ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το VIP!

Να δεχτώ τις μειώσεις σε υπαλλήλους εταιρείας.
Να δεχτώ τις ειδικές εκπτώσεις για promotion.
Οι εκπτώσεις σε κοινωνικές ομάδες (βλέπε δημοσιογράφοι) ήταν ήδη απαράδεκτες, αλλά να μαθαίνουμε πως κάποιοι έβλεπαν τσάμπα με τις ευλογίες της εταιρείας, αυτό εκτός από απαράδεκτο είναι και ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ!

Αίσχος!

ΥΓ: Ο κύριος Σφακιανάκης και το επιτελείο του μήπως είναι και αυτοί στην VIP λίστα; Να μας απαντήσει η Nova!

EM TI NOMIZES??? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ VIP ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ......

61,92 / μήνα.Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 23%.
Ε, δεν πάμε καλά σας λέω.......με τα HD έχω μεγάλη περιέργεια που θα φτάσει?:HTEHETH63:
λίγες μέρες μείνανε για μένα και μετά τέλος. Αν δεν αλλάξει πολίτικη με το πάντρεμα.......άντε γεια Άιοβα μου, έχει και άλλου πιπίνια ποιο όμορφα από σένα.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ NOVA

Ε, δεν πάμε καλά σας λέω.......με τα HD έχω μεγάλη περιέργεια που θα φτάσει?:HTEHETH63:

Βαζουμε ενα στοιχημα οτι θα ειναι τουλαχιστο 10 euros?
Nikos

Αν βαλουμε και τα ποιο κατω:
Γίνετε συνδρομητής στο Adult Pack της Nova ΜONO με 9.99 / μήνα ή 6.90 / ημέρα.

Οι τιμές ισχύουν από 1/7/2010 και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.

Τοτε παμε :9.99 σεξ + 61,92 φουλ πακετο + HD 10 =81.91*12=982,92 τον χρονο.......και με τον δεκτη τον δικο της.

Βαζουμε ενα στοιχημα οτι θα ειναι τουλαχιστο 10 euros?
Nikos
ΝΑΙ :FSGSFGS4:...δεν το βλεπω ουτε στα 8.... -bye- τι θα κερδισω ? ΟΚ αντι για 62 θα γινει 70 το θεμα ειναι αν θα πρεπει να παντρεψω τη καρτα με δικο τους δεκτη αν με ρωτας...

ΝΑΙ :FSGSFGS4:...δεν το βλεπω ουτε στα 8.... -bye- τι θα κερδισω ? ΟΚ αντι για 62 θα γινει 70 το θεμα ειναι αν θα πρεπει να παντρεψω τη καρτα με δικο τους δεκτη αν με ρωτας...

στο 1030(τελευταιο μηνυμα)σ`εμενα επιβεβαιωθηκε και επισημως οτι για hd,
θελω παντρεμα&pace.περαστικα μας....

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=45781&page=103

Ψυχραιμία!
"Ακουσον μεν, πάταξον (κόψε συνδρομή) δε".
Μή τρέχετε. Υπάρχει ευτυχώς (στη γωνία), ο ανταγωνισμός.
Τί να πώ κι εγώ στο χωριό της Αττικής, που η επίγεια είναι υπόγεια?

Αν δεν μιλαμε για ποδοσφαιρο, και τα FTA καλα ειναι. Πολλες φορες εχουν εξαιρετικα προγραμματα:
ZDF και τα παρακλαδια του, Ν24, MBC, stream BBC και ενα σωρο αλλα, επιφυλασσουν σημαντικες εκπληξεις. Απλως χρειαζεται, εκτος απο σχετικη γνωση ξενης γλωσσας και ενα μικρουτσικο μοτερακι, και δεν θα εχετε την αναγκη κανενος πακετου.