Nέα Αλυσίδα Ηλεκτρονικών ειδών από το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Τάσο να με συγχωρείς αλλά, το οτι πήγαν και στήθηκαν κάποιοι "κατέχοντες" και αγόρασαν με ρυθμούς βλακείας δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν πολλαπλάσιοι στον αριθμό που όχι μόνο δεν θα περάσουν ούτε απο την είσοδο του μαγαζιού, αλλά δεν έχουν ούτε καν τα στοιχειώδη για να ζήσουν ...

άρα, άτοπο κατ εμέ το φορολογικό παράδειγμα που δίνεις.

δεν μασάει ο έλληνας....δωσ' του κάρτες και καταναλωτικά είδη και παρ του την ψυχή...

...και μετά κλαίει στα κανάλια που του κάνουν κατάσχεση το σπίτι...

Ή απλά ο Έλληνας δεν έχει λεφτά και θα'θελε να πάρει στον πιτσιρικά του ένα ps3 ή στο παιδί του που σπουδάζει ένα λαπτοπ με 300 ευρώ!

Στήθηκαν κι αυτοί οι Έλληνες απ'έξω...

Όλα παίζουν: Και αυτοί που δεν έχουν και θέλουν να εκμεταλλευτουν ευκαιρίες, και αυτοί που νομίζουν ότι με μια κάρτα έχουν το ακαταλόγιστο, και οι αετονύχηδες της μαύρης μεταπώλησης, αλλά και αυτοί που ζουν για να ξοδεύουν χωρίς πρόβλημα. Και βέβαια όλοι οι ενδιάμεσοι. Δεν ξέρω πόσοι είναι πόσοι, αλλά αναρωτιέμαι πόσοι από κάθε κατηγορία μπορούν να αφιερώσουν ένα πρωινό καθημερινής.

Πράγματι! Πόσοι μπορούν να αφιερώσουν ουσιαστικά ένα ολόκληρο πρωινό τους με αυτόν τον τρόπο και για αυτόν τον λόγο;
Εγώ πάντως όχι! Αλλά και να μπορούσα, πάλι προβληματίζομαι στο αν θα το έκανα τελικά λόγο του τρόπου πια.

Re: Απάντηση: Nέα Αλυσίδα Ηλεκτρονικών ειδών από το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Όλα παίζουν: Και αυτοί που δεν έχουν και θέλουν να εκμεταλλευτουν ευκαιρίες, και αυτοί που νομίζουν ότι με μια κάρτα έχουν το ακαταλόγιστο, και οι αετονύχηδες της μαύρης μεταπώλησης, αλλά και αυτοί που ζουν για να ξοδεύουν χωρίς πρόβλημα. Και βέβαια όλοι οι ενδιάμεσοι. Δεν ξέρω πόσοι είναι πόσοι, αλλά αναρωτιέμαι πόσοι από κάθε κατηγορία μπορούν να αφιερώσουν ένα πρωινό καθημερινής.

Αυτοι που πρεπει να βγαλουν το ψωμακι τους μαλλον δεν εχουν την πολυτελεια να χασουν το μεροκαματο που ειναι γι αυτους πιο πολυτιμο.

Συμφωνω πως σιγουρα ναι, θα υπαρχουν κι αυτοι που περιμενουν ν' αδραξουν την ευκαιρια να κανουν μια αγορα σε καλη τιμη γιατι απλα δε μπορουσαν να την κανουν με αλλες τιμες.......αλλα πιστευω πως λιγοτεροι θα ειναι αυτοι.

Αυτοι που πρεπει να βγαλουν το ψωμακι τους μαλλον δεν εχουν την πολυτελεια να χασουν το μεροκαματο που ειναι γι αυτους πιο πολυτιμο.
Mπορούν όμως να στείλουν κάποιον δικό τους να στηθεί... Και αυτοί πιστεύω πως είναι οι περισσότεροι...

Κάποιοι πήγαν κανονικά στη δουλεία τους για μεροκάματο.
Κάποιοι πήγαν να δουλέψουν εκεί για το μεροκάματο.
Κάποιοι άλλοι πήγαν από εκεί για να βγάλουν μεροκάματο… πουλώντας με κέρδος τις αγορές τους. Εύκολο μεροκάματο σε σχέση με τους προηγούμενους.

Κάποιοι πήγαν κανονικά στη δουλεία τους για μεροκάματο.
Κάποιοι πήγαν να δουλέψουν εκεί για το μεροκάματο.
Κάποιοι άλλοι πήγαν από εκεί για να βγάλουν μεροκάματο… πουλώντας με κέρδος τις αγορές τους. Εύκολο μεροκάματο σε σχέση με τους προηγούμενους.

