NAIM OVATOR S600 ακροαση....!

panos_adgr

Supreme Member
24 October 2007
4,573
Πειραιάς
Σημερα το πρωι με την ευκαιρια της επισκεψης μου στον Ορφεα πετρουπολης και αφου ταλαιπωρησα λιγο το κυριο Γιαννη με τις συνδεσεις εκανα ακροαση των NAIM OVATOR S600. Παιδια επαθα πλακα. Αβιαστος ηχος με τρομερη δυναμη και διαφανεια. Το συστημα αποτελουταν απο burmester 956 προενυσχυτη παλι burmester dac naim και πηγη το μικρο cd pathos σε ρολο transport και καλωδιωση nordost tyrr. Μου εκανε εντυπωση επισης η ακριβεια στο ακουσμα. Τα εχει ακουσει καποιος απο εσας;

Παντως δε περιμενα να ακουσω τετοια δυναμη πυγμη με τοσο πολυ ακριβεια! Ακουσα ενα live marianne faithfull και το ηχειο σε εβαζε μεσα! Επισης επειδη ακουσα και αλμπουμ που εχω πραγματικα εμφανιζαν το χαρακτηρα της καθε ηχογραφησεις και μου εδωσαν την εντυπωση του οτι δεν προσεθεταν χαρακτηρα στο ακουσμα.

Παντως με χαροποιει ιδιαιτερα το γεγονος οτι ενα ηχειο αυτης κατηγοριας πετυχαινει τοσο υψυλες επιδοσεις που σε κανει να σκεφτεσαι γιατι να δωσεις 10000 και παραπανω αν υπαρχουν τετοια προιαντα οπως τα εν λογο ηχεια. Χωρις βεβαια να ξεχναμε τον παραγοντα προσωπικο γουστο και απαιτηση του οποιοδηποτε απο εμας...

Τα άκουσα τις προάλλες, όπου είχε κ το setup που αναφέρεις panos_adgr, αλλά και με setup naim.
Πάρα πολύ καλός ήχος.
Φυσικά με τα ενισχυτικά της naim παίζουν, κατ'εμέ πάντα, καλύτερα, αφού είναι ματσαρισμένα 100% !
Όποιος δεν τα έχει δει ή/και ακούσει, προτεινώ να το κάνει. Δεν θα χάσει.
Υψηλό το κόστος κτήσης φυσικά.

http://www.naimaudio.com/hifi-product-range/613

ovator-s600_front_back_side.jpg
ovator-s600_all.jpg

ovator_s-600_front_10pc.jpg
ovator_s-600_front_3-4.jpg

ovator_s-600_rear.jpg
ovator_s-600_side.jpg

Σωστα. Απλα τη μερα που πηγα ο κυριος Γιαννης δεν ειχε το τροφοδοτικο του naim καθως το ειχε δωσει σε καποιον πελατη και ετσι τα ακουσα με burmester. Παντως τα λεφτα τους φιλε Μηχαλη τα εχουν με το παραπανο και εκτος αυτου ημουν παντα αρνητηκα προκατελημενος αρνητηκα με τα προιοντα τις naim αλλα οσο περναει ο καιρος αλλαζω γνωμη καθετα! Εξαιρετικα προιοντα!

Απάντηση: Re: NAIM OVATOR S600 ακροαση....!

Σωστα. Απλα τη μερα που πηγα ο κυριος Γιαννης δεν ειχε το τροφοδοτικο του naim καθως το ειχε δωσει σε καποιον πελατη και ετσι τα ακουσα με burmester. Παντως τα λεφτα τους φιλε Μηχαλη τα εχουν με το παραπανο και εκτος αυτου ημουν παντα αρνητηκα προκατελημενος αρνητηκα με τα προιοντα τις naim αλλα οσο περναει ο καιρος αλλαζω γνωμη καθετα! Εξαιρετικα προιοντα!

:flipout:

Ξέρεις γιατί γελώ ; Γιατί αν το τροφοδοτικό που έλειπε ήταν το flatcap, τότε είναι αυτό που δανείσθηκα εγώ από τον Γιάννη προχθές, για να ακούσω το stageline (προενισχυτής πικάπ) σε συνδυασμό με αυτό το τροφοδοτικό... :grinning-smiley-043

Σε αυτό που είπες για τα naim : εμένα πάντα μου άρεσαν ηχητικά, αλλά οπτικά δεν...κάποια στιγμή είπα να τα ακούσω στον χώρο μου με τα ηχεία μου, τα καλώδιά μου, τις πηγές μου...εεεε...αυτό ήταν...τα αγόρασα...κάποια στιγμή τα συνήθισα κ οπτικά.

Re: Απάντηση: Re: NAIM OVATOR S600 ακροαση....!

:flipout:

Ξέρεις γιατί γελώ ; Γιατί αν το τροφοδοτικό που έλειπε ήταν το flatcap, τότε είναι αυτό που δανείσθηκα εγώ από τον Γιάννη προχθές, για να ακούσω το stageline (προενισχυτής πικάπ) σε συνδυασμό με αυτό το τροφοδοτικό... :grinning-smiley-043
Ειδες τι μου κανεις:hahaha:

Το Ovator ειναι εξαιρετικο και δεν κρυβω οτι δεν το περιμενα.Η Naim με τα ηχεια της ηταν παντα περιεργη και προσωπικα δεν μου αρεσαν.Σε αντιθεση με τα ηλεκτρονικα της.
Mε το Ovator oμως ξεπερασαν τον εαυτο τους.Παρα πολυ καλο ηχειο...