ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Από τη στιγμή που σε κάποιους "κυρίους" παρέχει δωρεάν θέαση, πώς γίνεται μετά να κάνει λόγο για ζημιές στο δημόσιο από κάποιους που την πειρατεύουν? Και οι μεν και οι δε τζάμπα βλέπουν. Άρα η εν λόγω "εταιρεία" μας δουλεύει ή να το πω πιο χοντρά είναι απατεώνες. Είναι σα να βγαίνει ο πρώην πρωθυπουργός ας πούμε και να μιλάει για το δημόσιο έλλειμμα ρίχνοντας το φταίξιμο στις προηγούμενες κυβερνήσεις και τους φοροφυγάδες, ενώ το έλλειμμα το διόγκωσαν οι ίδιοι του οι υπουργοί χτίζοντας βίλες και κάνοντας μπιζνες με τα βατοπαίδια.
Ας μη δουλευόμαστε. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερα διαπλεκόμενες εταιρείες στη χώρα. Το γεγονός οτι κρύβεται πίσω απ τον μανδύα της φορθνετ δε λέει τίποτα. Ας βγούνε να μας πούνε από που αντλούν κεφάλαια, έχοντας έναν από τους χαμηλότερους αριθμούς συνδρομητών παγκοσμίως. Ο σκαι κάτι ξεκίνησε να λέει νομίζω πριν 2-3 μήνες, μετά τα συμφωνήσανε με την κυρία και το θέμα θάφτηκε. Στην ελλάδα υπάρχει νομοθεσία μόνο γι αυτούς που τα σκάνε. Όλοι οι υπόλοιποι να πα να γαμ***ύνε.

Last edited:
Από τη στιγμή που σε κάποιους "κυρίους" παρέχει δωρεάν θέαση, πώς γίνεται μετά να κάνει λόγο για ζημιές στο δημόσιο από κάποιους που την πειρατεύουν? Και οι μεν και οι δε τζάμπα βλέπουν. Άρα η εν λόγω "εταιρεία" μας δουλεύει ή να το πω πιο χοντρά είναι απατεώνες. Είναι σα να βγαίνει ο πρώην πρωθυπουργός ας πούμε και να μιλάει για το δημόσιο έλλειμμα ρίχνοντας το φταίξιμο στις προηγούμενες κυβερνήσεις και τους φοροφυγάδες, ενώ το έλλειμμα το διόγκωσαν οι ίδιοι του οι υπουργοί χτίζοντας βίλες και κάνοντας μπιζνες με τα βατοπαίδια.
Ας μη δουλευόμαστε. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερα διαπλεκόμενες εταιρείες στη χώρα. Το γεγονός οτι κρύβεται πίσω απ τον μανδύα της φορθνετ δε λέει τίποτα. Ας βγούνε να μας πούνε από που αντλούν κεφάλαια, έχοντας έναν από τους χαμηλότερους αριθμούς συνδρομητών παγκοσμίως. Ο σκαι κάτι ξεκίνησε να λέει νομίζω πριν 2-3 μήνες, μετά τα συμφωνήσανε με την κυρία και το θέμα θάφτηκε. Στην ελλάδα υπάρχει νομοθεσία μόνο γι αυτούς που τα σκάνε. Όλοι οι υπόλοιποι να πα να γαμ***ύνε.

στο δημοσιο ελλειμα γινεται εμμεσα ζημια απο την στιγμη που υπαρχουν συνδρομητες που δεν υπαρχουν.δηλαδη εαν π.χ απο τους 100.000 παρανομους ειχαν εστω και οι μισοι νομιμη συνδρομη,θα επαιρνε μεσω της νοβα ενα ποσο Α το ελληνικο κρατος.ετσι τουλαχιστον υποστηριζουν οι "ειδικοι".

δεν ειναι λιγα τα εσοδα,εαν υπολογισεις οτι απο τους περιπου 300χιλ. συνδρομητες,υπαρχουν πολλοι επαγγελματικοι χωροι(καφε,προπο,ξενοδοχεια..),που πληρωνουν πολυ περισσοτερα(αναλογως τετραγωνικων και χρησης) απο τα 60 το μηνα μια "ιδιωτικης" συνδρομης.
αρα εσοδα υπαρχουν.

τωρα για τα υπολοιπα τα εχουμε 1000πει.
ειναι μια ιδιωτικη νομιμη εταιρια πολυτελειας,που δινει το προιον της οπου και οπως θελει.
εαν θελεις την πληρωνεις και βλεπεις.
εαν δεν σου κανει,στρεφεσαι σε αλλα πακετα που νομιζεις οτι σε καλυπτουν.
απο την στιγμη λοιπον που ειναι νομικα καλλυμενη-για τα δεδομενα της Ελλαδος τουλαχιστον-δεν μπορεις να τους πεις απολυτως τιποτε...

στο δημοσιο ελλειμα γινεται εμμεσα ζημια απο την στιγμη που υπαρχουν συνδρομητες που δεν υπαρχουν.δηλαδη εαν π.χ απο τους 100.000 παρανομους ειχαν εστω και οι μισοι νομιμη συνδρομη,θα επαιρνε μεσω της νοβα ενα ποσο Α το ελληνικο κρατος.ετσι τουλαχιστον υποστηριζουν οι "ειδικοι".
Νομίζω λέμε το ίδιο πράγμα, απλά οι μεν πειρατές κρίνονται παράνομοι, οι δε "vips" βαφτίζονται νόμιμοι. Άρα για το δημόσιο αυτοί που κυνηγάμε είναι κλασσικά ο απλός κοσμάκης. Όπως στη φοροδιαφυγή. Άλλη μεταχείριση ο βιομήχανος που χρωστά τα κέρατά του, άλλη ο γεράκος συνταξιούχος που χρωστά 200 ευρώ..

δεν ειναι λιγα τα εσοδα,εαν υπολογισεις οτι απο τους περιπου 300χιλ. συνδρομητες,υπαρχουν πολλοι επαγγελματικοι χωροι(καφε,προπο,ξενοδοχεια..),που πληρωνουν πολυ περισσοτερα(αναλογως τετραγωνικων και χρησης) απο τα 60 το μηνα μια "ιδιωτικης" συνδρομης.
αρα εσοδα υπαρχουν.
Συμφωνώ, τα χω πει σε προηγούμενο ποστ. Δε νομίζω όμως οτι είναι αρκετά έσοδα και πάλι για να επιβιώσει μια μικρομεσαία εταιρεία, όπως επαγγέλεται η νοβα τουλάχιστον..

ειναι μια ιδιωτικη νομιμη εταιρια πολυτελειας,που δινει το προιον της οπου και οπως θελει.
απο την στιγμη λοιπον που ειναι νομικα καλλυμενη-για τα δεδομενα της Ελλαδος τουλαχιστον-δεν μπορεις να τους πεις απολυτως τιποτε...
Το είχε πει και μια ψυχή: "οτι ειναι νόμιμο είναι και ηθικό, ότι είναι ηθικό ειναι και νόμιμο"......................

Παίδες, είναι άλλο πράμα να είσαι πειρατής και άλλο το να σου δίνει μια εταιρεία νόμιμη συνδρομή σαν δώρο.

Από την άλλη βέβαια πολλοί το δώρο το θεωρούν και "λάδωμα"...

Πάρε το αυγό και κούρευτο !!!! :D

Νομίζω λέμε το ίδιο πράγμα, απλά οι μεν πειρατές κρίνονται παράνομοι, οι δε "vips" βαφτίζονται νόμιμοι. Άρα για το δημόσιο αυτοί που κυνηγάμε είναι κλασσικά ο απλός κοσμάκης. Όπως στη φοροδιαφυγή. Άλλη μεταχείριση ο βιομήχανος που χρωστά τα κέρατά του, άλλη ο γεράκος συνταξιούχος που χρωστά 200 ευρώ..

