Τυχεροί που είστε συνδρομητές στο sky!
Μα ουτε εγω το εχω κανα βιντεακι στο youtube περιμενω να δω!![]()
Και μια και το ανεφερα ερχεται και το Animal planet HD.
Το καναλι παραδοξως ηδη εκπεμπει στη Νοrdic δεσμη 0.8W απο Uk και ερχεται οσονουπω και στο sky:a0210:
Νικος
Δεν εκπέμπει από τη nordic δέσμη αλλά από την europe (τη nordic δεν την πιάνω με 90-1.10 κάτοπτρο από Θεσσαλονίκη).
Το κανάλι το πιάνω και είναι φοβερό.
Τα σπάει το wild. Αυτό που φοβάμαι είναι πως σύντομα θα πρέπει να πληρώνεις το documentary pack για να δεις τα hd κανάλια. Εγώ τσιγκουνεύομαι ακόμα τη μία λύρα γιατί ήδη τα 4 hd documentary κανάλια που υπάρχουν με καλύπτουν πλήρως, αλλά με τους ρυθμούς που πάνε θα γίνουν όλα hd και θα χρειάζεται σίγουρα η έξτρα λυρίτσα για να τα έχουμε.
Να ρωτήσω και κάτι άσχετο. Είδα χτες το βράδυ λίγο golf και είχε ένα σηματάκι που έλεγε Native HD. Ομολογώ πως η εικόνα ήταν πέρα απο κάθε φαντασία εκπληκτική αλλά τι ακριβώς υποδηλώνει το Native HD?
Όχι απο το sky sportsHD 3 το έβλεπα. Δηλαδή οι αγώνες της premiership δεν είναι τραβηγμένες με hd κάμερες αλλά γίνεται upscale στο studio? Έχει αισθητή διαφορά στο μάτι πάντως. Πραγματικά δε παίζεται, όπως το λες.
Τυχεροί που είστε συνδρομητές στο sky!
Θα ήθελα πληροφορίες για τον πλέον απλούστερο τρόπο με τον όποιο μπορώ να γίνω και εγώ συνδρομητής.
Θα είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω και έξτρα χρήματα κάθε μήνα σε μεσάζοντες ή αυτό περιορίζεται μόνο στην αρχή ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.