NATIONAL GEOGRAPHIC WILD HD

ilise

Supreme Member
3 August 2006
3,271
Με λιγη καθυστερηση αλλα παντως μεσα στην ημερα το νεο καναλι NATIONAL GEOGRAPHIC WILD HD προστεθηκε ηδη στη λιστα των HD καναλιων του SKY στη θεση 544
Καλοριζικο:aktion033:

Καλος το μας και ας αργισε βεβαια ειχαμε τον μεγαλο του αδελφο αλλα το docu με τους κροκοδειλους θα ειναι τελεια εμπειρια στα 1080p!!

Re: Απάντηση: NATIONAL GEOGRAPHIC WILD HD

Τυχεροί που είστε συνδρομητές στο sky!

ΜΑΚΑΡΙ να μπορουσατε ολοι παιδια να αποκτησετε sky. Μη φοβαστε τις διαδικασιες ειναι ευκολες. Οσο για το τι θα πληρωνετε / μηνα? Δειτε τη συνδρομη της ακατανομαστης και αφαιρεστε κιολας.
Να μη μιλησω για ποιοτητα εικονας στα standard definition γιατι τα HD καναλια ουτως η αλλως δεν παιζονται. Τα τελευταια σε λιγο θα φτανουν τα 30.
Και μια και το ανεφερα ερχεται και το Animal planet HD.
Το καναλι παραδοξως ηδη εκπεμπει στη Νοrdic δεσμη 0.8W απο Uk και ερχεται οσονουπω και στο sky:a0210:
Νικος

Για οσους το σκεπτονται ακομα για δειτε εδω τη λιστα HD http://en.wikipedia.org/wiki/SkyHD
και επεται το animal planet HD:worshippy:

Οσο για την ακατανομαστη μου πηρε και τηλεφωνο (σαν παλιο συνδρομητη) να μου προξενεψει το start pack :eviltongue:

Εγω απλα εκανα τον κινεζο :chinese: γιατι εδω και παρα πολλλα χρονια την εχω κανει:vroam: ενω αν νομιζουν οτι με τα τηλεφωνα θα βγαλουν πελατη ειναι γελασμενοι :bird:

Μα ουτε εγω το εχω κανα βιντεακι στο youtube περιμενω να δω!-bye-

Και μια και το ανεφερα ερχεται και το Animal planet HD.
Το καναλι παραδοξως ηδη εκπεμπει στη Νοrdic δεσμη 0.8W απο Uk και ερχεται οσονουπω και στο sky:a0210:
Νικος

Δεν εκπέμπει από τη nordic δέσμη αλλά από την europe (τη nordic δεν την πιάνω με 90-1.10 κάτοπτρο από Θεσσαλονίκη).
Το κανάλι το πιάνω και είναι φοβερό.

Δεν εκπέμπει από τη nordic δέσμη αλλά από την europe (τη nordic δεν την πιάνω με 90-1.10 κάτοπτρο από Θεσσαλονίκη).
Το κανάλι το πιάνω και είναι φοβερό.

Ζητω συγγνωμη ηθελα να πω απο Σκανδιναβικη δεσμη.-bye-

Τα σπάει το wild. Αυτό που φοβάμαι είναι πως σύντομα θα πρέπει να πληρώνεις το documentary pack για να δεις τα hd κανάλια. Εγώ τσιγκουνεύομαι ακόμα τη μία λύρα γιατί ήδη τα 4 hd documentary κανάλια που υπάρχουν με καλύπτουν πλήρως, αλλά με τους ρυθμούς που πάνε θα γίνουν όλα hd και θα χρειάζεται σίγουρα η έξτρα λυρίτσα για να τα έχουμε.
Να ρωτήσω και κάτι άσχετο. Είδα χτες το βράδυ λίγο golf και είχε ένα σηματάκι που έλεγε Native HD. Ομολογώ πως η εικόνα ήταν πέρα απο κάθε φαντασία εκπληκτική αλλά τι ακριβώς υποδηλώνει το Native HD?

Να υποθέσω ότι το έβλεπες στο EurosportHD;
Σημαίνει απλά οτι είναι "κανονικό" HD με κάμερες HD κτλπ και όχι upscaled SD.

Τα σπάει το wild. Αυτό που φοβάμαι είναι πως σύντομα θα πρέπει να πληρώνεις το documentary pack για να δεις τα hd κανάλια. Εγώ τσιγκουνεύομαι ακόμα τη μία λύρα γιατί ήδη τα 4 hd documentary κανάλια που υπάρχουν με καλύπτουν πλήρως, αλλά με τους ρυθμούς που πάνε θα γίνουν όλα hd και θα χρειάζεται σίγουρα η έξτρα λυρίτσα για να τα έχουμε.
Να ρωτήσω και κάτι άσχετο. Είδα χτες το βράδυ λίγο golf και είχε ένα σηματάκι που έλεγε Native HD. Ομολογώ πως η εικόνα ήταν πέρα απο κάθε φαντασία εκπληκτική αλλά τι ακριβώς υποδηλώνει το Native HD?

