το DLNA app που εχει απο την μανα του, (κανωντας το τελευταιο firmware upgrade)
υποστιριζει υποτιτλους SRT σε Samsung TV?
αν παντως το θελετε για home χρηση τα synology εχουν πολυ καλυτερο λογισμικο με περισσοτερες multimedia δυνατοτητες και πολυ πιο καλαισθητο και ευχρηστο UI..πχ υποστηριξη flac στα mobile apps (ds audio), upnp render, συμβατο torrent client για privarte trackers κ.α.
καλα αμα εισαι ψημενος για qnap, μια χαρα επιλογη ειναι και για business environment ισως ειναι και καλυτερα απο syno, απλως η syno ειναι πολυ πιο μπροστα σε multimedia/home χρηση..Γιατί, ο libtorrent client της QNAP δεν είναι συμβατός με privarte trackers? Γιατί εγώ μια χαρά κατεβάζω από torrentzilla, tenyardtorrents και thebox.bz. Απλώς στο thebox.bz κινδυνεύω λίγο, γιατί δεν είναι approved client, άμα όμως δείς την λίστα των approved clients ούτε του synology θα είναι!
Out of topic: Αλήθεια συνφορουμίτες, το φόρουμ αυτό δεν είχε ποτέ edit στα posts σου, ή χάθηκε με την αναβάθμιση? Το θυμάμαι να υπάρχει, αλλά δεν το βρίσκω να διορθώσω το λάθος που έκανα σε προηγούμενο post μου :-(
τον transmission τον βαζει εξτρα δεν ειναι απο "μαμα" και δεν υποστηριζεται απο το app τους για iOS/android.. οπως δεν υποστηριζεται και streaming FLAC.. μεγαλο DEAL BREAKER for me...τουλαχιστον μεχρι πριν μισο χρονο που το ειχα κοιταξει..εγώ θυμάμαι ότι το Qnap έχει τον transmission torrent client
Στο παλιό μου NAS (Promise NS4600) δεν πέρναγε ο DLNA server srt υπότιτλους στην Samsung UE40D5800 που έχουμε στο υπνοδωμάτιο. Μου έδωσες μια ευκαιρία με το post σου να κάνω μια δοκιμούλα με το TS-459 Pro+ που παίζει τώρα σαν DLNA server, και η απάντηση είναι ΝΑΙ.
Το TS349 μου φοράει το 3.7.3 firmware, άρα πιστεύω ότι είσαι OK!
γίνεται εάν βάλεις το serviio (είναι στα packages)
δες εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/51052-NAS-Qnap?p=1056357359&viewfull=1#post1056357359 για τους υπότιτλους.
Έχουμε edit, αλλά ισχύει για λίγα λεπτά μετά την αρχική ανάρτηση του μηνύματος.
Πάντα έτσι ήταν..
Χρησιμοποιώ το rtorrent στο qnap. Αρκετά βολικό θα έλεγα. Ερώτηση:
Στο 459 pro II μου, έχω βάλει 3Χ3tb δίσκους σε raid 5. Αν βάλω τώρα τέταρτο δίσκο (εννοείται των 3tb) θα χρειαστεί να κάνω format;
Στο παλιό μου NAS (Promise NS4600) δεν πέρναγε ο DLNA server srt υπότιτλους στην Samsung UE40D5800 που έχουμε στο υπνοδωμάτιο. Μου έδωσες μια ευκαιρία με το post σου να κάνω μια δοκιμούλα με το TS-459 Pro+ που παίζει τώρα σαν DLNA server, και η απάντηση είναι ΝΑΙ.
Το TS349 μου φοράει το 3.7.3 firmware, άρα πιστεύω ότι είσαι OK!
Χρησιμοποιώ το rtorrent στο qnap. Αρκετά βολικό θα έλεγα. Ερώτηση:
Στο 459 pro II μου, έχω βάλει 3Χ3tb δίσκους σε raid 5. Αν βάλω τώρα τέταρτο δίσκο (εννοείται των 3tb) θα χρειαστεί να κάνω format;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.