nautilus 801 woofer

alesio τα ηχεια ηρθαν απο αθηνα και οπως καταλαβαινεις μια μεταφορικη
για να τα φερει στο νησι βαζει και αλλα πραγματα πανω.
κατα την παραλαβη φενονταν χτυπημενα τα κυβωτια αλλα δεν μπορουσα να φανταστω το μεγεθος της ζημιας .
οταν ανοιχτικαν σπιτι το ενα ειχε μια κοψια στον κωνο και το αλλο ειχε κοπει
στην μεμβρανη του κονου κατι σαν λαστιχο περιμετρικα του χαρτιου,
στην μεταφορικη κλασσικα δεν δεχονται την ζημια λογο του οτι δεν το ειδαν οι
ιδιοι.ακρη το ξερω δεν θα βγαλω.
τι να πω ετυχε φιλε,
το καλο ειναι οτι θα ερθουν καινουργια woofer αφου ευτυχως εχουν μια λογικη τιμη,και απο το service ειχα αψογη εξυπηρετηση και πολυ γρηγορη απαντηση.

δυστυχως στεργιε δεν παλευουν ,απλα τα στριμοχνουν ολα μαζι και οταν αδειαζουν λιγα εδω ,λιγα εκει τα κυβωτια που μενουν χτυπανε μεταξυ τους
κατι θα ειχαν πανω και εκανε την ζημια ,η τρυπες ηταν στην ιδια ευθεια
και η συσκευασια ηταν αρκετα καλη με φελιζολ παντου
μαλλον κατι αιχμηρο πρεπει να ηταν πανω.

πανω λοιπον στην ατυχια μου και την στενοχωρια μου
ενας φιλος μου εκανε δωρο εναν τελικο και ενα cd player
που ειχε απο δικο του setup φυλαγμενα σε αψογη κατασταση
ολα καθαρα μεσα εξω λες και δεν επιασαν σκονη ποτε.
ο τελικος ειναι ενας tandberg 3016Α και το cd ειναι το sony x559
σιγουρα παλαιας τεχνολογιας.

Ωχ ωχ.

Σταματήστε τον παιδιά......... ο εφιάλτης στον (τρι)δρόμο με τους κώνους!!!!!!!:flipout::flipout:

Καλό είναι να εμπιστευτείς έναν επαγγελματία.

Τα παιδιά εδω ξέρουν πολλούς αξιόλογους.

πιστεψε με κωστα εδω στο νησι μονο εγω μπορω να βαλω χερι σε τετοια
πραγματα.
υπαρχουν βεβαια και τα διαφορα service αλλα...δεν νομιζω να εχει ασχοληθει ποτε κανενας με τετοια ηχεια.απο οσο ξερω περισοτερο με επαγγελματικα ασχολουνται.
τουλαχιστον οσοι εχουν ηχεια της εταιριας και επαθαν κατι εγω τους τα
διορθωνα.

ναι φιλε backousis οπως εγραψα και πριν, βρηκα
και ειχα και αψογη εξυπηρετηση απο το service.

για reckoning που ρωτησα σε αλλη εταιρια που ασχολειτε μου εστειλαν mail να τους δωσω καποια χαρακτηριστικα απο το woofer αλλα δεν τα γνωριζω.

Κανονικά θα πρέπει να σε αποζημειώση η μεταφορική. Πρέπει να σου πάρουν τα ηχεία, να τα πάνε στην Αθήνα, να τα επισκευάσουν και να στα φέρουν πίσω.

Κανονικά θα πρέπει να σε αποζημειώση η μεταφορική. Πρέπει να σου πάρουν τα ηχεία, να τα πάνε στην Αθήνα, να τα επισκευάσουν και να στα φέρουν πίσω.

Kαλημερα σας! Καμια μεταφορικη δε φερει ευθυνη για φθορες... Γι'αυτο το λογο υπαρχουν οι ασφαλειες... Δυστυχως φιλε Ιn() τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως τα λες, αν και θα επρεπε. Συμφωνω μαζι σου.

Re: Απάντηση: nautilus 801 woofer

θα τους αλλαξω εγω τους κονους κωστα
ασχολουμε με αυτα.
Η αλλαγή του κώνου δεν είναι απλή δουλειά ακόμη και αν "πιάνουν τα χέρια" σου.Ειδικές κόλλες,κεντράρισμα του πηνίου φωνής,όργανα ελέγχου κλπ. Αν ξέρεις ακριβώς τι κάνεις εντάξει,διαφορετικά άστο στους ειδικούς(Β & W).

Last edited by a moderator:
μαλλον το διατυπωσα λαθος
το woofer θα αλλαξω οχι τους κωνους geovar
δεν θα εμπαινα σε αυτη την διαδικασια,καλυτερα καινουργιο.

Φίλε Σπύρο, το άνοιξες που το άνοιξες το θέμα, ανέβασε και μερικές φωτογραφίες να δούμε την ζημιά.....

(μου κάνει εντύπωση που στη μεταφορά σκίστηκαν τα woofer αλλά δεν γρατζουνίστηκαν οι καμπίνες (!) - δηλαδή αυτό το αιχμηρό άντικείμενο που έσκισε τους κώνους των woofer δεν "'αγγιξε" την καμπίνα...)

εύχομαι και πάλι, με το καλό επισκευασμένα ! :ernaehrung004:

θα κανω μια προσπαθεια να ανεβασω μολις βρω τον τροπο
ειμαι καινουργιος στην παρεα και δεν ξερω ακομα.

μην σου φενεται παραξενο και εμεις που τα μεταφεραμε σπιτι ειδαμε το χαρτονι σκισμενο αλλα δεν φενονταν κατι σοβαρο τουλαχιστον απο εξω.
πρεπει να ηταν κατι λεπτο και αιχμηρο απο κανενα εξαρτημα:nounder:τι να πω.
η καμπινα εχει η μια στην ακρη που ειναι και το woofer μια γδαρσια,η αλλη ευτηχως τιποτα.

Ασε καλυτερα μην φορτωσεις καμμια φωτο θα με πιασει η καρδιά μου!
Δεν θα αντεχα να δω τετοιο θεαμα σε αυτο το ηχείο!

οπως εγραψα και σε προηγουμενο post χρηστο
οντος δεν ειναι και οτι καλυτερο για φωτογραφια το θεμα
ενταξει το ξεπερνας βεβαια αλλα καλυτερα να μην εχουμε
τετοιες εικονες απο αυτο το ηχειο.
τι λες και εσυ

Re: Απάντηση: nautilus 801 woofer

ναι φιλε backousis οπως εγραψα και πριν, βρηκα
και ειχα και αψογη εξυπηρετηση απο το service.

για reckoning που ρωτησα σε αλλη εταιρια που ασχολειτε μου εστειλαν mail να τους δωσω καποια χαρακτηριστικα απο το woofer αλλα δεν τα γνωριζω.

καλησπερα
σου εστειλα με πμ το τηλ. ενος πολυ καλου τεχνικου για να επισκευασεις τους κωνους απο τα σχισμενα γουφερ (reconing ) ο οποιος με εχει εξυπηρετησει αψογες φορες στο παρελθον και σε φανταστικες τιμες. και μετα αστα ρεζερβα.δεν θα ειναι 100% τα ιδια αλλα αρκετα κοντα και πολυ οικονομικα απο οτι θυμαμαι.
τωρα για τα καινουργια γουφερ ,προσεξε πολυ τις φλαντζες να ειναι και αυτες καινουργιες -νομιζω οτι ειναι πανω στα μεγαφωνα -και σωστο σφιξιμο στις βιδες (ιδια ροπη σε ολες)