή όσοι αποκτήσουν standalone player θα μπορούν να βάζουν υπότιτλους σε ταινίες που δεν έχουν, μέσω ενός απλού usb flashdisk. Όσο για τους software pleyers (PDVD, WINDVD etc) έχουν φυσικά σκληρούς, usb κτλ που θα κάνουν ........ παπάδες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NAI!

Βαγγέλη, εννοείται οτι θα σε φτιάξω είτε έτσι, είτε αλλιώς.
Όσο αφορά το ποστάρισμα του οποιουδήποτε οδηγού εδω μέσα, θεώρησα σωστό να περιμένω απάντηση (θετική ή αρνητική) απο κάποιον αρμόδιο, αλλα μόνον ο Κος Σπύρου αναφέρθηκε σχετικά (thanks Γιάννη). Τεσπα, νομίζω οτι αυτή είναι η κύρια χρήση των φόρουμ, να επιτρέπουν την ανταλλαγή γνώσεων και την αξιοποιησή τους. Τι να το κάνω να το ξέρω μόνος μου; να το παίζω μάγκας; να το μοιράσω θέλω, όπως όλοι θα έπρεπε. Θα βάλει και αυτός που θα το μάθει κάτι και σιγά - σιγά θα το φτιάξουμε τζέτ! Έτσι έπρεπε να λειτουργούμε πιστεύω.

Έτσι κι αλλιώς, θα ενημερωθούν όλοι όσοι ενδιαφερθούν, με email ή με ΠΜ. Απλά, μια πρωτιά σε τέτοιου είδους θέματα, δεν θα ήταν άσχημη ..... (απο όσο ξέρω δεν έχει αναφερθεί τίποτα-πουθενά για εισαγωγή υποτίτλων με αυτή την διαδικασία, παγκοσμίως)

Κυριακο συγγνωμη για την καθυστερηση.
Φυσικα και μπορεις να το ανεβασεις στους guides!
icon14.gif

Αντε ρε Τακη, εσενα περιμενε ο ανθρωπος!!!
Εδω βγηκε ολοκλητο hitech με εξωφυλλο , "Πως να αντιγραψουμε HDDVD KAI BLURAY", στους υποτιτλους θα κολησουμε ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NAI!

Δημητρη γι´αυτο μιλαω. Ενω συγχρονιζω την πρωτη και τελευταια ατακα και αλλαζω το ρεϊτ οπου χρειαζεται, καπου στη μεση του εργου χανεται ο συγχρονισμος των υποτιτλων.

ωραια αφου μιλαμε για το ιδιο θεματακι..

εγω κανω το ιδιο με εσενα οσο αναφορα την πρωτη και τελευταια ατακα με την μονη διαφοτα οτι δεν αλλαζω το rate καθολου..

ισως λαθος στην θεωρια αλλα στην πραξη εχω παντα τελειο συγχρονισμο