supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,608
μια άλλη ενδιαφέρουσα αγγουριά της naim (εκτός της ethernet) είναι ότι δεν έχει xlr...αλλά...........din...
(πως λέμε alladin ?)
(πως λέμε alladin ?)
Αν εχω καταλαβει καλα, το Naim των 2500 ειναι καλυτερο του Benchmark των 1500 , αλλα και τα δυο ειναι χειροτερα απο το Buffalo των 250 ?
μια άλλη ενδιαφέρουσα αγγουριά της naim (εκτός της ethernet) είναι ότι δεν έχει xlr...αλλά...........din...
(πως λέμε alladin ?)
Αν εχω καταλαβει καλα, το Naim των 2500 ειναι καλυτερο του Benchmark των 1500 , αλλα και τα δυο ειναι χειροτερα απο το Buffalo των 250 ?
din έχουν όλα τα προϊόντα της naim, όπως επίσης κ rca, λίγες βέβαια.
Μάλιστα, το din των 5 pin, που χρησιμοποιείται για σύνδεση προ & τελικού, μεταφέρει σήμα αλλά κ ρεύμα...!!
Ρε σεις μιά φορά είπε και ο geopolitis καλή κουβέντα για μηχάνημα εκτός Tidal, Sovereign, Aaron και Orpheus και του το μ@μήσ@τε το θέμα.....:music-smiley-005:
ό,τι καλύτερο...:7SFGSFG:
K όμως...η πατέντα αυτή της naim, παίζει πολύ καλά !
Βέβαια, η ίδια εταιρεία αναφέρει για αναβάθμιση να αγοραστούν τα εξωτερικά τροφοδοτικά.
υγ: δες το θέμα μου.
αν και δεν φαίνεται στη φωτογραφία να είναι έτσι...
πως παίζει καλά ένα ρεύμα ελάχιστων mV που ταξιδεύει παράλληλα με ένα ρεύμα 220 V σε απόσταση .5 mm δίπλα του?
Στα αυτιά μου έπαιζε πολύ καλά.
Μετρητικά μπορεί να ήταν/είναι σούπα !!
Αν ακολουθήσεις όμως τις οδηγίες της naim, για τροφοδοσία του προ πχ με εξωτερικό τροφοδοτικό, τότε το 5 pin καλώδιο σταματά να στέλνει ρεύμα.
βρε συ Μιχάλη όταν λέμε din σε υποδοχές συσκευής παραδοσιακά μιλάμε γιά σήματα. Αλλο εκείνο που έχει γιά τροφοδοσία.
Απλά είπα εξ αρχής ότι η naim έχει κολλήσει στο απώτερο παρελθόν, προφανώς γιά λόγους εσωτερικής συμβατότητας με το απαρχαιωμένο (αν και όχι άχρηστο) πρωτόκολλο.
και τότε πως τροφοδοτείται?
πάντως επειδή μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουμε.
εγώ λέω για αυτά που βλέπω.
Εσύ προφανώς για αυτά που ξέρεις γιά την naim.. που προφανώς δεν ξέρω εγώ.
Εγώ λοιπόν βλέπω ένα τύπου din (κάποιου τέλοσπάντων) που προφανώς είναι γιά εξωτερική τροφοδοσία (ugrade και τέτοια). Εχει και ένα din παραδοσιακό στα δεξιά. Αυτό στη φωτό φαίνεται να παίρνει καλωδιάκια σήματος.
Τώρα, θα μου φαινόταν θεόκουφο να βάλουν στο din αυτό και 220. Είναι τόσο κοντά που μπορεί και σπινθήρα να βγάλει.
Τώρα στο άλλο βαρβάτο din αν έχουν εκεί και σήμα....ίσως ...
πάντως πέρα από οποιοδήποτε αποτέλεσμα, το καλό όνομα της εταιρείας, το ΒΒ1704 που είναι εποχής austin 1100 είναι πραγματικά οι εγγλέζοι ώρες ώρες στην κοσμάρα τους.
Αυτό φυσικά δεν αποκλείει την πιθανότητα να είναι ένα εξαιρετικό dac που δεν αμφισβητώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.