NatGeo Wild HD με ελληνικούς υπότιτλους

Επιβεβαιώνω πως το NG wild HD με ελληνικούς υπότιτλους λειτουργεί εδώ και 1,5 μήνα στο ΙΤΙ αλλά δεν ανοίγει από το πακέτο της Nova!
Πιθανολογώ πως το κανάλι αποτελεί "καβάτζα" που θα μπει στον πακέτο της Nova αρκετά σύντομα! Ούτως η άλλως το κανάλι ανήκει στο ΙΤΙ και περιέχει αρκετές γλώσσες και 3 ροές υπότιτλων (ολλανδικά, ελληνικά, ρουμανικά) αλλά δεν περιέχει
Μη ρωτάτε πως το βλέπω δεν απαντώ σε ... κακοήθεις ερωτήσεις LOL!
Πάντως αν θέλετε να το διαπιστώσετε έστω και αν δεν ανοίγει η εικόνα συντονιστείτε (11258 Η 27500 3/4) και μεταβείτε στις ροές ήχου και υποτίτλων. Επιλέξτε και ...θαυμάστε μαύρη μουγκή εικόνα με ελληνικούς υπότιτλους. Αυτό συμβαίνει γιατί οι υπότιτλοι είναι μορφής μη κωδικοποιημένου DVB!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: NatGeo Wild HD με ελληνικούς υπότιτλους

Επιλέξτε και ...θαυμάστε μαύρη μουγκή εικόνα με ελληνικούς υπότιτλους. Αυτό συμβαίνει γιατί οι υπότιτλοι είναι μορφής μη κωδικοποιημένου DVB!!!

Ουαου, και HD οι... υποτιτλοι!!:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: NatGeo Wild HD με ελληνικούς υπότιτλους

ναι λειτουργει ως feed οπως και για το digituk στις 7e

δεν το βρισκεις ομως λιγο περιεργο να εχει υποτιτλους απο multichoice και να μπει στο πακετο του ΟΤΕ?

Kαι εγώ το θεωρώ απίθανο να βάλει και δεύτερο national geographic η νόβα.
Κάτι άλλο θα συμβαίνει.
Ειναι εντελως διαφορετικα καναλια, οι εκπομπες καμια σχεση.
Μπορεί το(α) πρόγραμμα να είχε παιχτεί από το nat geo και τώρα να προβάλλεται από το wild (...)
Αυτο που εγραψα ποιο πανω.
δεν το βρισκεις ομως λιγο περιεργο να εχει υποτιτλους απο multichoice και να μπει στο πακετο του ΟΤΕ?

Το καναλι ειναι για τον οτε, ποιο πολυ μοιαζει δοκιμαστικο καναλι, πρεπει να εχει καμια δεκαρια ντοκιμαντερ συνολο που τα μισα δεν εχουν Ελληνικους υποτιτλους.
Μονο πιθικια και καρχαριες, καμια σχεση με τις εκπομπες απο αλλα wild, μονο wild δεν ειναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NatGeo Wild HD με ελληνικούς υπότιτλους

Που να βγαλεις ακρη με ολους αυτους βρε... ολα για το χρημα:firstprize:

Ακούστε κι ένα παράδοξο:
Στον γνήσιο DM800 που διαθέτω, βγάζει κανονικά τους υπότιτλους και στις 3 γλώσσες.
Στον κλώνο που έχω, σε καμία.
Σημειωταίον, έχω ίδιο image (gemini, r.021) και στους 2 dreambox.
Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει τι πρέπει να κάνω?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Σου απάντησα και στο άλλο forum που έκανες την ίδια ερώτηση, απαντώ και εδώ:

Κλώνοι με παλιούς οδηγούς έχουν πρόβλημα στους dvb υπότιτλους. Αν έχεις κλώνο με BL76 (Sim 2.01 ή Ferrari) και πρόσφατους οδηγούς, τότε δε θα έχεις πρόβλημα.

ΥΓ: πολλοί με συνδρομή Cyfra μαζευτήκατε ...

Στο πακετο του ΟΤΕ θα διατεθει το καναλι αλλα η τροφοδοσια του θα ειναι απο τον hotbird.Kατι αντιστοιχο με την Νοva γινεται με το παιδικο καναλι Boomerang δια μεσου της ολλανδικης πλατφορμας CANAL DIGITAAL στο δορυφορο ΑΣΤΡΑ 3Β.

Στο πακετο του ΟΤΕ θα διατεθει το καναλι αλλα η τροφοδοσια του θα ειναι απο τον hotbird.Kατι αντιστοιχο με την Νοva γινεται με το παιδικο καναλι Boomerang δια μεσου της ολλανδικης πλατφορμας CANAL DIGITAAL στο δορυφορο ΑΣΤΡΑ 3Β.

Απ' τις 23,5Ε προέρχεται το boomerang?
Ο μικρός μου (6 ετών), όποτε μπορέσει, αυτό βλέπει!

Στην ΝΟΒΑ έκαναν την εμφάνισή τους 2 νέα HD κανάλια στην συχνότητα 12130 σε αντικατάσταση των ήδη υπάρχοντων καναλιών FOX LIFE και FX.Τα κανάλια είναι το NatGeo Wild HD και το Discovery HD Showcase

Παράλληλα υπάρχει και σε SD μετάδοση το NatGeo Wild στην συχνότητα 12169 σε αντικατάσταση του καναλιού BIG BROTHER

απο το θεμα της νοβα..

επειδη καποιοι επεμεναν οτι η multichoice κανει την μεταφραση για τον οτε!

Ειναι εντελως διαφορετικα καναλια, οι εκπομπες καμια σχεση.

Αυτο που εγραψα ποιο πανω.

Το καναλι ειναι για τον οτε, ποιο πολυ μοιαζει δοκιμαστικο καναλι, πρεπει να εχει καμια δεκαρια ντοκιμαντερ συνολο που τα μισα δεν εχουν Ελληνικους υποτιτλους.
Μονο πιθικια και καρχαριες, καμια σχεση με τις εκπομπες απο αλλα wild, μονο wild δεν ειναι.

Περίμενα την εμφάνιση του καναλιού στο μπουκέτο της νόβα για να σε ρωτήσω από που έχεις τις έγκυρες πληροφορίες !!!!!!!

Περίμενα την εμφάνιση του καναλιού στο μπουκέτο της νόβα για να σε ρωτήσω από που έχεις τις έγκυρες πληροφορίες !!!!!!!

τις ειδε στον υπνο του-bye-

Απάντηση: Re: NatGeo Wild HD με ελληνικούς υπότιτλους

Στην ΝΟΒΑ έκαναν την εμφάνισή τους 2 νέα HD κανάλια στην συχνότητα 12130 σε αντικατάσταση των ήδη υπάρχοντων καναλιών FOX LIFE και FX.Τα κανάλια είναι το NatGeo Wild HD και το Discovery HD Showcase

Παράλληλα υπάρχει και σε SD μετάδοση το NatGeo Wild στην συχνότητα 12169 σε αντικατάσταση του καναλιού BIG BROTHER

απο το θεμα της νοβα..

επειδη καποιοι επεμεναν οτι η multichoice κανει την μεταφραση για τον οτε!

Μπααα χέστ**ε πάνω της εε?
Τώρα παίζει και ο οτε..

Παιδιά καλησπέρα.
Έχω τον edision mini ip 2 in 1 και έχω πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους στο συγκεκριμένο κανάλι και με το τελευταίο firmware (1342).
Ενώ μπορώ να τους επιλέξω, δεν εμφανίζονται...
Μπορεί να βοηθήσει κανείς ?

O φιλος, Σεραφειμ, δεν αναφερεται στο καναλι της Νοβα αλλα στο πολωνικο Nat Geo Wild Hd με νομιμη πολωνικη καρτα! Μπορει καποιος να απαντησει αν εχει υποτιτλους ελληνικους στον edision mini γιατι εχω και εγω το ιδιο προβλημα.