Αρκετες φορες ιδιαιτερα στα sports η εκπομπη δεν ειναι καθαροαιμη (αν μου επιτρεπεται ο ορος) 1080i αλλα sdandard definition υλικο στο οποιο γινεται upscale ειτε σε πραγματικο χρονο η πακετακι και στη συνεχεια ανεβαινει στο δορυφορο για να καταληξει στο κουτι μας σαν HD upscaled.
Αν τωρα υπαρχουν καμερες υψηλης ευκρινειας και το στελνουν απευθειας να το δουμε τοτε μιλαμε για Native HD.
Αν προσεξεις οπως και να το δεις το native HD δεν παιζεται!

Όχι απο το sky sportsHD 3 το έβλεπα. Δηλαδή οι αγώνες της premiership δεν είναι τραβηγμένες με hd κάμερες αλλά γίνεται upscale στο studio? Έχει αισθητή διαφορά στο μάτι πάντως. Πραγματικά δε παίζεται, όπως το λες.

Όχι απο το sky sportsHD 3 το έβλεπα. Δηλαδή οι αγώνες της premiership δεν είναι τραβηγμένες με hd κάμερες αλλά γίνεται upscale στο studio? Έχει αισθητή διαφορά στο μάτι πάντως. Πραγματικά δε παίζεται, όπως το λες.

Ασφαλως και εχει
Μπορει το upscale του sky να γινεται απο πανακριβα μηχανηματα την ομορφια ομως του πραγματικου native HD δεν την πιανει με τιποτα:D

Τυχεροί που είστε συνδρομητές στο sky!

Από τότε που έβαλα Sky (και HD Swisse), Nova χρησιμοποιών μόνο:
1) Για να δω κανένα Εληνικό αγώνα (π.χ. CL) 5-6 φορές το χρόνο
2) Για να βάλω Ελληνικό ήχο σε live αθλητικές μεταδόσεις του HD Swiss.

Δεδομένου ότι τα Ελληνικά κανάλια τα πιάνω άριστα σκέπτομαι σύντομα να καταργήσω τη Nova ή να τη γυρίσω μόνο στο αθλητικό υποπακέτο.

<--Νοβα κομένο εδώ και 2 χρόνια. Μου έκατσε καλά γιατί ο ολυμπιακός είναι στο νετ και του χρόνου σκέφτομαι για διαρκείας, οπότε όλα καλά απο αθλητικής πλευράς. Ευτυχώς είμαι και απο αυτούς που αρνούνται να δούν ποδόσφαιρο που δε παίζετε σε γήπεδο αλλά σε χωράφι οπότε λίγο με νοιάζουν τα match εκτός καραισκάκη. Νομίζω πως με το καινούργιο epg όπου θα μπορώ να δω και ITV HD καλύπτω τα πάντα γύρω απο το champions league οπότε για τα επόμενα χρόνια δε νομίζω πως το νοβα θα είναι στη σκέψη μου.
Συμβουλή μου είναι να μην διστάσετε καθόλου αν σας δωθει η ευκαιρία να βάλετε sky uk. Εκτός των άλλων φρεσκάρει και τα αγγλικά μου καθημερινά:)

Θα ήθελα πληροφορίες για τον πλέον απλούστερο τρόπο με τον όποιο μπορώ να γίνω και εγώ συνδρομητής.

Θα είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω και έξτρα χρήματα κάθε μήνα σε μεσάζοντες ή αυτό περιορίζεται μόνο στην αρχή ?

Θα ήθελα πληροφορίες για τον πλέον απλούστερο τρόπο με τον όποιο μπορώ να γίνω και εγώ συνδρομητής.

Θα είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω και έξτρα χρήματα κάθε μήνα σε μεσάζοντες ή αυτό περιορίζεται μόνο στην αρχή ?

Λοιπον με απλα λογια,

Αν θελεις μονο καρτα προσβασης
Uk card = 150 eyra
+ τελος ενεργοποιησης 50 ευρα
για τον πρωτο χρονο εισαι καλυμενος
Για καθε επομενο χρονο απλα πληρωνεις 70 ευρα ας πουμε τελος χρησης διευθυνσης
Ανα μηνα μετα πληρωνεις το full package 50 λιρες ας πουμε 55 ευρα + 15 ευρα HD οποτε βγαζουμε μια σουμα περιπου 65 ευρα. Ωστοσο το κοστος μεταβαλεται αναλογα με το τι πακετο επιθυμεις να βλεπεις. Τα 65 ευρα περιλαμβανουν τα παντα.
Αν ενδιαφερεσαι στειλε μου pm να σου πω αναλυτικοτερα για να μην ενοχλουμε και τα παιδια στο main
Επισης αν χρειαζεσαι και ιδιοκτησιακο δεκτη να υπολογιζεις απο 200-350 ευρα αναλογα με το τι κουτι θα επιλεξεις Thomson, Pace, Samsung, Amstrad
Nick