Ναρκωτικά - ουσίες & Μουσική

Απάντηση: ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΟΥΣΙΕΣ & ΜΟΥΣΙΚΗ

Δημήτρη επειδή την ξέρω απο πρώτο χέρι την ιστορία,όσο ερχόταν σε δημόσια Νοσοκομεία και επειδή εκεί οι γιατροί τής εποχής τον συμπαθούσαν τον φρόντιζαν πολύ.Αργότερα που ´μεγαλοπιάστηκε´πήγαινε σε Ιδιωτικές Κλινικές όπου εκεί τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα.Αυτό συνετέλεσε στο να χειροτερέψει πολύ η κατάστασή του και ακολούθησε το βίαιο τέλος.
Υ.Γ
Δημήτρη μου μιά κουβέντα μόνον για να μην βγούμε off-topic.
Oι περισσοτερες καταθλίψεις αντιμετωπίζονται πιά σε ποσοστό 75-80%.Και μπορεί να τύχει στον καθένα μας.

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Σπύρος να δώσει μια λογική εξήγηση αλλά δυστυχώς απότι βλέπω δεν πείθει πολλούς που θέλουν να βλέπουν ήρωες και ουσίες-θαύματα..

Re: ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΟΥΣΙΕΣ & ΜΟΥΣΙΚΗ

Απλα ενας ανθρωπος με μηδαμινη ποιοτητα ζωης, δε θεωρω οτι ειναι βολεμενος. Και ποιοτητα ζωης δεν εννοω τα σπιτια και τα κοτερα, εννοω τη σχεση με τον εαυτο του και τους αλλους.

Ρε σείς με επηρεάσατε και αντί για L.S.D γράφω L.C.D. τόση ώρα.:flipout:
Δημήτρη (Petran)το L.S.D οδηγούσε σε τοξικές ψυχώσεις ,πολλές φορές χωρίς επιστροφή.
Αυτό και το P.C.P.(Αngel dust)ήταν απο τίς χειρότερες τοξικές ουσίες.
Ρίξτε μιά ματιά στο ´Ουρλιαχτό´τού Beatnic Γκίνσμπεργk που ανφέρεται στο συγκεκριμένο ποίημα σε αυτά.
Στην τέχνη σαφώς υπάρχει ψυχική ευθραυστότητα και ιδιαίτεροι άνθρωποι.
Λογω τής ευθραυστότητας χρησιμοποιούνται και ουσίες,για να αντέχεται η καθημερινότητα.
Γι´αυτό δεν ευθύνεται υποχρεωτικά η καθημερινότητα(τότε οι εργάτες τού Περάματος θα έπαιρναν τοξικές ουσίες συνέχεια).

H Χαρούλα η πονόψυχη (:flipout: :flipout: :flipout: )καλά θα κάνει να θυμάται από που ξεκίνησε.
Αντίθετα τον Μπιλάρα τον τιμάει πολύ το γεγονός ότι τον Άσιμο τον ανέδειξε και στις νεώτερες γενιές.
Το ότι δεν θεωρείς καλλιτέχνη τον Άσιμο Σπύρο είναι δικαίωμά σου.
Κάποιοι άλλοι το ίδιο αισθάνονται για τον Χατζιδάκι. Ποιός έχει δίκαιο?
Κλείνω με την εξής έκφραση:
"Για πες μου πως μπορείς και μαστουριάζεις
άμα σου περιφράξαν την καρδιά"

Απάντηση: Re: ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΟΥΣΙΕΣ & ΜΟΥΣΙΚΗ

Απλα ενας ανθρωπος με μηδαμινη ποιοτητα ζωης, δε θεωρω οτι ειναι βολεμενος. Και ποιοτητα ζωης δεν εννοω τα σπιτια και τα κοτερα, εννοω τη σχεση με τον εαυτο του και τους αλλους.