και παλι ειναι καθαρα θεμα δικο της που και ποσο θα το δινει.

Συμφωνώ, τα χω πει σε προηγούμενο ποστ. Δε νομίζω όμως οτι είναι αρκετά έσοδα και πάλι για να επιβιώσει μια μικρομεσαία εταιρεία, όπως επαγγέλεται η νοβα τουλάχιστον..

νομιζω οτι ανηκει σ`αυτο το γκρουπ http://en.wikipedia.org/wiki/MultiChoice,οποτε μονο μικρομεσαια δεν μπορουμε να την χαρακτηρισουμε.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το VIP!

Να δεχτώ τις μειώσεις σε υπαλλήλους εταιρείας.
Να δεχτώ τις ειδικές εκπτώσεις για promotion.
Οι εκπτώσεις σε κοινωνικές ομάδες (βλέπε δημοσιογράφοι) ήταν ήδη απαράδεκτες, αλλά να μαθαίνουμε πως κάποιοι έβλεπαν τσάμπα με τις ευλογίες της εταιρείας, αυτό εκτός από απαράδεκτο είναι και ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ!

Αίσχος!

ΥΓ: Ο κύριος Σφακιανάκης και το επιτελείο του μήπως είναι και αυτοί στην VIP λίστα; Να μας απαντήσει η Nova!

Στα επισημα στοιχεια σχετικα με τις συνδρομες περιλαμβανονται και αυτες του στρατου? Μιλαμε για δεκαδες και ισως εκατονταδες συνδρομες.

Για τις ενοπλες δυναμεις καλα κανουν και δινουνε.Για φαντασου να βρισκεσαι
σε απομακρυσμενο φυλακιο και η μοναδικη σου διασκεδαση να ειναι η τηλεοραση.

Re: Απάντηση: ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Με έπνιξες βρε......μη τα πετάς έτσι χωρίς προειδοποίηση !!!! :D

Ξανασκεφτείτε λίγο αυτά που γράφετε... Αν ο ένας ντύνει τη Βουλή δε μας πέφτει λόγος. Αν η NOVA τους κάνει δώρο τη συνδρομή επίσης. Αν ας πούμε αύριο αποφασίσει μια τράπεζα να τους καταθέσει στο λογαριασμό τους από μερικά εκατομμύρια ευρώ, ιδιωτική εταιρία είναι κι αυτή, δικά της τα λεφτά, ότι θέλει κάνει... σωστά;

Το συνεχίζουμε ακόμη το thread εδώ, απλά γιατί αφορά σε μία από τις εξόφθαλμα διαπλεκόμενες εταιρίες που διαστρεβλώνει την αγορά όπως τη βολεύει και κυνηγά και τους εγκληματίες πειρατές...

Σαφώς και μας αφορά για να κάνουμε δυσφήμηση ώστε να κάνει και σε μας την προσφορά.

Εμείς δεν είμαστε οι λαλάκες, είμαστε είτε πελάτες, είτε υποψήφιοι πελάτες και όταν μας συμπεριφέρεσαι έτσι και μάλιστα αποκάλυπτα ΓΕΙΑ ΣΟΥ κυρά NOVA !

Όπως και στο Internet έχω HOL πάροχο, αν αρχίσει να δίνει δωρεάν υπηρεσίες ενώ εγώ είμαι τόσα χρόνια συνδρομητής και της έχω δώσει τόσα χρήματα, εννοείται πως θα φύγω και μπορεί και να μη βάλω και καμία άλλη εταιρεία στο κεφάλι μου, όχι επειδή έχω επιλογές που στα δορυφορικά δεν έχω.

Έχω όμως γήπεδο και μπορώ να πάω εκεί.

Οπότε ας συνεχίσει τα όμορφα η κυρά NOVA και μετά μη λέει γιατί δεν έχει πελάτες.

αρα εσοδα υπαρχουν.