Αν είναι έτσι, εγώ θα πρότεινα στη διαχείριση να μην δεχτεί για τις επόμενες 30 μερες καμμία αγγελία πώλησης που να αφορά laptop, τηλεοράσεις και PS3.

Ξέρω, ξέρω ... εμείς εδώ δεν θα κάναμε κάτι τέτοιο.... αλλά και "quis qustodiet ipsos qustodes?"

Φίλιππος

οι πρώτες αγγελίες με gtaiv βγήκανε πάντως :grinning-smiley-043

:grinning-smiley-043 άργησαν κιόλας.........
9.30 περίμενα να αρχίσουν να σκάνε οι πρώτες......

Νεότερα από το μέτοπο:

μόλις πήγε γνωστός μου: τελείωσαν οι 40άρες και τα laptop των 300 ευρώ εδώ και αρκετές ώρες.

Του είπαν ότι ξε-πούλησαν 800 laptop σε μια ώρα!!

Αν είναι έτσι, εγώ θα πρότεινα στη διαχείριση να μην δεχτεί για τις επόμενες 30 μερες καμμία αγγελία πώλησης που να αφορά laptop, τηλεοράσεις και PS3.

Ξέρω, ξέρω ... εμείς εδώ δεν θα κάναμε κάτι τέτοιο.... αλλά και "quis qustodiet ipsos qustodes?"

Φίλιππος

Καλα ρε παιδια.

Τοσο φθηνα πουλανε αυτοι, που μπορει καποιος να ψωνισει και να το πουλησει με αγγελια και να του μεινει κερδος?

Εξαλλου απο οτι ειδα στον καταλογο προκειται για παλια μοντελα, που ή τελειωνουν ή σε λιγο θα τα πουλανε ολοι φθηνα.

Απλως το μαγαζι βαζει 100 ειδη κραχτες για να κανει φασαρια.
Δε μας τα χαριζουν κιολας.

(παντως γινομαστε σιγα σιγα αμερικανακια)

Απάντηση: Re: Nέα Αλυσίδα Ηλεκτρονικών ειδών από το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Απλως το μαγαζι βαζει 100 ειδη κραχτες για να κανει φασαρια.
Δε μας τα χαριζουν κιολας.

(παντως γινομαστε σιγα σιγα αμερικανακια)

+1
Γινόμαστε αμερικανάκια ταχύτατα φίλε μου... Μην έχουμε γίνει κιόλας.

Το ιδιο εγινε και με τα media markt οταν ανοιξαν,εβαλαν μερικους κραχτες
για να βαλουν τον κοσμο μεσα για 2 μερες και μετα τελος.
Απο εδω και περα τι θα κανουν με τις τιμες μπορειτε να μου πειτε?
Παντως εκτος την ποικιλια που εχουν σε τιμες ειναι πανω κατω τα ιδια με τους αλλους.
Αληθευει οτι στο τμημα του hi-fi εχουν βαλει μηχανηματα hi-end?

Το ιδιο εγινε και με τα media markt οταν ανοιξαν,εβαλαν μερικους κραχτες
για να βαλουν τον κοσμο μεσα για 2 μερες και μετα τελος.
Απο εδω και περα τι θα κανουν με τις τιμες μπορειτε να μου πειτε?
Παντως εκτος την ποικιλια που εχουν σε τιμες ειναι πανω κατω τα ιδια με τους αλλους.
Αληθευει οτι στο τμημα του hi-fi εχουν βαλει μηχανηματα hi-end?

που στο media markt?

Aκριβο hifi εχει.

Εχει κατι ARCAM MARANTZ DENON PIONEER.

Στημενα με αρκετα ηχεια που μπορεις να ακουσεις θεωρητικα.
Ο χωρος δε βοηθαει αλλα ειναι ισως η μοναδικη λυση αν θες να δεις κατι ζωντανο.

Αν σκεφτεις κιολας οτι πολλα μαγαζια θελουν προκαταβολες για να σου φερουν κατι "γιατι τα χαιφαι δεν πουλανε και αμα εσυ τελικα δεν το παρεις εγω τι θα το κανω?" ψωνιζεις κιολας αμα λαχει.

Re: Απάντηση: Re: Nέα Αλυσίδα Ηλεκτρονικών ειδών από το φθινόπωρο στην Ελλάδα

+1
Γινόμαστε αμερικανάκια ταχύτατα φίλε μου... Μην έχουμε γίνει κιόλας.

ποτε δεν θα γινουμε.

τα αμερικανακια δεν τα προλαβαινεις, γινονται συνεχως χειροτερα.