Naim UnitiQute η προ-παραγγελία δόθηκε...

Απάντηση: Η προ-παραγγελία δόθηκε...

Άσχετο αλλά θα ήθελα να μάθω πόσο πετυχημένα έδεσαν ο Αγγλος (naim) με τις Ιταλίδες σου (Opera).

Re: Η προ-παραγγελία δόθηκε...

Οι Ιταλιδες εδωσαν την θεση τους σε Αμερικανες.
Εισαι ανενημερωτος,

(καλα, δεν βλεπεις τις φωτος ? )

Απάντηση: Re: Η προ-παραγγελία δόθηκε...

Οι Ιταλιδες εδωσαν την θεση τους σε Αμερικανες.
Εισαι ανενημερωτος,

(καλα, δεν βλεπεις τις φωτος ? )

Δεν το πιστεύω. Αλλαξοπίστησε? Προδοσία :violent-smiley-030:.
Να υποθέσω Eggleston?

Το θέμα το σκίσατε με τις φωτογραφίες...διαβάστε κ λίγο τι έγραψα...:a0210:

Το κουτί μόλις έφτασε :

attachment.php

Η συσκευή, το χειριστήριο, μπαταρίες, wifi κεραία, αντάπτορες, καλώδιο ρεύματος κ το εγχειρίδιο :

attachment.php

Το πίσω μέρος :

attachment.php

Τοποθετημένο πρόχειρα, μέχρι να καταλήξω που θα μπει :

attachment.php

υγ: θα ακολουθήσουν κ άλλες.

Attachments

• IMG_0454.JPG
    IMG_0454.JPG
    191.4 KB · Views: 262
  • IMG_0455.JPG
    IMG_0455.JPG
    187.9 KB · Views: 259
  • IMG_0456.JPG
    IMG_0456.JPG
    194.2 KB · Views: 262
  • IMG_0474.JPG
    IMG_0474.JPG
    200.7 KB · Views: 259

Στην ουσια η μονη ,πιθανη-εναλλακτικη ,ελλειψη ειναι ο μονοδρομος της ψηφιακης εξοδου.Αυτο βεβαια στη περιπτωση που υπαρχει αλλο καλλιτερο dac.

Πέτρο, εννοείς να θες να οδηγήσεις τα πάντα σε άλλο dac ;
Ναι, αυτό γίνεται μόνο με την ψηφιακή έξοδο που έχει.
Γίνεται βέβαια κ με την αναλογική έξοδο προενίσχυσης, όπου όμως το σήμα επηρεάζεται από τα κυκλώματα του unityqute.

Μεγειες Μιχαλη. Πολυ ομορφο.
(Για καλο δεν ξερω, εσυ ξερεις). Να το καταευχαριστηθεις ευχομαι !!

ωραίο είναι....
τώρα αν παίζει και καλύτερα από το squeezbox με το βουβάλι...θα θυμώσω πολύ....:flipout:

θελει δικο της λογισμικο η ναιμ για να δειτε τις φωτο.παρτε απο ενα ναιμ και θα δειτε το φως...:SFGSFGS5:

To πως παίζει κ συγκριτικά με άλλα, δεν μπορώ να ξέρω με ακρίβεια.
Σύγκριση έκανα με το σύστημα μου, με esoteric x-05 κ με αυτό, όπου αυτό στα ίδια κομμάτια, από τα ίδια cd, με ασυμπίεστα τραγούδια, έπαιζε πολύ καλά !!

Πιθανότατα με πειράματα, άλλη είσοδο στο προενισχυτή μου, στην tape δλδ, ή με άλλο καλώδιο rca, να δω καλύτερα αποτελέσματα, συν ότι πρέπει να στρώσει, έχει παίξει το πολύ 10 ώρες.

υγ: ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια.

Απάντηση: Re: Η προ-παραγγελία δόθηκε...

ωραίο είναι....
τώρα αν παίζει και καλύτερα από το squeezbox με το βουβάλι...θα θυμώσω πολύ....:flipout:

Μου φαινεται τα 1000 ευρω επιπλεον εχουν τασεις φυγης,απο την τσεπη σου
Ναι Μιχαλη ,αυτο εννουσα οσον αφορα την ομοαξονικη ψηφιακη εξοδο.Ειναι και ομορφο περαν πασης αμφιβολιας,ενα κακο εχει...την τιμη του

Πέτρο, το πακέτο που προσφέρει, περιλαμβάνει έναν αξιόλογο ενισχυτή και πολύ καλή, ποιοτική, γνωστή κατασκευή της naim (made in england).

Άρα μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει ως είναι, με 2 ηχεία μόνο. :a0210:

Οπότε η τιμή του εκεί στηρίζεται, ως ολοκληρωμένο πακέτο. Κ εγώ θα την ήθελα χαμηλότερα βέβαια...

μεταξύ μας το τμήμα του ενισχυτή, αλλά και το μοίρασμα του τροφοδοτικού με τα άλλα τμήματα είναι το αδύνατο σημείο του.
Θεωρώ ότι ακόμα και με μικρά ηχεία σε ρόλο μίντι το τράβηγμα ρεύματος από την ενίσχυση θα επηρεάζει σημαντικά την απόδοση των άλλων μερών.
Παρ όλα αυτά δεν υπάρχει πρόβλημα ΑΝ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τον ενισχυτή.

Λογικό είναι ο ενισχυτής να επηρεάζει όλο το ψηφιακό του κύκλωμα.
Για αυτό άλλωστε λένε στην naim ότι, αν οδηγείς την ψηφιακή του έξοδο, τότε παρακάμπτει τελείως κ τα χειριστήριά του (volume κτλ) κ τα αντίστοιχα κυκλώματα.
Τώρα εγώ το έχω συνδεδεμένο ως προενισχυτή, από την αναλογική του έξοδο προενίσχυσης κ κοιτώ πως μπορώ να πάρω το καλύτερο-ποιοτικότερο σήμα. Δλδ, σύνδεση με μια είσοδο στον προενισχυτή μου ή στην είσοδο tape, όπως επίσης κ στο πόσο να είναι ορισμένη η ένταση στο unitiqute.