NAIM CD5i ή CD5X;

Totsipaki

Supreme Member
27 February 2007
5,054
Άκουσα προ διημέρου τον συνδυασμό CD5i/Nait5i της NAIM στον ORPHEUS AUDIO και ομολογουμένως εντυπωσιάστηκα..:Banane0: Μπορεί κανείς απο εσάς να μου πεί εάν πραγματικά αξίζει να δώσω τα γκαφρά για το 5Χ;.Η διαφορά δεν είναι και μικρή έχει αντίστοιχο αντίκτυπο στην απόδοση ή να κάνω οικονομία;.-bye-

Άκουσα προ διημέρου τον συνδυασμό CD5i/Nait5i της NAIM στον ORPHEUS AUDIO και ομολογουμένως εντυπωσιάστηκα..:Banane0: Μπορεί κανείς απο εσάς να μου πεί εάν πραγματικά αξίζει να δώσω τα γκαφρά για το 5Χ;.Η διαφορά δεν είναι και μικρή έχει αντίστοιχο αντίκτυπο στην απόδοση ή να κάνω οικονομία;.-bye-

Προσωπικά δεν μπορώ να σου απαντήσω αλλά για πες μας με τι ηχεία τα άκουσες.

Το 5i δεν εξελίσσεται παραμένει όπως είναι. Το 5χ εξελίσεται με τα καταπληκτικά τροφοδοτικά. Αν έχεις σκοπό να ρίξεις και άλλα χρήματα, ναι αξίζει ειδάλλως όχι. Απο το κέφι σου εξαρτάται, πόσο πολύ θέλεις να μπείς στον ήχο Νaim.

Προσωπικά δεν μπορώ να σου απαντήσω αλλά για πες μας με τι ηχεία τα άκουσες.

Λυπάμαι αλλα δεν θυμάμαι την μάρκα των ηχείων.Αυτό που θυμάμαι είναι οτι ήταν μικρά monitor βάσης και μάλον 2 Δρόμων.Εγώ έχω τα ART2 της AUDIO SPECTRUM και είμαι πολύ ικανοποιημένος..

Το 5χ ειναι καλυτερο το ζητημα ειναι αν το υπολοιπο συστημα σου θα το υποστηριζει με την εννοια οτι θα καταλαβαινεις την διαφορα ,και αν εισαι διατεθειμενος να ζησεις χωρις digital out.Εγω ειμαι για αυτο το εχω