Παναγιώτη ήταν επιλογή του αυτός ο τρόπος ζωής.Μην ξεχνάς ότι είχε πολλούς θαυμαστές γύρο του,διάφορα φρικιά τής εποχής και εν συνεχεία και αρκετούς καλλιτέχνες που τον βοήθησαν.
Τον θυμαμαι συχνά στο μαγαζάκι του να αγορεύει(τα φοιτητικά μου χρόνια τάβγαλα στην Αιτνα στην Μπενάκη,εκεί κοντά δηλαδή στον χώρο τού Νικόλα).
Το ξέρεις και εσύ ότι η δημοσιότητα δεν είναι υποχρεωτικά Life-style.Tοτε άλλα πράγματα ήταν τής μοδας.Και απο το 76-85 περίπου το περιθώριο γοήτευε αρκετούς.
Ο Ασιμος ήταν στην μόδα τότε.
Για μένα ο Παύλος ο Σιδηρόπουλος ήταν πιό τραγική φιγούρα.

H Χαρούλα η πονόψυχη (:flipout: :flipout: :flipout: )καλά θα κάνει να θυμάται από που ξεκίνησε.
Αντίθετα τον Μπιλάρα τον τιμάει πολύ το γεγονός ότι τον Άσιμο τον ανέδειξε και στις νεώτερες γενιές.
Το ότι δεν θεωρείς καλλιτέχνη τον Άσιμο Σπύρο είναι δικαίωμά σου.
Κάποιοι άλλοι το ίδιο αισθάνονται για τον Χατζιδάκι. Ποιός έχει δίκαιο?
Κλείνω με την εξής έκφραση:
"Για πες μου πως μπορείς και μαστουριάζεις
άμα σου περιφράξαν την καρδιά"

Η Χαρούλα το θυμάται μιά χαρά το παρελθόν της.
Το ποιός έχει δίκιο στην σύγκριση Χατζιδάκι-Ασιμου είναι προφανές.
Φυσικά εγώ ..

Δυστυχώς δεν υπάρχουν αιτιολογίες για όλα.Μερικά πράγματα απλά είναι έτσι.Οπως το ότι ο ήλιος βγαίνει απο την Ανατολή.Να κάνουμε δημοψήφισμα και γι´αυτό??

Τον ημιθεο....???χαχαχαχαχαχαχαχα
XAXAXAXA
Ρε συ έπεσα απ την καρέκλα απ τα γέλια.....
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
:worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:

Δυστυχώς δεν υπάρχουν αιτιολογίες για όλα.Μερικά πράγματα απλά είναι έτσι.Οπως το ότι ο ήλιος βγαίνει απο την Ανατολή.Να κάνουμε δημοψήφισμα και γι´αυτό??
Όχι βέβαια
Αλλά άλλο πράγμα το φυσικό φαινόμενο και άλλο πράγμα ο υποκειμενισμός (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά)

Μπάαα.Ο Ανίδεος επιμένει ότι ο ήλιος ανατέλλει απο την δύση.Πώς να τα βάλει κανείς μαζί του.??Στο τέλος νικάει πάντα.

Δλδ. όποιος δεν συμφωνεί με την άποψή σου είναι ανίδεος?

Re: ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΟΥΣΙΕΣ & ΜΟΥΣΙΚΗ

Ενταξει ο Χατζιδακης τον νικαει τον Ασιμο, αλλα ο Ασιμος νικαει τον Λεκκα:D

Οχι μωρέ,αλλοίμονο.Ο Ασιμος ήταν ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης στην Ελλάδα.Το παραδέχονται και οι πέτρες.
Απλά την επόμενη φορά που θα γράψω την αποψή μου για τέτοια θεματα θά βάλω και συνδρομή.

Έχεις ταλέντο στο να παραποιείς τα λεγόμενα του άλλου (ακόμα και σε Εμένα :flipout: )

Έχεις ταλέντο στο να παραποιείς τα λεγόμενα του άλλου (ακόμα και σε Εμένα :flipout: )

Αφού είσαι τεκνό και θέλεις μύθους κράτα τους:flipout: :flipout: .Να στούς χαλάσω εγώ τώρα ο παππούς ,που τάφαγα στην μάπα κανονικότατα εκείνα τα χρόνια??

Α, πάμε πάλι στο γνωστό ρητό:
Εμείς που ζήσαμε κατοχή κλπ κλπ(δεν σε μεγαλώνω, μην ανησυχείς):ernaehrung004:
Έχεις ΠΜ (σε λίγο)