Nandroid & Titanium BckUp

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,746
Αθήνα
Το titanium back up το χρησιμοποιώ αν και νομίζω πως ακόμα δεν εδώ καταλάβει όλες του τις δυνατότητες.
Το Nandroid back up δεν ξέρω τι είναι.
Βλέπω ότι στο μενού του Ti έχει επιλογή εισαγωγής Nandroid back up.
Χρειάζονται και τα δύο;
Ποια εφαρμογή προτείνετε για Nandroid;

Το titanium back up το χρησιμοποιώ αν και νομίζω πως ακόμα δεν εδώ καταλάβει όλες του τις δυνατότητες.
Το Nandroid back up δεν ξέρω τι είναι.
Βλέπω ότι στο μενού του Ti έχει επιλογή εισαγωγής Nandroid back up.
Χρειάζονται και τα δύο;
Ποια εφαρμογή προτείνετε για Nandroid;

το nandroid γίνεται από custom recovery cwm ή twrp και παίρνει αντίγραφο της rom μαζί με εφαρμογές και ρυθμίσεις

Το TI το χρησιμοποιεις για να παρεις back up τις εφαρμογες και τα δεδομενα τους, οταν αλλαζει rom
Το nadroid παιρνει back up ολη την rom και οπως ειναι στημενο το κινητο και το χρησιμοποιεις ετσι ωστε αν κατι δεν παει καλα να επαναφερεις το κινητο, οπως ηταν πριν.

Re: Απάντηση: Nandroid & Titanium BckUp

Το TI το χρησιμοποιεις για να παρεις back up τις εφαρμογες και τα δεδομενα τους, οταν αλλαζει rom
Το nadroid παιρνει back up ολη την rom και οπως ειναι στημενο το κινητο και το χρησιμοποιεις ετσι ωστε αν κατι δεν παει καλα να επαναφερεις το κινητο, οπως ηταν πριν.
Μάλιστα .. άρα και τα δυο χρειάζονται!

Αν αλλαζεις rom ή περνας mod, σαφως ειναι απαραιτητα.
Πχ παιρνεις nadroid και περνας ενα mod που σου κανει το πληκτρολογιο μωβ ας πουμε.
Το βλεπεις και δεν σου αρεσει. Τι κανεις;
Restore το αρχειο nadroid και το τηλεφωνο σου ειναι οπως ηταν ακριβως πριν.
Με τα wallpaper, τα widget, ολα

Οταν αλλαξεις ομως rom ή περάσεις καποιο νεο update και αποφασισεις να μεινεις με αυτο, τοτε δεν κανεις nadroid γιατι θα σε επαναφερει στην παλια rom-version.
Εχεις φροντισει να κανεις ΤΙ back up και περνας τις εφαρμογες που ειχες με τα δεδομενα τους. Εφαρμογες συστηματος περνας μονο αν στα εμφανιζει σε πρασινο χρωμα, αλλα και παλι δεν το συνιστω.
Θα το εκανα μονο αν ειχα πχ 4.1.2 και το Update ηταν για την 4.1.2
Αν ηταν 4.2.2 τοτε με τιποτα δεν θα επανεφερα εφαρμογες συστηματος