NASN αλλά πως?

DimAsi

Supreme Member
25 July 2007
6,251
Αττικό βουνό
Συναγωνιστές αυτό το κανάλι το πετυχα λιγο ΣΚ free to air και τρελάθηκα .Τι γίνεται ομως πως θα το βλέπουμε ? εεε

Βλέποντας ότι έχεις sky digital θα το έχεις ήδη στο πακέτο σου εγκατεστημένο, απλά θα χρειαστεί να πληρώσεις extra συνδρομή. Εγώ προσωπικά το βλέπω μέσα απο το πακέτο του sky italia.

Παίζει ένα κανάλι NASN στις 19.2 FR 12662 - Η - 22000 - 5/6.
Αυτό εννοείς;

Βλέποντας ότι έχεις sky digital θα το έχεις ήδη στο πακέτο σου εγκατεστημένο, απλά θα χρειαστεί να πληρώσεις extra συνδρομή. Εγώ προσωπικά το βλέπω μέσα απο το πακέτο του sky italia.

Ναι οντως εχω αλλά ...αλλιως να το βλέπω θέλω...

Οχι δεν λέω αυτό από τις 19 μοίρες.

Turksat 42e ήταν ελεύθερο το ΣΚ που έκανα ένα πέρασμα...
για το μέλλον κανείς δεν ξέρει αν και οι γείτονες θεωρούνται κάπως "χαλαροί" αν κρίνουμε από το NBA TV που έχουν στο πακέτο...

Το NASN Europe είναι όντως ελεύθερο στον Turksat στις 42.0° και με αγγλικό ήχο. -bye-

Στοιχεία λήψης:
12660 V 9150 5/6

Αυτό που παίζει ελεύθερο στον turksat (12660 v)είναι ίδιο με αυτό που ανέφερα στις 19 μοίρες καθώς και ίδιο με του sky italia.
Ο φίλος λέει ότι δεν μιλάει γι αυτό, οπότε κανείς μας δεν μπορεί να τον βοηθήσει.

Αν μιλάμε για το NASN στον Eurobird1 (11585Η 27500 2/3), αυτό είναι μέρος του πακέτου Setanta που έχει 10 αθλητικά κανάλια.

Αν σου κάτσει μπορεί να πετύχεις ολιγόλεπτη FTA εκπομπή κυρίως pre-game.

Το πακέτο παίζει Premier League (όχι πρωτοκλασάτους αγώνες), Σκωτία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Εθνικές-προκριματικά 2010, και από του χρόνου και FA cup). Επίσης Liverpool, Arsenal, Celtic και Rangers TV. Και διάφορα άλλα σπορ αμερικάνικου προσανατολισμού.

Η συνδρομή είναι ανεξάρτητη από αυτή του Sky UK αλλά χρειάζεσαι κάρτα Sky και χρησιμοποιεί την ίδια κρυπτογράφηση (οπότε αν το «...αλλιώς να το βλέπω θέλω...» κολλάει εδώ, καταλαβαίνεις…).

Η τωρινή τιμή είναι 13 λίρες Αγγλίας το μήνα. Βέβαια επειδή έχουν κάνει μεγάλα ανοίγματα για να πάρουν δικαιώματα, κυνηγάνε πελάτες με το τουφέκι και κατά καιρούς παίζουν πολύ καλύτερες προσφορές.

Περισσότερα
εδώ

Οι πληροφορίες ειναι αριστες και θα ελενξω και τον Turksat αλλά αμα δεν βρω ακρη μάλλον θαπάω για συνδρομή επιπλεον καναλιού στο Sky Digital

Μετά από έπευνα στον Turksat είναι απευθείας αναμετάδοση ότι δε´χνει το Sky Digital και προς το παρόν ειναι ανοιχτό !!!Οπότε μένουμε στον γείτοναααα