Όχι φίλε μου μπορώ να; τους δυσφημίζω.
Όπως όταν κάνει κάποιος κάτι καλό το διαφημίζουμε έτσι και όταν κάνει κάτι άσχημο του τα χώνουμε !!!

Επίσης το ΦΠΑ ποιος το πληρώνει στην δωρεάν θέαση ???????????????????????????????????????????????????????????????? στους VIPs ????????????????

Ε ??????

Πως παρέχεις δωρεάν υπηρεσίες ενώ χρεώνεις σε άλλους τις ίδιες?????
Αν είναι έτσι ας γίνει εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και να παίρνει δωρεές για να προσφέρει τζάμπα τις υπηρεσίες σε όλους !!

Μετά λένε για αυτούς που έβλεπαν παράνομα ότι το κράτος δεν εισέπρατε φόρους. Α ρε ξύλο που το θέλουν !!
Εμπορική/Επαγγελματική φήμη λέγεται αυτό και σε αυτό η NOVA έχει πάει < 0

Last edited:
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το VIP!

Να δεχτώ τις μειώσεις σε υπαλλήλους εταιρείας.
Να δεχτώ τις ειδικές εκπτώσεις για promotion.
Οι εκπτώσεις σε κοινωνικές ομάδες (βλέπε δημοσιογράφοι) ήταν ήδη απαράδεκτες, αλλά να μαθαίνουμε πως κάποιοι έβλεπαν τσάμπα με τις ευλογίες της εταιρείας, αυτό εκτός από απαράδεκτο είναι και ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ!

Αίσχος!

ΥΓ: Ο κύριος Σφακιανάκης και το επιτελείο του μήπως είναι και αυτοί στην VIP λίστα; Να μας απαντήσει η Nova!

Αυτός δεν είναι ο κύριος "Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος" ?????

Πάνο, δεν μας αφορά το τι κάνουν αυτοί και το αν δέχονται δώρα ή χορηγίες.

Για τα VIP τα είπαμε, απαράδεκτο και κατακριτέο....

Για τις ενοπλες δυναμεις καλα κανουν και δινουνε.Για φαντασου να βρισκεσαι
σε απομακρυσμενο φυλακιο και η μοναδικη σου διασκεδαση να ειναι η τηλεοραση.
εγω δεν ρωτησα σχετικα με το εαν προσφερει κατι στο στρατο ή οχι. εγω ρωτησα εαν ο συνολικος αριθμος συνδρομητων περιλαμβανει και του στρατου.
Δεν "δινεται" τσαμπα, ο στρατος πληρωνει κανονικα (αλλά δεν ξερω το ποσο).

Ημουν στη Ρω και βλεπαμε fashion TV γιατι ο υπευθυνος του 3ου γραφειου δεν ειχε πληρωσει NOVA.

Απάντηση: Re: ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

εγω δεν ρωτησα σχετικα με το εαν προσφερει κατι στο στρατο ή οχι. εγω ρωτησα εαν ο συνολικος αριθμος συνδρομητων περιλαμβανει και του στρατου.
Δεν "δινεται" τσαμπα, ο στρατος πληρωνει κανονικα (αλλά δεν ξερω το ποσο).

Ημουν στη Ρω και βλεπαμε fashion TV γιατι ο υπευθυνος του 3ου γραφειου δεν ειχε πληρωσει NOVA.

Δεν είναι κι άσχημο το fashion TV άμα είσαι φαντάρος... :)

NetMed: 2.934.944 ευρώ για τις συχνότητες τις ΕΡΤ

Εξακολουθεί η NetMed να τροφοδοτεί τα έσοδα της ΕΡΤ. Το 2009 κατέβαλε στην κρατική τηλεόραση, ως ενοίκιο για τη χρήση των συχνοτήτων, το ποσό των 2.934.944 ευρώ, όταν για παράδειγμα, η ενίσχυση από το υπουργείο Οικονομικών ανέρχεται σε 2.465.000 ευρώ και η οικονομική ενίσχυση για το δορυφορικό πρόγραμμα σε 2.220.200 ευρώ.
(Παρόν)

http://www.satleo.gr/content/view/2904/1/

Όχι φίλε μου μπορώ να; τους δυσφημίζω.
Όπως όταν κάνει κάποιος κάτι καλό το διαφημίζουμε έτσι και όταν κάνει κάτι άσχημο του τα χώνουμε !!!

