Νέα αγορά για ταινίες

portishead

New member
28 April 2008
31
Είμαι σε ένα δίλημμα για το αν χρειάζομαι tv η projector και θα ήθελα τη γνώμη σας.
Έχω απόσταση από τοίχο σε τοίχο 3m και απόσταση θέασης περίπου 2,6m.
Budjet περίπου 700 ίσως ελάχιστα παραπάνω.
Βλέπω ταινίες κατά 95% δεν με ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου η εκπομπές.
Διαβάζω ότι σε αυτή την απόσταση ενδείκνυται να βάζεις 55 inches.Έχω ένα φόβο ότι θα κάνω δεξιά αριστερά δεξιά το κεφάλι για να διαβάζω υπότιτλους.
Ήμουν από πάντα θετικός στους projectors ( ο φωτισμός θα ναι ελεγχόμενος)
Τι προτείνεται με αυτό το budjet?
Αξίζει το 4k η είναι τσάμπα λεφτά. Το hdr που το χω δει μου άρεσε
Και τα δυο θα είναι μόνιμα συνδεδεμένα με pc.
Η επιλογή του projector είναι ρεαλιστική η ξεφεύγει τελείως σε λεφτά? ( αν πάρω projector θέλω να ναι στον τοίχο σταθερά και μόνιμα τοποθετημένος,όχι σε τραπεζάκι)
Είμαι λίγο χαομένος αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σας παρακαλώ .

Είμαι σε ένα δίλημμα για το αν χρειάζομαι tv η projector και θα ήθελα τη γνώμη σας.
Έχω απόσταση από τοίχο σε τοίχο 3m και απόσταση θέασης περίπου 2,6m.
Budjet περίπου 700 ίσως ελάχιστα παραπάνω.
Βλέπω ταινίες κατά 95% δεν με ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου η εκπομπές.
Διαβάζω ότι σε αυτή την απόσταση ενδείκνυται να βάζεις 55 inches.Έχω ένα φόβο ότι θα κάνω δεξιά αριστερά δεξιά το κεφάλι για να διαβάζω υπότιτλους.
Ήμουν από πάντα θετικός στους projectors ( ο φωτισμός θα ναι ελεγχόμενος)
Τι προτείνεται με αυτό το budjet?
Αξίζει το 4k η είναι τσάμπα λεφτά. Το hdr που το χω δει μου άρεσε
Και τα δυο θα είναι μόνιμα συνδεδεμένα με pc.
Η επιλογή του projector είναι ρεαλιστική η ξεφεύγει τελείως σε λεφτά? ( αν πάρω projector θέλω να ναι στον τοίχο σταθερά και μόνιμα τοποθετημένος,όχι σε τραπεζάκι)
Είμαι λίγο χαομένος αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σας παρακαλώ .

για την αποσταση μην αγχωνεσαι...εχω 55 στα 2,5 μ και ειναι για εμενα ιδανικο μεγεθος...μην ξεχνας οτι σε ταινιες με μαυρες μπαρες το μεγεθος μικραινει...προτιμησε το hdr απο το 4k...περιμενε να ερθουν τα φετινα μοντελα ωστε να αποφασισεις αν θα παρεις νεο μοντελο η περυσινο σε μειωμενη τιμη...ο προτζεκτορας ειναι η απολυτη αισθηση κινηματογραφου (μαζι με oled,πλασμα θεος συγχωρες τις) αλλα θα στον προτεινα μονο σαν δευτερο προβολικο μεσο,διοτι θελει σκοταδι και ενα καλο πανι..επισης σε αυτην την αποσταση την ανοιγεις μεχρι 60 ιντσες..προσωπικα θα αγορασα προβολεα για πανω απο 60 ιντσες διοτι μετα απο εκει εχει νοημα ο προβολεας..

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Τα φετινά μοντέλα ποτε βγαίνουν?
Υπάρχει κάποια πρόταση τώρα που να είναι
αξιόπιστη και καλή για τα λεφτά που διαθέτω φυσικά.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Τα φετινά μοντέλα ποτε βγαίνουν?
Υπάρχει κάποια πρόταση τώρα που να είναι
αξιόπιστη και καλή για τα λεφτά που διαθέτω φυσικά.

τα φετινα μοντελα ερχονται συντομα...οι τιμες θα ειναι λιγο τσιμπημενες παντα...απλα θα μειωθουν οι τιμες στις περυσινες...εγω προσωπικα αγορασα μια σονυ 8**c fhd μιας και ηταν ποιο δυνατη απο τις 4k στα λεφτα τις..εαν θελεις 4k μονο μια σου προτεινω καλη και οικονομικη (σχετικα) αλλα φευγει απο τον προυπολογισμο σου η 55ks7000 ...

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια .Το budjet απο ότι βλέπω ξευφεύγει εν τέλει.
Σήμερα έκανα μια βόλτα σε ένα από τα γνωστά καταστήματα. Την 55ks7000 δυστυχώς δεν την είδα ουσιαστικά γιατί έπαιζε ένα video χαμηλής ανάλυσης.
Είδα την LG 55EG910V και έπαθα σοκ, ταυτόχρονα συνειδητοποιώντας τη μεγάλη σημασία στην ποιότητα της πηγής ακόμα και χωρίς 4k.
Επειδή εν τελει την 55ks7000δεν την έχω δει το επίπεδο του μαύρου προσεγγίζει την 55EG910V ή είναι η μέρα με τη νύχτα?

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια .Το budjet απο ότι βλέπω ξευφεύγει εν τέλει.
Σήμερα έκανα μια βόλτα σε ένα από τα γνωστά καταστήματα. Την 55ks7000 δυστυχώς δεν την είδα ουσιαστικά γιατί έπαιζε ένα video χαμηλής ανάλυσης.
Είδα την LG 55EG910V και έπαθα σοκ, ταυτόχρονα συνειδητοποιώντας τη μεγάλη σημασία στην ποιότητα της πηγής ακόμα και χωρίς 4k.
Επειδή εν τελει την 55ks7000δεν την έχω δει το επίπεδο του μαύρου προσεγγίζει την 55EG910V ή είναι η μέρα με τη νύχτα?

καμια led δεν φτανει το μαυρο /αντιθεση της oled...βεβαια εαν βλεπεις συνεχεια με αρκετο φως στο δωματιο τοτε το χασμα μετριαζεται...

Έχω αρχίσει και το σκέφτομαι για LG 55EG910V και ας μην πήγαινα για τέτοια λεφτά, αλλα τα 1200 είναι εκλυστικά.
Ερώτηση μιας και δεν την βιάζομαι για άμεσα, αξίζει να περιμένω μέχρι καλοκαίρι υπάρχει κάποιο άλλο μοντέλο σε oled που αξίζει αναμένουμε να πάει σε αντίστοιχη τιμή μέχρι τότε ? το 4k δεν με ενδιαφερει για τουλαχιστον 5 χρονια και μαλλον ποτε σε υτη τη σχεση αποστασης - μεγεθους οθονης.

Το φαντάζομαι μιλάω για αγορά τώρα για την συγκεκριμένη.
Αυτό που λέω είναι αν έχει νόημα να περιμένω γιατί κάποια άλλη oled με καλά reviews θα πάει σε αντίστοιχη τιμή στο περίπου και έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει που να αξίζει την αναμονή.
η 910 είναι μοντέλο του 2015 και κάποιοι διαβάζω ότι λένε ότι έχουν θεματάκια οι oled του 15. Εμενα τα ματια μου την βλέπουν μια χαρά, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω?