Che AVClub Addicted Member 1 September 2008 1,776 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 25 June 2014 #21 Μου έβγαλε ενα μήνυμα verifying hard disks in the background Τους βλέπω και τους δυο μαζί σαν ενα !δεν το θέλαμε αυτό !!!!!!!!!
Μου έβγαλε ενα μήνυμα verifying hard disks in the background Τους βλέπω και τους δυο μαζί σαν ενα !δεν το θέλαμε αυτό !!!!!!!!!
leo06 Supreme Member 14 October 2007 6,894 Πάτρα 25 June 2014 #22 Che said: Μου έβγαλε ενα μήνυμα verifying hard disks in the background Τους βλέπω και τους δυο μαζί σαν ενα !δεν το θέλαμε αυτό !!!!!!!!! Click to expand... όταν έκανες create volume δεν σου είχε πουθενά την επιλογή για το ποιους δίσκους?η επιλογή πρέπει να ήταν πριν το Choose a raid type Last edited: 25 June 2014
Che said: Μου έβγαλε ενα μήνυμα verifying hard disks in the background Τους βλέπω και τους δυο μαζί σαν ενα !δεν το θέλαμε αυτό !!!!!!!!! Click to expand... όταν έκανες create volume δεν σου είχε πουθενά την επιλογή για το ποιους δίσκους?η επιλογή πρέπει να ήταν πριν το Choose a raid type
Che AVClub Addicted Member 1 September 2008 1,776 ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 25 June 2014 #23 Δε θυμάμαι βήμα βήμα εκανα οτι μου ειπατε! Τι κάνουμε τώρα?
leo06 Supreme Member 14 October 2007 6,894 Πάτρα 25 June 2014 #24 άστο να τελειώσει και μετά κανε remove το volume που μόλις έφτιαξες,μετά ξανά από την αρχή αλλά αυτή τη φορά αποσύνδεσε τον ένα πρώτα φτιάξε το volume και μετά συνέδεσε και τον άλλο και κανε το ίδιο
άστο να τελειώσει και μετά κανε remove το volume που μόλις έφτιαξες,μετά ξανά από την αρχή αλλά αυτή τη φορά αποσύνδεσε τον ένα πρώτα φτιάξε το volume και μετά συνέδεσε και τον άλλο και κανε το ίδιο