Επίσης το ΦΠΑ ποιος το πληρώνει στην δωρεάν θέαση ???????????????????????????????????????????????????????????????? στους VIPs ????????????????

Ε ??????

Πως παρέχεις δωρεάν υπηρεσίες ενώ χρεώνεις σε άλλους τις ίδιες?????
Αν είναι έτσι ας γίνει εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και να παίρνει δωρεές για να προσφέρει τζάμπα τις υπηρεσίες σε όλους !!

Μετά λένε για αυτούς που έβλεπαν παράνομα ότι το κράτος δεν εισέπρατε φόρους. Α ρε ξύλο που το θέλουν !!
Εμπορική/Επαγγελματική φήμη λέγεται αυτό και σε αυτό η NOVA έχει πάει < 0

ok...
Με την ιδια λογικη,ας φωναξουμε και για την μερσεντες,την πορσε,την μπεμβε,που σε αλλους δινουν τ`αμαξια τους μιση τιμη ή και λιγοτερο για διαφορους λογους συμφεροντος και οι υπολοιποι το πληρωνουν στην τιμη καταλογου.
ενα το ψαξεις περισσοτερο,θα βρεις πολλες παρομοιες περιπτωσεις,που ως "απλος" πολιτης,αδικησε καταφορα.
εαν μας χαλαει κατι,δεν το πλησιαζουμε.η γκρινια για ενα ειδος που θεωρηται απολυτως πολυτελειας(μπορω να ζησω ανετα χωρις αυτους)ειναι να`χαμε να λεγαμε.
δεν σου κανει,δεν τους βαζεις.
εαν υπαρχουν ντοκουμεντα οτι μας κλεβουν,ας τα καταθεσουμε μηπως και κερδισουμε κατι ως τηλεθεατες.
εγω προς το παρον και σε αναμονη της ψηφιακης,λογω κακου σηματους εχω αυτην την στιγμη το valuepack,που μου βγαινει με την εκτπωση 24 ευρω.
μεχρι εδω και με τα σημερινα δεδομενα,μου ειναι εφικτο.
εαν μπορεσω απο την καινουργια σεζον ποδοσφαιρου(ελλαδα,αγγλια)θα βαλω το sportpack.
εαν δεν μπορω εκεινη την περιοδο δεν θα το βαλω καθολου.
δεν ειναι προτεραιοτητα μου,ειδικα αυτην την εποχη.

Δεν είπα ότι μας κλεβουν.
Μια ζωή αλλάζουν όλοι αυτά που λέω.

Μας κοροϊδέυουν !!
Όποιος μας κοροϊδεύει, δυσφήμιση !!!!!!!

Σε μερικούς εδώ μέσα μάλλον δεν αρέσει που δυσφημίζουμε την NOVA όταν μας κοροϊδεύει.

Τους αρέσει μόνο να χρυσόνουμε το χάπι όταν βάζει καμιά προσφορά ενώ πρώτα έχει γίνει η ανάλογη αύξηση.

Τι να κάνουμε έτσι είναι.

μην πανικοβαλεστε οπως σ ολες τις δραστηριοτητες μας κανουμε περικοπες της ταξης 30-40% ετσι και η νοβα θα το υποστει και αυτη και εαν δεν κανει μειωση τιμων συνδρομης ισως και περισοτερο!
Επομενως μην διαμαρτηρωμαστε καθολου εαν αρχισει να γουργουραει το στομαχι μας την νοβα θα σκεφτω;
Γιαυτο πρωτη περικοπη θα ειναι η νοβα με η χωρις αυξηση γιατι μας δουλευουν ψιλο γαζι και το εχουν παρα.......σει