National Treasure 2: Book of Secrets

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Πολύ Καλή

Votes: 11 28.2%
  • Καλή

Votes: 13 33.3%
  • Μέτρια

Votes: 8 20.5%
  • Κακή

Votes: 7 17.9%

• Total voters
    39
Re: Απάντηση: National Treasure 2: Book of Secrets

Καταρχάς Φίλε Αστέριε είπα την άποψη μου όπως κι εσύ και δε είχα σκοπό ν απαξιώσω τίποτα. . Το να βλέπεις ταινίες με σενάριο δεν σημαίνει ότι είσαι σινεφιλ . Το θέλω να δω ταινία χωρίς να σκέφτομαι το θεωρώ μια φθηνή δικαιολογία , πόσο μάλιστα όταν όλες μου οι επιλογές έχουν αυτό το κριτήριο. Σαφώς και είναι επιλογή του καθενός να ¨γουστάρει¨ ότι θέλει . Αλίμονο αν είχαμε όλοι την ίδια άποψη για τις ταινίες . Και φυσικά θα διαφέρουν οι απόψεις μας . αυτό δεν σημαίνει ότι η δική μου είναι σωστότερη από κάποιου άλλου . Είπαμε ο καθένας με τα γούστα του .
Στη συγκεκριμένη ταινία εγώ βρήκα μόνο αρνητικά , κάποιος άλλος μόνο θετικά και πάει λέγοντας .
Οκ φίλε μου , με τα παραπάνω καλύφθηκα απόλυτα :smile:
Προφανώς εξέλαβα λάθος την προηγούμενη σου πρόταση

Εγώ πάντως που είχα δει το πρώτο (δεν θέλω σχόλια :bigcry: ) μου άρεσε. Σαφώς καλύτερο το δεύτερο. Περίμενα κάτι πολύ χειρότερο από αυτό που είδα. Ήταν διασκεδαστική, και μου θύμισε λιγάκι Indiana Jones...

Εγώ πάλι δεν ξέρω αν ήταν καλύτερο το 1ο ή το 2ο, αλλά ξέρω ότι και τα 2 ήταν απολαυστικά!!!! :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: National Treasure 2: Book of Secrets

Εγώ πάλι δεν ξέρω αν ήταν καλύτερο το 1ο ή το 2ο, αλλά ξέρω ότι και τα 2 ήταν απολαυστικά!!!! :2thumb22sup:

Εγώ πάλι δεν ξέρω πιο ήταν χειρότερο από τα δύο, γιατί και τα δύο μου φάνηκαν μουφάρες! -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: National Treasure 2: Book of Secrets

Εγώ πάλι δεν ξέρω πιο ήταν χειρότερο από τα δύο, γιατί και τα δύο μου φάνηκαν μουφάρες! -bye-

Απλως το πρωτο ηταν λιγοτερο μουφα κατα την αποψη μου.:Banane0: