NanoXX 9500HD

η 24701 που σας έδωσα παραπάνω δημιούργησε αρκετά προβλήματα που επεκταθήκαν σε κάποια κολλήματα στον δεκτη όσοι την περάσατε καλό είναι νατην αναιρέσετε και να πατε σε μια ποιο πίσω ευχαριστώ:operator:

παιδιά ποιός δέκτης μπορεί μέσω έθερνετ να μου δώσει την δυνατότητα να γράψω στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή μου αυτό που βλέπω απο το δέκτη;

συγκεκριμενος γραφει αυτο που βλεπεις με την προσθικη εξωτερικου hard-disc το ethernet στον συγκεκριμενο ειναι για αναβαθμιση μεσο του επισημου site και μονο
ισος σε dreαmbox 800 να γινετε τιποτα μεσο ethernet αλλα καλυτερα να ρωτησεις τα παιδια εκει
που ασχολουντε (υπαρχει αντιστοιχη ενοτητα dreambox)

http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=131

Last edited:
Ο προγραμματισμός ώρας στον δέκτη γίνετε
1 . πατάμε menu
2 . επιλέγουμε ρύθμιση συστήματος
3 . μετά ρύθμιση ώρας
4. θα δούμε δεξιά θα εμφανιστεί ένα menu αντιγράψτε τις ρυθμίσεις και πατήστε οκ αυτό ήταν
με το αριστερα -δεξια στο τηλεκοντρολ αλλαζουμε τις εντολες

IMG_0148.jpg

Last edited:
μερικες φωτο τις στιγμης

IMG_0098.jpg

IMG_0112.jpg

και εδω το απλοικο μας menu για τις εγγραφες μας

IMG_0103.jpg

Ο ΝΑΝΟΧΧ 9500 HD αν δεν κανω λαθος ειναι "αδελφακι" του vantage 7100s ,γιατι καποιοι προσπαθουσαν να περασουν το firmware του ενα στον αλλον.

Aδερφάκια είναι σωστά τα λες(όσο αναφορά το hardware μέρος). Aλήθεια ποιοι το δοκίμασαν αυτό ?
γιατί κι εγώ είχα προσπαθήσει κάποτε να περάσω ένα firmware vantage και είχα μυνημα ότι το αρχείο δεν είναι για τον δέκτη

Παλια σε ενα forum (νομιζω το γνωστο του nano) ειχα διαβασει οτι πειραζαν με καποιον editor μια επικεφαλιδα στο firmware για να μπει αλλα ειχε καποια προβληματακια.

α μαλιστα με xex editor καλο ειναι να ειμαστε προσεχτικοι και αν εχει κανενας
ενα απο τους δυο δεκτες ουτε για αστειο να το κανει
φυσικα εαν βρω καποια διαδικασια jtag θα σας ενημερωσω εδω γιατι οσο και αν εχω ψαξει δεν εχω βρει κατι
παντος οσο αναφορα τον nano που τον εχω στα χερια μου θα σας εχω ενημερους απο εδω:a0210:

16/5/2009

νεα αναβαθμιση original :operator:
  • Videotext subpages can be scrolled with page up/down
  • Possibility to set time-synchronisation-channel with menu - system setup - time setting
  • Lipsync steps increased to 200
  • Problems with multi timer fixed
  • Channel list and preset transponders updated
  • Timer problem beyond midnight fixed
NanoXX_024900.zip - 5.32MB

απο στιγμη σε στιγμη θα μας ερθει και η 24901 .hdp

θα αναφερω οτι νεο μας παρουσιασει :operator:

την 24901 μην την βαλετε καθολου μετα απο τεστ που εκανα παρουσιασε προβλημα στην επιλογη audio
με το που πατας εκει κρασαρει ο δεκτης

θα εχουν προβλημα οσοι δουλεβουν με dolby digital και δεν θα μπορουν να μπουν στο menu για να ενεργοποιησουν την θυρα hdmi

αυτα <<<:AFADF0:

24401 συνιστω αβλεπη