Nέα Cosmote IP TV - OTT

Επιβεβαιώνω και εγώ σε Mibox με Android 9 κατέβηκε η εφαρμογή και παίζει κανονικά

Sent from my iPad using Tapatalk

Κι εμενα παίζει κανονικά σε Nvidia shield
Ευχάριστα νέα!!! Ευγε!!! Ακόμα μία φορά που η Cosmote εντυπωσιάζει, αν κ καθυστερημένα οφείλω να ομολογήσω. Φαντάζομαι τα 4κ αθλητικά δεν θα παίζουν στην ανάλογη ανάλυση, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο...

Έχει και το 4k κανάλι στη εφαρμογή;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ναι κανονικά και όπως και το box διαβάζει και το κάδρο της τηλεόρασης. Εμενα σε 55 άρα έκανε upscale σε Ultra mode

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Κι εμενα παίζει κανονικά σε Nvidia shield

Φιλε ποιο shield εχεις; Εμενα το εγκαθιστα αλλα μου κολλαει οταν παω να βαλω τον κωδικο. Ποια εκδοση εχεις του cosmote; Εγω την 1.5.9

κι αν από την cosmote διαβαζει κανείς, τωρα που το ανεβασες για android tv ανεβασε το και για tvOS

Επιβεβαιώνω για shiled tv box υπάρχει κανονικά στο play store. Το κατέβασα και παίζει άψογα.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ναι κανονικά και όπως και το box διαβάζει και το κάδρο της τηλεόρασης. Εμενα σε 55 άρα έκανε upscale σε Ultra mode

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Ευχαριστώ. Την κατέβασα και εγώ σε mibox s και όλα καλά. Έβαλα να δω μέσω replay tv έναν αγώνα στο cosmote 3 αλλά η κίνηση δεν ήταν και τόσο smooth. Τώρα αν φταίει το box η εφαρμογή η ή σύνδεση με την τηλεόραση δεν ξέρω.

Έχει ξανά υπάρξει τέτοια ερώτηση εδώ αλλά θέλω να ρωτήσω και εγώ. Ξέρετε πως αφαιρούμε συσκευές και κάνουμε διαχείριση συσκευών στο ott?

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Έχει ξανά υπάρξει τέτοια ερώτηση εδώ αλλά θέλω να ρωτήσω και εγώ. Ξέρετε πως αφαιρούμε συσκευές και κάνουμε διαχείριση συσκευών στο ott?

νομίζω όταν φτάσεις το όριο συσκευών τότε θα σου εμφανίσει μενού με τις συσκευές και ποια θες να αντικαταστήσεις αλλά αν δεν έχουν περάσει 30 μέρες από την τελευταία αλλαγή (στο popup παραθυρο γραφει για 10 μερες αλλ'α στο τηλέφωνο η κοσμοτε μου ειπε ειναι λαθος και το χρονικό οριο ειναι 30) δεν σου επιτρεπει την αντικατάσταση.

Φιλε ποιο shield εχεις; Εμενα το εγκαθιστα αλλα μου κολλαει οταν παω να βαλω τον κωδικο. Ποια εκδοση εχεις του cosmote; Εγω την 1.5.9

Δεν ξέρω να σου πω με ακρίβεια, πάντως όχι το pro. Το πήρα το 2019. Έκδοση 1.5.9

Πρώτα κάνε ενημέρωση λογισμικού αν υπάρχει νέα ενημέρωση.Αν δεν υπάρχει πηγαίνεις στη σελίδα της sony επέλεξε υποστήριξη όνομα μοντέλου και δες εάν υπάρχει ενημέρωση υλικολογισμικού σε v6.6545 για το μοντέλο που έχεις. Αν υπάρχει κατέβασέ το και με usb πέρασέ το στην τηλεόραση. Θα βεις αναλυτικές οδηγίες.

Δυστυχώς v5.435 γράφει. Ευχαριστώ

Μόλις παρατήρησα ότι για καποιον λογο στο shield μου δίνει 50 hz αντί για 60 στο app της cosmote

κι αν από την cosmote διαβαζει κανείς, τωρα που το ανεβασες για android tv ανεβασε το και για tvOS
Μακάρι να βγει για συσκευές apple tv. Ειναι μεγάλο όμως το κόστος να συντηρείς τόσα framework ταυτόχρονα, θα επικεντρωθούν σε android κ τηλεοράσεις lg/samsung/sony.

Μακάρι να βγει για συσκευές apple tv. Ειναι μεγάλο όμως το κόστος να συντηρείς τόσα framework ταυτόχρονα, θα επικεντρωθούν σε android κ τηλεοράσεις lg/samsung/sony.

Μα αφού έχει ήδη βγει για iOS.

Re: Απάντηση: Nέα Cosmote IP TV - OTT

Μόλις παρατήρησα ότι για καποιον λογο στο shield μου δίνει 50 hz αντί για 60 στο app της cosmote

Και το δικό μου 50 δίνει. Είναι λόγω Pal μάλλον

Δοκιμη σε sony xe93 και mi box, δείχνει να δουλεύει αψογα,μια πρώτη παρατήρηση ειναι πως ενώ ενεργοποιείται το dolby 5.1 η εξοδος παραμενει pcm (αυτο στην τβ)

Στα διαγνωστικά μολις αλλαξεις την ρύθμιση σε 5.1 απο stereo αναφέρει ch:6 ομως στο pass through μεσω οπτικης περνα pcm 2.0.
Η δοκιμη σε ταινίες:Jack Reacher και Taxi 5

Στα διαγνωστικά μολις αλλαξεις την ρύθμιση σε 5.1 απο stereo αναφέρει ch:6 ομως στο pass through μεσω οπτικης περνα pcm 2.0.
Η δοκιμη σε ταινίες:Jack Reacher και Taxi 5

Good tips